Привет другарки.
Здраве желая на вас, деичцата и семействата.
По повод на подаръците, да споделя и аз. Днес посетих Мадъркеър в Молл ъф София, еееее, няма такива цени, мамка му. Но пък имаше и супер симпатични неща, не мога да си изкривя душата. Но Кристина получи само една гъба за къпане
Да не си помислите, че е много мръсна, но от там си и купувам гъби. Има хубави дрешки, с хубави цени. В Еспри също има страхотни неща от много хубави материи. Да, бих искала да купувам и български неща, но опитът ми категорично показва, че в голяма част от случаите за предпочитане е да не са.
В магазини Крео открих много хубави играчки. Има едни дървени играчки /жабки, калинки, зайчета, пеперуди/, които могат да се бутат с една пръчка, а има и такива с въженце. Много красиви цветове. Кристина има такава гъсеница и умира за нея. Дори веднъж гъсеницата със се пръчката "спа" при нас
Има и дървени цветни комолекти, пак страхотни цветове, с различни фигурки, които се сглобяват като животинки, имат рисувани мотиви. Убедиха ме, че боите са безвредни. Имаше от 30 и от 50 лева по-големи кутии. И много красиви кошници със сервизи за момиченца.