plumeriaмного ти благодаря за всичко което си ми написала.За да съм максимално кратка,само ще поясня за 3ма лекари при които съм ходила Александров Маркова и Монастирска.Едната ме изпрати да осиновявам,а мъжа ми да си търси друга само защото съм си позволила да направя ЦС при друг лекар.Другите двама не искат инвитро без операция на миомните възли,но пък от друга страна не ми я препоръ4ват заради изтъняването на матката,което при евентуална бременност,щяло да доведе до нейното пръсване.Това ми е казано- това казвам и аз на вас.Ако ви звучи нелепо не е моя вината.Достатъчни ли са Халачева,Маркова,Каварджикова,М.Яков,Савулева,Бейлерян....За 20г не мога да се сетя още кой беше.И при всички чувах 'Не бой се,ще стане"Не ми се пише вече момичета,не искам да споря,не искам и да обиждам или да ме обиждат,че нищо не съм правила.В крайна сметка затова отивам на лекар и си давам парите-не за да знам,а за да ми кажат.Не сама да си назначавам изследванията,а да ме изпратят адекватно на такива.И след цялото това разкатаване,накрая ставаш на 45 и ти казват...че за нищо не ставаш.Ами мерси!Та това ме накара да ида при този "квартален лекар",който за разлика от другите поне се опитва и с внимание и с изследвания да ми помогне.Пак станах подробна,не че няма и още... :bighug:всички ви и не ми се сърдете,че ви занимавам със себе си.