0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графика на viviyan
« Отговор #360 -: Февруари 07, 2009, 22:29:50 pm »
Виленце,стискам многооооооо силно палчета и дано и теб като мен да те прескочи ходенето по лекари  yahoo_33 osi_9 :bighug: :crossfingers: yahoo_17

« Отговор #361 -: Февруари 08, 2009, 10:54:16 am »
Оооо,благодаря ви mira_m66 и Пламчо!!!Такива хубави пожелания... :D... :bighug:
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #362 -: Февруари 09, 2009, 12:26:41 pm »
Виленце,да ти кажа има и диг.термометри които до 0,01 мерят,аз си поръчах такъв от интернет :D,не знам до колко е добър,но ще пробвам....Мислех тоя месец да не меря БТ,но се налага за да можем да предвидим по-точно датата на следващата М и да започваме със стимулацията :D
Стискам палци за изследванията в БГ,дано наистина не ти се наложи да ги правиш и до тогава да видиш така желаните две чертички :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #363 -: Февруари 09, 2009, 13:10:54 pm »
Благодаря,мила!...дано много скоро успееш да постигнеш мечтата си....:)..Може ли да ми дадеш сайта,от който си си поръчила диги термометъра? :D...
*

fibo

• 2168
« Отговор #364 -: Февруари 09, 2009, 13:20:31 pm »
Ето,веднага:D http://www.worldofgifts.eu/
Борко Бърборко
« Отговор #365 -: Февруари 10, 2009, 11:26:03 am »
Денис,как ти се струва графиката ми този месец?Има ли някаква промяна от предния и може ли да се разбере по нея дали имам кисти?Благодаря предварително!!! :)
« Отговор #366 -: Февруари 10, 2009, 11:37:42 am »
Виленце, днес съм на вълна сладичко и се опитах да намеря сладка виолетка, но не успях :( Затова ти подарявам тази детелинка,която да ти направи сладък деня и да ти донесе много късмет!

Според мен графиката ти изглежда супер и това сърчице точно преди покачването на БТ си е точно на мястото!  :crossfingers: yahoo_17
Много,много,многооооооо стискам пръстчета това да е твоя месец!!!
Силно те гушкам! :bighug:
П.С.Ако има кистички мисля,че трябва да има спадове и покачвания в БТ на няколко пъти и да имаш зацапвания през цикъла :oops: Така,че ти отпадаш от тази графа! :wink:

« Отговор #367 -: Февруари 10, 2009, 11:57:24 am »
Благодаря,мила Плами!Дано си права за кистите,макар,че аз по принцип никога досега не съм получавала зацапване по време на МЦ,но съм имала кисти(чки),не големи и опасни,но съм имала.Бяха ми изписали Дуфастон,доколкото си спомням,седмица преди датата на М,и след това на 3-4 ден от М отново ме прегледа на УЗ и док ми каза,че ги няма.Не знам доколко са опасни,нямам търпение да си ида до БГ...първото нещо ще е основен преглед,а след това ще пусна и изследвания на хормоните,но дотогава все ще ме измъчват опасения,съмнения и т.н....дано и Денис се включи с мнение,а и други момичета,които са минали по този път...Благодаря!!! :)
П.П.  Благодаря за сладката детелинка!!!Дано ми донесе така дълго очаквания късмет от мен!!! :D
« Последна редакция: Февруари 10, 2009, 11:59:24 am от violeta1974 »
*

fibo

• 2168
« Отговор #368 -: Февруари 10, 2009, 12:16:15 pm »
Ето виолетки - много сладки,е вярно сватбени ама то за влюбените всеки ден е сватбен ден,така че....
ПП Виле,и на мен графиката ми изглежда добре :D
Борко Бърборко
*
« Отговор #369 -: Февруари 10, 2009, 12:49:39 pm »
 :D Олеее какви сладки вкусотии  :wink: Вили с толкова тортички няма как да не ти е по-сладък живота Не се притеснявай за кисти Пламито е права и аз така мисля щом нямаш зацапване Дано Денис ти кажа повече
Стискам палци скоро да си идеш в България и да направиш нужните изследвания за да спреш да ги мислиш - представям си как мислиш само за това   :bighug: :bighug: :goodluck:
« Отговор #370 -: Февруари 10, 2009, 15:05:53 pm »
Благодаря,фибчо,Мелоди,Плами...всичките си ви обичкам...голяма опора сте ми да знаете...до 2 дни ще знам със сигурност точната дата на заминаването :D...разервация си направих,но си чакам билета,а когато и той дойде ще знам със сигурност,че ще летя :D...по една гоооолямаааа :bighug: за всички ви!!!
« Отговор #371 -: Февруари 10, 2009, 15:33:35 pm »
Чакаме новини с точната дата!!!  :bighug: osi_9

