0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графика на viviyan
« Отговор #380 -: Февруари 13, 2009, 18:24:40 pm »
Благодаря,мила за инфото...всичко си записах в агендата... :D...за почивка не знам дали ще има време...толкова много работа трябва да свърша за кратко време...но ще се справя като си подредя нещата по дни... :lol:...а пък аз като имам време ще влизам във форума :D...докато не съм забавила...трябва ли да меря БТ докато правя изследванията или не???
*
« Отговор #381 -: Февруари 13, 2009, 22:33:14 pm »
Не мила не мери температурата докато си там - почини си добре  :D :bighug: :crossfingers: :hug2:дано успееш и направиш изследванията. И един съвет вземи си копие от изследванията - може да ти потрябват тук :)
« Отговор #382 -: Февруари 14, 2009, 12:24:21 pm »
Не мила не мери температурата докато си там - почини си добре  :D :bighug: :crossfingers: :hug2:дано успееш и направиш изследванията. И един съвет вземи си копие от изследванията - може да ти потрябват тук :)
Благодаря,мила!!!Ще направя копия :D
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #383 -: Февруари 14, 2009, 13:02:18 pm »
Виленце,Пеничката,доста подробно е описала изследванията и аз не се сещам за друго,всичко ще е наред,ще видиш,а аз само от собствен опит ще кажа СПЕРМОГРАМА :D
важно е - не го забравяй :D
Е,то не останало до 24ти,да се налодуваш максимално :party:
 :bighug:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #384 -: Февруари 14, 2009, 13:20:17 pm »
Виленце,Пеничката,доста подробно е описала изследванията и аз не се сещам за друго,всичко ще е наред,ще видиш,а аз само от собствен опит ще кажа СПЕРМОГРАМА :D
важно е - не го забравяй :D
Е,то не останало до 24ти,да се налодуваш максимално :party:
 :bighug:
:D...оооо за партита съм винаги готова!!! :lol:...а за спермограмата офффффф,вътрешно така се надявам да не се достигне до никакви изследвания,ноооо....няма начин щом не се досига до желания резултат,значи нещо не е както трябва.... :?...всичко ще стане ясно много скоро :D
« Отговор #385 -: Февруари 14, 2009, 20:58:48 pm »
Виленце,първото нещо,когато отидеш на доки и му кажеш,че бебче не се получава -ще те попита за спермограма.При мъжете е много по-лесно да се установи ако има някакъв проблем и затова винаги искат първо това.На нас ни го казаха в прав текст-шансът е 50/50 проблемът да е при мъжът,затова се започва от там  :oops:
Много добре наистина ти е обяснила Песничката кои изследвания да си пуснеш и от сърце ти пожелавам всичко да е наред с тях,както и със спермограмата!
Да не забравя да ти кажа,когато ти изследват пролактина!Сядаш пред кабинета 20 мин. преди да ти вземат кръв.Вечерта преди изследванията-никакъв секс,мазни и тежки храни и докосване на гърдите :oops: Сутринта като станеш много спокойно се оправяш,без да бързаш,тичаш и т.н,защото е стресов хормон и се влияе от всичко.На мен не ми бяха казали и злезнах над мах и се бях шашнала яко!

И на теб да ти пожелая Честит Свети Валентин и в най-скоро време да постигнете плодът на Вашата любов!  :bighug: :babyflips: :crossfingers:

« Отговор #386 -: Февруари 15, 2009, 12:17:33 pm »
Да не забравя да ти кажа,когато ти изследват пролактина!....
И на теб да ти пожелая Честит Свети Валентин и в най-скоро време да постигнете плодът на Вашата любов!  :bighug: :babyflips: :crossfingers:
Благодаря за съвета мила,Плами!!!Това въобще не го знаех...А за пожеланието....с малко закъснение,но все пак... :D...Честит Свети Валентин и на теб,мила!!!Пожелавам ви на теб и твоето гълъбче много любов и мнооого,ама много-много романтични и незабравими моменти!!! :D  :balk_21:
*

