0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: Графика на viviyan
« Отговор #340 -: Февруари 04, 2009, 13:46:22 pm »
Тцтцтцтц... :D....проспа деня беее.... :lol:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #341 -: Февруари 05, 2009, 10:49:32 am »
Моята Т неще да се вдига нещо... :?...дали пък този месец няма да е онвулаторен?Нормално на след 2 положителен Ову тест ,базалната ми температура се вдига,но ето,че и днес си стои на 36.90... :(...дано утре се повиши... :)
« Отговор #342 -: Февруари 05, 2009, 11:10:49 am »
Виленце,няма да се шашкаш така!Утре ще видиш,че ще е по-висока :) Провери термометъра за всеки случай ;) Гушкам те многоооо! :bighug: :crossfingers:

« Отговор #343 -: Февруари 05, 2009, 11:31:37 am »
Виленце,няма да се шашкаш така!Утре ще видиш,че ще е по-висока :) Провери термометъра за всеки случай ;) Гушкам те многоооо! :bighug: :crossfingers:
Ами аз два пъти я мерих тази сутрин... :?,но и двата пъти си беше 36.90...даже и аз се зачудих,очаквах да е поне 37.00,ама нищо ако утре се повиши значи всичко е наред... :)благодаря за стиснатите палчета  :D
*

fibo

• 2168
« Отговор #344 -: Февруари 05, 2009, 13:04:56 pm »
Виле,възможно е тоя месец да има съпаловидно покачване....пък и има време да се повиши Т още и дано тоя път хвръкне доооооо небето :D
Борко Бърборко
« Отговор #345 -: Февруари 05, 2009, 13:10:45 pm »
Виле,възможно е тоя месец да има съпаловидно покачване....пък и има време да се повиши Т още и дано тоя път хвръкне доооооо небето :D
Ми то май-май всеки месец се получава такова стъпаловидно покачване...като си гледам и предните графики...ама ще видим...още е много рано за коментар... :)
*

fibo

• 2168
« Отговор #346 -: Февруари 05, 2009, 13:15:10 pm »
Вилеее,не знам как ще го съблазняваш твоя мъж ама днес едно сърчице е мн добра идея :wink:
Борко Бърборко
« Отговор #347 -: Февруари 05, 2009, 13:31:13 pm »
Вилеее,не знам как ще го съблазняваш твоя мъж ама днес едно сърчице е мн добра идея :wink:
Проблема не е в съблазняването мила... :D,ами дали въобще ще се прибере в къщи...днес работи извън Амстердам (в на брат си къщата)и ако работят до късно може и чак утре да го докарат...ама какво да се прави...бързат с ремонта за да могат да влязат възможно по-бързо...всеки с късмета си... :D...нищо,то е ако е писано пак ще стане,а пък ако не...по-другия месец,тогава поне ще знам и какви ще са ми резултите от изследванията.Нали ще си ходя към края на този месец...само живот и здраве да има,а пък другото ще се нареди от само себе си :wink:
*

fibo

• 2168
« Отговор #348 -: Февруари 05, 2009, 13:46:33 pm »
И ти си права Виле  :D,само не мога са си обясня как все на добрите хора им е трудно... :ask: Един ден Дядото дето е Горе ако го срещна първо това ще го питам,и без да увърта да казва!!!
Борко Бърборко
« Отговор #349 -: Февруари 05, 2009, 18:45:28 pm »
И ти си права Виле  :D,само не мога са си обясня как все на добрите хора им е трудно....
Има нещо вярно в думите ти....има моми дето даже и не искат бебе,а става от раз,да не кажем,че и през целия месец само с един полов акт и става чудото,а други женени и с много по-редовен полов живот,да не кажа почти всеки ден,а се мъчат с години да си имат детенце...но явно всичко това си има някакъв замисъл в тази история :)...с една дума Господ си знае работата... :)а на нас ни остава само едно:да чакаме докато и нашето чудо стане! :wink:...та това по този въпрос...а сега да те попитам нещо...Каква е причината да имаш повиче от два положителни теста за Ову?Този месец и при мен се получи така...днес 3 ден с (+) тест,а съм абсолютно сигурна,че и първия беше положителен.Днес ти отворих графиката,но погледнах Т ти,но доколкото си спомням и ти беше с повиче от два (+) теста този месец,а Т не ти се вдигна тогава,а чак на 24-и ден след доказана О на прегледа при док,нали?Той даде ли някакво обяснение за тази работа?Сигурно е вярно,че при всеки е индивидуално,но аз искам да знам само информативно..... :)Благодаря,миличка!
« Последна редакция: Февруари 05, 2009, 18:48:07 pm от violeta1974 »
*