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #372 -: Февруари 10, 2009, 16:32:09 pm »
Виленце хубава ти е графиката а дано стъпиш на Родна земя с много добра новина  osi_9
*

fibo

• 2168
« Отговор #373 -: Февруари 12, 2009, 00:59:19 am »
Ехоооо,кой не спиии :D
Виле и на теб да се похваля :D,ПОУЧИХМЕ разрешителното от здравната каса :D :D :D
Борко Бърборко
« Отговор #374 -: Февруари 12, 2009, 01:08:48 am »
Виленце хубава ти е графиката а дано стъпиш на Родна земя с много добра новина  osi_9
Благодаря,мила Дени!!!Най-голямата радост ще е за мен да се получи така!!! :lol:...а и не само моя ще е...но едва ли,не вярвам чак толкова в такива големи чудеса :D...но все пак още е много рано за заключения имам още една цялаааа и дългааа седмица на надежда и чакане... :D...Пламчо веднага ще пиша за датата,само да получа подтвърждение  :D
« Отговор #375 -: Февруари 12, 2009, 01:16:12 am »
Ехоооо,кой не спиии :D
Виле и на теб да се похваля :D,ПОУЧИХМЕ разрешителното от здравната каса :D :D :D
честито,миличка!!!От тук нататък само хубави новини да се чуват!!! :D Стискам палци!!!Ще видиш как накрая ще се най-щастливите мами на света!!! :hug2: :balk_21:
*

fibo

• 2168
« Отговор #376 -: Февруари 12, 2009, 11:10:04 am »
Тъй тъй, който късно ляга-късно става :D
Дано,Виле,дано  :crossfingers:
Борко Бърборко
« Отговор #377 -: Февруари 12, 2009, 12:14:07 pm »
Тъй тъй, който късно ляга-късно става :D
Дано,Виле,дано  :crossfingers:
:lol: :lol: :lol:... :bighug:
« Отговор #378 -: Февруари 12, 2009, 22:22:04 pm »
Милички,получих си електронния билет... :D ще пътувам на 24.02... :D :D :D...още малко и ще съм си на родна земя...Мелоди понеже ти си минала по този път имам предвид за изследванията,ще се радвам да ме посъветваш какви точно да изисквам от док,че тъй като си гледам календара очаквам М на около 20-21 и май ще бъде късно за хормоналния тест,който се прави на 3 ден ...дано да закъснение МЦ този месец...предварително ти благодаря,мила!!! :)
*
« Отговор #379 -: Февруари 13, 2009, 16:19:11 pm »
 :) Вили много се радвам че вече имаш потвърждение за билета Ще видиш всичко ще се нареди - ще си у дома с най- близките ти хора Пожелавам ти весело искарване, в което въобще не се и се съмнявам  :lol: :lol: :lol: 2bg :balk_46:
Сега за изследванията - правят се на трети ден от цикъла(може и до пети)но най-добре е на трети ден! Дано да успееш и лелката да се забави ! Изследват се FSH, LH, PROLACTINE, TESTOSTERON, ESTRADIOL, PROGESTERON(хубаво е да се изследва на седми ден след доказана овулация)FT4, TSH, TAT, MAT ако съм изстървала нещо момичетата да допълнят
Цветната снимка се прави след като мензиса свърши в първите чисти дни преди овулация
Твоята докторка сигурно ще ти вземе цервикален секрет за микробиология, също провери за Chlamidia Trichomonalis друго не се се сещам Вили
Пиши ни как вървят нещата при теб в България :D
МНого цунки от мен миличка и си почини добре  :D