0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: Графика на viviyan
« Отговор #320 -: Февруари 02, 2009, 12:05:01 pm »
ЕЕх блазе ви...аз ми иска да напускам работа.. :(...ама милото вика - кризааа,не е сега момента..дрън,дрън...а пък с това ин-витро...не мога да ги комбинирам нещата...пък и при нас е голям стерс...от неделя вече за понеделник мисля,кошмари по цяла нощ сънувам... :x ,тоя месец като мине ще пробвам с неплатен отпуск за месец,ако не ми дадат -  махам се! :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #321 -: Февруари 02, 2009, 12:15:13 pm »
Виленце,ти май ще излезеш най-голяма поспаланка  :lol: Аз исках да те попитам ти кога си идваш в БГ  :ask:

« Отговор #322 -: Февруари 02, 2009, 13:23:01 pm »
Днес наистина си поспах доста.. :lol:,моята душичка не е на работа и снощи гледахме филми до късно... :D...Плами,мисля към края на този месец да си ходя,но още не е сигурно,аз ще пиша по-нататък.Днес почвам тестовете,пък да видим каква ще я свършим този месец... :lol:..стискайте ми палци да улучим момента!!!Целувам ви всичките!!! :D
*
« Отговор #323 -: Февруари 02, 2009, 14:00:52 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: Вили разбира се че ще стискаме палците.
Ние също вчера имахме филмов маратон и в 2 часа бяхме в леглото. :lol:
Добре ни се отрази само дето милото едва се събуди днес за работа, добре че бях аз да чуя алармата.
*

fibo

• 2168
« Отговор #324 -: Февруари 02, 2009, 14:05:48 pm »
Давай Виленце
за вас давам старт на КЕКС МАРАТОНА
и нали знаеш - бебетата стават с кексенеее

Старта е даден!!!!
Неизпълняващите ще им бъдат дърпани ушите!!![/i]
Борко Бърборко
« Отговор #325 -: Февруари 02, 2009, 14:32:29 pm »
Момичетааа,мислете му  :lol: А и Вашите мъжлета ;) Фибчо много стриктно следи за  :heartbeat: :bed: и наистина дърпа ушички  :lol: Добре поне,че има резултат! Пожелавам от все сърце на всички Вас един,а може и повечко пухкави резултатчета  :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #326 -: Февруари 02, 2009, 15:09:50 pm »
 :lol: :lol: :lol: Фибчо ти ме сбърка тотално - Откъде го изнамери този Гонг :lol: :cheerleader: :rockon: :jump12:
Май няма шега - ще се кекси здраво :lol:
Под строг Контрол сме :lol:
*

fibo

• 2168
« Отговор #327 -: Февруари 03, 2009, 00:49:01 am »
Такааа,малко равносметка.... :balk_159:...гледам започнали сте с кексенето и то даже не сте устискали лелката да изпратите...хммм...МНОООГО добре  :lol: :lol:
Сега се почва истиския крос и не искам да ме предавате еййй,до края на месеца ще има положителни резултати!!!,подала съм заявка - бебе на Кекс маратон,ама ще се наложи да поизпотите мъжете си малко повечееее хихихихииииии(пуснала съм лукавичка усмивка)и да се наслаждавате и забавлявате всеки един път!!!Не мислете за крайния резултат - вече съм го уредила(днес говорих с щъркела по телефона) :wink:

И да знайте - наистина ви държа под окооооо охоооо  8O 8O 8O кви зъркели съм опулила само,а!!!
Борко Бърборко
« Отговор #328 -: Февруари 03, 2009, 01:58:55 am »
Ах,фибчо...страшна си...на мен каквото гадно ми беше през целия ден ти така ме оттърси от обзелата депресия...благодаря,мила!!!Оценявам загрижеността ти и от това,че не ме изпускаш от око,а и на Пламчо,Мелоди,Луци и всички други,които ме подкрепят и дават надеждица,за да продължа с борбата напред  :)...а за маратона се подготвяме  :lol:..само тестовете да дадат зелен светофар :lol:... :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21:
« Отговор #329 -: Февруари 03, 2009, 11:11:16 am »
Мислете му много!Фибчо е страшен контрольор и гони наред с метлата!
Виленце,не се отдавай на тъжни мисли  :( Аз ти бях писала по-горе да мислиш за себе си и да намериш някакво занимание,което да те разсейва  :bighug: Правете любов,а не секс по задължение и се наслаждавай на всичко прекрасно!!!
С теб,нали знаеш  :D Трябва да си мерим коремчетата заедно!  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

fibo

• 2168
« Отговор #330 -: Февруари 03, 2009, 11:35:25 am »
ЕЕхоо,кой се успива днес а?А?А? :D
ЕЕйй,да знайте аз ВЕДНАГА отивам за метърче!!! :D
Виленце,мен ако питаш време е вече да започвате през ден,тестовете са ок,но ето виж при мен как станаха нещата,така или иначе през ден си увеличавате шанса максимално  :D
стискам силно палци... :bighug:
« Последна редакция: Февруари 03, 2009, 11:44:55 am от fibo »
Борко Бърборко
*
« Отговор #331 -: Февруари 03, 2009, 12:28:26 pm »
 :D Ехоооооо Вили къде сиииии ?
Липсваш ни  :hug2:
*

fibo

• 2168
« Отговор #332 -: Февруари 03, 2009, 12:30:50 pm »
Аххаа,кой се е излюпил от кревата най-накрая :D
Борко Бърборко
« Отговор #333 -: Февруари 03, 2009, 13:04:09 pm »
Тук съм.... :D ,говорих си със сестра ми по мсн-а :D...в последно време много се успивам :oops:...и даже и Т не мога да си я измеря в определеното време :?...но ще видим с тестчето как ще е после.Почвам и с кексването от днес,ама Пламчо е права,не трябва да се прави по задължение,ами с любов,макар,че е много трудно след като знаеш,че ТРЯБВА...каквото е писано!!! :wink:...
*
« Отговор #334 -: Февруари 03, 2009, 13:07:13 pm »
 :D Вили това е хубав знак че си поспиваш до късно. Значи си по-спокойна!
А за кексенето - прави го с много любов и докато го правиш мисли само за любимия ( без бебета и тестове) мислите ти да са предназначени само за милото :D Той го заслужава Вили :bighug:
« Отговор #335 -: Февруари 03, 2009, 13:25:23 pm »
Цитат
прави го с много любов и докато го правиш мисли само за любимия ( без бебета и тестове)
Много точно е казано!!! Успех миличка! :crossfingers: :bighug: :cuddle: yahoo_17 :00001754:

*

fibo

• 2168
« Отговор #336 -: Февруари 03, 2009, 13:33:14 pm »
Toчно такааа,отдайте се на кексени прилключенияяяя  :jump12:
Борко Бърборко
« Отговор #337 -: Февруари 03, 2009, 13:47:50 pm »
ще се опитам... :lol:,а пък другото оставям в Божиите ръце,дано отвърне и на моите молитви!!! :balk_112:... :)
*
« Отговор #338 -: Февруари 04, 2009, 12:15:16 pm »
Късмет в лова!!!!!
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy stork-boy stork-boy

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #339 -: Февруари 04, 2009, 13:40:07 pm »
 :balk_21: с теб сме миличка  :crossfingers: