Ами,Занзи тук няма как да си избера лекар освен частен,което ще ми коства мноого средства.
В България съм при доктор Даскалов,но с него следяхме само бремеността,завършила с мисед.Пускала съм хламидии два пъти,токсоплазмоза,миколазми-отрицателни са.Това че веднъж се е получило ми гарантира поне една проходима тръба,така че за сега нямам нужда от цветна снимка.Графиката ми винаги е двуфазна,което естествено не доказва,че овулирам,но и кисти не съм имала,дай боже и ендометриоза да нямам.Забелязала съм ,че имам проблем с овлажняването,затова от другия месец започвам с preseed.
И понеже след като ми бяха направени изследванията за хормони,цитонамазка и хламидия и ми беше казано,че всичко е Ок и трябвало да спра да го мисля,аз така и направих.Не знам дали има значение и факта,че забременях точно в месеца,в който работих по-малко и бях толкова спокойна..
Та за това ми се иска да започна от хормоните,след като са ми изследвани погрешно.
В бГ декември ще се консултирам пак с др Даскалов и смятам тогава да пускам генетични и имунологични,ще се надявам да успея да се вредя и за фоликулометрия тогава,за да изключа ЛУФ и цветна снимка.
И ако не открием проблем направо ще почвам инсета,защото не ми се ще времето да лети, а аз да си чакам...