fibo

• 2168
« Отговор #387 -: Февруари 16, 2009, 13:59:33 pm »
Виленце,сага нещо ти ми се губиш по пътя,как си??Днес не си писала??БТ е супер,де аз да стигах такива температури :D :crossfingers:
Борко Бърборко
*
« Отговор #388 -: Февруари 16, 2009, 18:29:23 pm »
Вили, страхотна БТ  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Дано да не се наложи да си прави6 изслевания в BG. Но ако все пак  :witch: пристигне, възползвай се и си направи вси4ки възможни изследвания. Не забравяйте и спермогрмата  :D. Плами е адски права, 4е вероятността проблемът (ако има такъв) да е при мажа, е съ6тият както при жената...
Забавлвай се много в Родината. Занеси много здраве и от нас  :lol:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #389 -: Февруари 17, 2009, 11:11:55 am »
Благодаря Фибчо и Луци!!!Аз не се надявам много,много....така или иначе,моята БТ почти винаги се вдига до 37.30 :D,но накрая все си идва :witch:...но няма значение... :D...имам вяра и надежда!!!
« Отговор #390 -: Февруари 17, 2009, 11:22:48 am »
Виленце,наистина страхотна графика!!!Дано това да е твоя месец и да стъпиш на българска земя с бебче в коремчето! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: yahoo_17 Видях,че и ти си имала разхлабено стомахче няколко дни след овуто ;) И аз бях такааааааа! mf_bounce8 Силно те гушкам,изпращам ти безброй вирусчета и дано,дано,дано!!! :blowingdust: yahoo_17 :hug2: :crossfingers: :bighug:

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #391 -: Февруари 17, 2009, 11:42:51 am »
Виленце имаш и моите стиснати палци дано,дано,дано :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #392 -: Февруари 17, 2009, 17:51:10 pm »
Благодаря ви,милички!!!От вашите устенца в Божиите ушенца... :D :D :D
*
« Отговор #393 -: Февруари 18, 2009, 20:54:20 pm »
 :D Вили стягаш ли вече багажа ?  :wave: Вече почти не остана след пет дена си в България  :D :party: Като пристигнеш драсни ни два реда да знаем че всичко е минало успешно и че си на родна земя  :D
« Отговор #394 -: Февруари 19, 2009, 12:27:15 pm »
:D Вили стягаш ли вече багажа ?  :wave: Вече почти не остана след пет дена си в България  :D :party: Като пристигнеш драсни ни два реда да знаем че всичко е минало успешно и че си на родна земя  :D
Непремено ще пиша мила,Мелоди!!!Така ми е нервно преди пътуване...,а багажа ще го стягам в неделя и дооправя в понеделник... :lol:,а дотогава ще ви наблюдавам изкъсо...всичките  :lol: :D
*
« Отговор #395 -: Февруари 19, 2009, 15:13:35 pm »
 :D Няма страшно Вили с теб сме. Полета ще мине леко няма и да усетиш кога ще си на родна земя - ей да поздравиш Българияяяяяяя  :bighug: :party:
*

fibo

• 2168
« Отговор #396 -: Февруари 19, 2009, 15:53:57 pm »
Алоооо Виолеткеее,да се стягаш еййй....прибираш се у домааа :D
Това само посебе си си е повод за :drunk:
Борко Бърборко
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #397 -: Февруари 19, 2009, 16:07:32 pm »
Алоооо Виолеткеее,да се стягаш еййй....прибираш се у домааа :D
Това само посебе си си е повод за :drunk:
хахахаха това много ми хареса направо ме развесели :DВиленце приятно изкарване у дома миличка. 2bg
*
« Отговор #398 -: Февруари 19, 2009, 16:49:53 pm »
Страхтна графика
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #399 -: Февруари 19, 2009, 19:22:54 pm »
Благодаря ви,милички!!!няма по-хубаво от това да се почувстваш отново на родна земя и чуеш родната реч да кънти в ушите...а и така ми е домъчняло за милата ми  майчица...нямам търпение да се гушна в скута и...нищо,че съм вече голяма  :oops:...