Нина, искрено се радвам за теб, че не разбираш "истерията около прегледите с УЗ". Честно!
Явно това е единствената клиника в света, която предлага стимулация потелефона, ама Евала! Развива се медицината с бесни темпове
Радвай се бременей с бебчето или бебчетата. Да сте живи и здрави. Успех и леко раждане
А сега публикувам развитието на историята без коментар, защото ако коментирам, модераторите ще забранят достъпа ми до тая страница завинаги поради употреба на нецензурни изрази и призиви към насилие......
Днес приятелката ми имаше пункция.
От единственото УЗ беше станало ясно, че фоликулите са 6. Както споменах нямаше никакви други изследвания,например на естрадиол, ама явно този доктор е малко нещо екстрасенс та ги разбира тия работи...
Днес извадил 2 яйцеклетки. Защо са само толкова? Според него десния яйчник бил недостъпен, защото преди години, приятелката ми била оперирана от апандисит и около яйчника имало страшно много цитирам „сраствания, черва и чудеса“ та не можел да се докосне дори. Така че останал само левия яйчник........ Малкият детайл е, че приятелката ми преди две години претърпя една пластика на тръба при същия доктор и още една операция на другата тръба пак при него, ама тогава и дума не се издума за подобно нещо.
Мели, моля те, ако прочетеш това, кажи ми възможно ли е подобно нещо
P.S. Викнали са мъжа й да даде втори път материал, защото така се наложило..... При положение че ще правят класическо ин витро, а не ИКСИ, се чудя втората „порция“, какви ли качества ще има, след като е дадена след няколко часа,
Разтреперана съм в момента. Само се моля, приятелката ми да е добре и да има шанс, в крайна сметка – човек предполага, господ разполага. Ако дай боже имаме бебе – публично ще си посипя главата с пепел и ще си взема думите назад