0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графика на viviyan
« Отговор #240 -: Януари 21, 2009, 11:34:49 am »
Аз на иглите вече свикнах  :lol: Мен другото ме плаши-разбитите надежди за пореден път  :balk_144: Миналия месец бях 99% сигурна,че има бебче.Направих си кръвен и като видях 1.12 се съдрах да рева :oops: Наистина най-добре си е да се изчака,а то ако има да става-ще си стане  :wink: Аз от утре спирам Утрогестана и ако не ми дойде до 3 дни има надежда за мен :) Въпреки,че днес си усещам едно такова странно напрежение,като,че ще ми дойде още утре  :balk_144: Стискам палци поне една от нас да се похвали,за да повлече крачета за останалите  :hug2: :bighug:

« Отговор #241 -: Януари 21, 2009, 12:12:28 pm »
Вили, много хубава графика. Имаш моите силно стиснати палци това да е твоя месец.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Аз никога не съм имала такава хубава графика, моите почти винаги са доста объркани.

На всички очакващи много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за  :bfp:
Благодаря за стиснатите палци,мила Роси!Толкова е хубаво чувството,че я имам подкрепата от всички вас!!! :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #242 -: Януари 21, 2009, 12:20:07 pm »
 :D :D :D Вили, Плами само така милички поддържайте високите температурки имате перфектни графики. Само още малко остана милички устискайте още някой и друг ден и тестче :D :bighug: :bfp:
« Отговор #243 -: Януари 21, 2009, 12:21:15 pm »
Аз на иглите вече свикнах  :lol: Мен другото ме плаши-разбитите надежди за пореден път  :balk_144: Миналия месец бях 99% сигурна,че има бебче.Направих си кръвен и като видях 1.12 се съдрах да рева :oops: Наистина най-добре си е да се изчака,а то ако има да става-ще си стане  :wink: Аз от утре спирам Утрогестана и ако не ми дойде до 3 дни има надежда за мен :) Въпреки,че днес си усещам едно такова странно напрежение,като,че ще ми дойде още утре  :balk_144: Стискам палци поне една от нас да се похвали,за да повлече крачета за останалите  :hug2: :bighug:
Пламчо,миличка,пожелавам ти от сърце да не ти дойде!!! :P..и аз съм на същият принцип...ако е трябвало да стане,то е станало вече...остава само да се изчака датата и затвърди с тестче :D...стискам палци на всички очакващи да видят този месец  :bfp: резултат... :D
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #244 -: Януари 21, 2009, 12:39:52 pm »
Брееййй,вие сте изписали писаното бе,аз пак последна :oops:,офф ами как ми е кофти,никъде не ми се излиза....Виле,Пламчо - и двете имате страхотни графики,ааах ама имам аз едно предчувствие..... :wink:,Песничке и ти не оставаш назад,така че има надежда за всички ви!!! :grouphug2:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #245 -: Януари 21, 2009, 12:44:16 pm »
Виленце,а кога е най-удачно да си направим тестчета :) Трябва ли да чакаме да мине датата на М  :ask:

*
« Отговор #246 -: Януари 21, 2009, 13:18:07 pm »
  Според мен Плами по добре теста да се направи на първият ден от закъснението или вторият. Аз например съм имала лутеална фаза от 14 до 16 дена и тест бих направила на 17,18 ден. Някак си предпочитам да си видя менструацията от колкото да видя отрицателен тест :? А и е по-сигурно да се направи на първия или втория ден от закъснението. И то ако температурата е все още бременна(висока) :wink:
« Последна редакция: Януари 21, 2009, 13:20:18 pm от Melody01 »
« Отговор #247 -: Януари 21, 2009, 13:33:28 pm »
Аз си знам :) От утре не пия Утрогестана,а до 3 дни Винаги ми идва ;) Дано не ми дойде в следващите 4-5,а от там следващите 8 месеца :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #248 -: Януари 21, 2009, 13:43:34 pm »
Брееййй,вие сте изписали писаното бе,аз пак последна :oops:,офф ами как ми е кофти,никъде не ми се излиза....Виле,Пламчо - и двете имате страхотни графики,ааах ама имам аз едно предчувствие..... :wink:,Песничке и ти не оставаш назад,така че има надежда за всички ви!!! :grouphug2:
Аз бацнах и твоята графика....каква хубава Т имаш :D...за всички ни има шанс,миличка,така,че не се опитвай да се изнизваш така "мазно-мазно" от групичката :wink:...ти си ми кадемче на мен...гушкам те,цунки!!!
« Отговор #249 -: Януари 21, 2009, 13:49:54 pm »
Виленце,а кога е най-удачно да си направим тестчета :) Трябва ли да чакаме да мине датата на М  :ask:
Ами аз си мисля,че е най-добре да мине датата и тогава,и то както е казала Melody,ако е и Т висока...със сигурност любопитството ни е голямо,но е по-добре от разочарованието. :D
*