fibo

• 2168
« Отговор #350 -: Февруари 06, 2009, 00:22:33 am »
Виле,може да имаш няколко,напр ако си хванала покачването,пика и спада на ЛХ,питах доки каза че не е проблем ама общо взето смята,че на О тестовете не може съвсем напълно да се разчита както и че О може и да настъпи на трети и четвърти ден след + тест,да не те объркам съвсем - казвам каквото ми е казано,а аз да ти кажа си му вярвам много :D
Борко Бърборко
« Отговор #351 -: Февруари 06, 2009, 11:42:37 am »
Виле,може да имаш няколко,напр ако си хванала покачването,пика и спада на ЛХ,питах доки каза че не е проблем ама общо взето смята,че на О тестовете не може съвсем напълно да се разчита както и че О може и да настъпи на трети и четвърти ден след + тест,да не те объркам съвсем - казвам каквото ми е казано,а аз да ти кажа си му вярвам много :D
Благодаря,мила!Значи според твоя док,не е фатално да имаш повиче от два (+)теста на Ову...хмммм...Бях чела някъде из форума,че ако имаш повиче от 2(+)теста на Ову,говори или за хормонален проблем или,че няма доминантен фоликул...офффффф и аз един гинеколог се извъдих ама.... :lol:няма значение,и без това днес отново нямам повишение в Т,струва ми се,че и този месец няма надежда за мен:?
*

fibo

• 2168
« Отговор #352 -: Февруари 06, 2009, 12:24:08 pm »
Ами и аз така се шашнах миналия месец!С 4+ теста и ето че се оказа късна О...общо взето може да има + и да няма О,може и - и да има О,в крайна сметка доки смята че О тестовете не са на 100%
Борко Бърборко
*
« Отговор #353 -: Февруари 06, 2009, 12:35:17 pm »
Вили знаеш ли какво си мисля - при тези три положителни теста може и овулацията да е днес, затова и температурата още не се е повишила. Ще видим утре ако скочи на горе и се задържи, значи няма проблем минала е !Това е моето мнение.
Ти за всеки случай сложи и днес едно сърчице, така за компания да другото да не е самичко :wink: А като отидеш на доктор, дай Боже всичко да се изясни. Стискам палци миличка :) :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :hug2:
« Отговор #354 -: Февруари 06, 2009, 12:57:48 pm »
Благодаря ви,милички!!!Снощи нямахме възможност да сложим  :heartbeat:,но чакам моето мъжленце всеки момент да се прибере и ще го нападна оше от вратата  :lol:...дано утре вече се повиши пустата Т... :grouphug:
« Отговор #355 -: Февруари 06, 2009, 17:10:13 pm »
Пожелавам ти мила това да е твоя месец!Действайте яко с кекса! :oops: :bighug: :crossfingers: :goodluck: :balk_602:
« Отговор #356 -: Февруари 06, 2009, 19:45:27 pm »
Благодаря,Миме!!! :D Успех и на теб този месец!!! :goodluck: :jump12:
*
« Отговор #357 -: Февруари 07, 2009, 13:01:20 pm »
 :D Вили температурката ти се е повишила, и вчера имате сърчице - браво!!!!
Сега остава да видим дали ще се задържи все така висока. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Може би вчера е била овулацията. Късмет миличка . :goodluck: :bighug:
« Отговор #358 -: Февруари 07, 2009, 15:10:42 pm »
:D Вили температурката ти се е повишила, и вчера имате сърчице - браво!!!!
Сега остава да видим дали ще се задържи все така висока. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Може би вчера е била овулацията. Късмет миличка . :goodluck: :bighug:
Благодаря,мила Мелоди!!!И аз се зарадвах тази сутрин като видях  :bbt:... :D...благодаря за стиснатите палчета :D :D :D...успех и на теб този месец  :00001754:!!!
*
« Отговор #359 -: Февруари 07, 2009, 15:41:45 pm »
Много късмет! Дано чакането при теб да свърши този месец!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."