0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Вилеее,направо си завряля с тая БТ ,айде о6те малко,утре 6те тества6 ли?
При закъснение на менструацията удължаването на хипертермичната крива на 16 и повече дни прави много вероятна диагнозата на бременност.ЦитатПопаднах на това интересно текстче Айде,Виле,дано ти първа да провлачиш крачета с бременните графички,а Фибо да не се скатава и да си купи тестче
Попаднах на това интересно текстче Айде,Виле,дано ти първа да провлачиш крачета с бременните графички,а Фибо да не се скатава и да си купи тестче
ЦитатПри закъснение на менструацията удължаването на хипертермичната крива на 16 и повече дни прави много вероятна диагнозата на бременност.ЦитатПопаднах на това интересно текстче Айде,Виле,дано ти първа да провлачиш крачета с бременните графички,а Фибо да не се скатава и да си купи тестче кой - аз?? не6то се сбъках днес,май ранното ставане не ми се отразявя добре
При закъснение на менструацията удължаването на хипертермичната крива на 16 и повече дни прави много вероятна диагнозата на бременност.ЦитатПопаднах на това интересно текстче Айде,Виле,дано ти първа да провлачиш крачета с бременните графички,а Фибо да не се скатава и да си купи тестче кой - аз?? не6то се сбъках днес,май ранното ставане не ми се отразявя добре
Вили стискам палците да не е това което си мислиш а да е бебче!!!! Графиката ти дотук е супер!!!!
Виле, всички казват,че графиката ми е супер, но засега всичко е към Но ние не се отчайваме Кога според Вас е най-удачно да си направя повторни тестчета,защото и лелището го няма.... А на теб миличка стискам многоооооооооооо
Душатааа,ти кога НЕ чакаш?? Гледам писала си 27ми??
Вили я виж babyplan.ru,там има една опция графики - и можеш да разгледаш различни бременни графики,разделени на групи - ниска БТ,висока БТ и тн
и аз имам графика там ами нищо конкретно,просто като инфо пп,абе защо графиката ми там няма О линия,всъщност никаква линия няма,нито хоризонтална,нито вертикална
Не се отчайвай - ако не сега, то другият месец или когато е писано. Вместо да се ядосваш - обърни поглед към хората, които обичаш и направи нещо хубаво за тях.