fibo

• 2168
« Отговор #250 -: Януари 21, 2009, 14:06:50 pm »
Да ви кажа,графиката ми е почти идентична с тази от предния цикъл,и имам повишение пак точно на 21 ден 8O
Борко Бърборко
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #251 -: Януари 22, 2009, 08:30:38 am »
Графиката ти + тестовете за О. показват, че има проблем.
Добре е да те види лекар на УЗ
Успех

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

fibo

• 2168
« Отговор #252 -: Януари 22, 2009, 09:45:39 am »
Графиката ти + тестовете за О. показват, че има проблем.
Добре е да те види лекар на УЗ
Успех
Вили,не се шашкай - тоя пост май се отнася до мен! :D
Да,Денис и аз така смятам,само дето вече двама ме гледаха и ме уверяват че всичко е ок,др четвъртак съм при моя си гинеколог,надявам се той да ми даде някакви отговори
Борко Бърборко
« Отговор #253 -: Януари 22, 2009, 10:41:31 am »
Направо сърцето ми подскочи....дали наистина се отнася този пост до теб,фибчо?Денис би ли разяснила,моля те! :(
*

fibo

• 2168
« Отговор #254 -: Януари 22, 2009, 10:52:18 am »
Вили,споко,100% съм сигурна,че е до мен  :wink:
Борко Бърборко
« Отговор #255 -: Януари 22, 2009, 11:40:28 am »
Големи сте скици,ей!
Постът е за Фибчо :)
Денис винаги взима цитатче от въпросите ни към нея и така ни насочва за кой се отнася :lol:
Виленце,дано не си се уплашила много,че това не е добре за някои работи ;)
Ти кога мислиш да правиш тестче?  :D

« Отговор #256 -: Януари 22, 2009, 12:37:15 pm »
Пламчо,аз не можах да изтрая и направих тестче,и естествено беше отрицателен :(...,но да ти кажа честно,аз не съм се и надявала да е +++,макар,че все още нямам изразени ПМС-и,сигурна съм,че сега като знам вече какъв е резултата и психически балансирам ще почнат,но няма значение,каквото - такова...стискам палци поне ти да видиш двете чертички след броени дни,успех...:D...
*
« Отговор #257 -: Януари 22, 2009, 12:43:24 pm »
... направих тестче,и естествено беше отрицателен :(...,но да ти кажа честно,аз не съм се и надявала да е +++,макар,че все още нямам изразени ПМС-и,сигурна съм,че сега като знам вече какъв е резултата и психически балансирам ще почнат,но няма значение,каквото - такова...
О6те е рано да се отказва6  :D
Графиката ти е много хубава. БТ е все така висока. Из4акай малко (знам колко е трудно) и следва6тият тест може и да е  :bfp:
 :crossfingers: :goodluck:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #258 -: Януари 22, 2009, 13:47:44 pm »
Вили все още има надежда миличка.  :)
Направи си пак тестче след 2 дни ако температурата ти е все още така висока :goodluck: :bighug: :crossfingers:
« Отговор #259 -: Януари 22, 2009, 13:56:07 pm »
Благодаря Ви за подкрепата  :)...през идващите дни ще стане по-ясна ситуацията :D,а дотогава нищо друго не мога да направя освен да чакам :) :bighug: