Исев, не знам защо така лесно ти се е счупил контейнера. Моят съм го изтървала няколко пъти вече
, но си е напълно здрав, нямам проблеми. Все пак е странно, че твоят се е счупил. Ти къде го изтърва? Бъди по-внимателна
Нека уточня нещо за гаранцията - тя е за двигателя на машината, не за сменяемите части. Все едно като си купиш кола с 5 год. гаранция примерно, да очакваш да ти сменят гаранционно страничното огледало, ако го счупиш. Няма как да стане. Пластмасата на контейнера наистина е много здрава, но не е напълно нечуплива, може да се счупи, но доста трудно. Ако падне пълен, отвисоко и върху теракота примерно, може и да се счупи. Казваш, че си взела стария модел, да не би да е втора употреба машината ти? Да не е бил пукнат някъде контейнера и да не си забелязала.
Аз вече не съм дилър на тези прахосмукачки, една от причините е, че наистина са много нахални и досадни, от 9 кладенеца ти носят вода само и само да купиш. Аз не мога така, не ставам явно за тази работа
Но на мен друго ми е странно, как така с 300 зора са те накарали да купиш? Това е доста скъпа прахосмукачка и ако не искаш да я купиш, как така ще те накарат. Верно, че са доста убедителни понякога, ама чак пък да ме принудят, няма как да стане.