Забравих да поздравя Исак - да е жив и здрав на мама Фоксче.
Аз да се оплача и да си излея болката. Моя първа братовчедка - две прекрасни деца, заченати безпроблемно от двама малоумни родители. Братовчетка ми през пръсти похарчи за глупости два апартамента, гараж и магазин в Лозенец останали й в наследство от вуйчо ми. Живееха първо при вуйната , приживе се разведе с вуйчо в една гарсониера в циганските блокове на Люлин. Вуната е алхохоличка, има си и любовник, също алкохолик. Не стига , че децата живееха в нездрава среда, ми на финала родителите им се разделили - бащата, един плевенски путьо , живее с някаква овца в кв. Орландовци, а майката - незнайно къде с любовник. Децата са оставени на произвола на съдбата - ходят с неподготвени уроци на училище /племеникът е трети клас, а племеницата - втори/, недоспали, недояли, няма кой да ги заведе и прибере от училището в Люлин до квартирата на бащата в Орландовци, пътуват сами през целия град. Това го разбирам днес от учителката на племеника, която възнамерява да сигнализира отдел Закрила на детето. Ако го направи, май ще се сдобия с още две деца, защото не бих могла да понеса да отидат в дом за отглеждане...
Понякога се питам господ къде гледа? А децата са умни, послушни и красиви