0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Празниците наближават 8.12-14.12.08г
« Отговор #40 -: Декември 09, 2008, 15:24:16 pm »
Здравейте и от мен.
Успешна и здрава седмичка.
Аз да си кажа без бой тази коледа,мойта Борислава ще мине скромно с подаръците е поне тези от нас с татко и.Аз стигнах до извода,че е много малка за да я впечетли подарък от 100 лв или нещо голямо.Като се замисля след 1-2 години какво тръшкане ще пада като влезе в час с модерните играчки,че си мисля зорлем тая година да не се харча.Още нямам идея какво ще и купувам но ще бъде нещо символично.
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #41 -: Декември 09, 2008, 15:45:15 pm »
Привет другарки.
Здраве желая на вас, деичцата и семействата.
По повод на подаръците, да споделя и аз. Днес посетих Мадъркеър в Молл ъф София, еееее, няма такива цени, мамка му. Но пък имаше и супер симпатични неща, не мога да си изкривя душата. Но Кристина получи само една гъба за къпане :) Да не си помислите, че е много мръсна, но от там си и купувам гъби. Има хубави дрешки, с хубави цени. В Еспри също има страхотни неща от много хубави материи. Да, бих искала да купувам и български неща, но опитът ми категорично показва, че в голяма част от случаите за предпочитане е да не са.
В магазини Крео открих много хубави играчки. Има едни дървени играчки /жабки, калинки, зайчета, пеперуди/, които могат да се бутат с една пръчка, а има и такива с въженце. Много красиви цветове. Кристина има такава гъсеница и умира за нея. Дори веднъж гъсеницата със се пръчката "спа" при нас  :lol: Има и дървени цветни комолекти, пак страхотни цветове, с различни фигурки, които се сглобяват като животинки, имат рисувани мотиви. Убедиха ме, че боите са безвредни. Имаше от 30 и от 50 лева по-големи кутии. И много красиви кошници със сервизи за момиченца.

*
« Отговор #42 -: Декември 09, 2008, 16:09:02 pm »
Нинче, този магазин Крео пак в същия мол ли? Не беше ли за домакинска посуда или нещо подобно?...
*
« Отговор #43 -: Декември 09, 2008, 16:11:25 pm »
Нинче и мен ме уверяваха в безвредността на боите, но неможаха да ме убедят все пак де.Иначе до нас ги продават и всеки ден ги гледам, харесват ми, но...
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

« Отговор #44 -: Декември 09, 2008, 16:18:34 pm »
Аз стигнах до извода,че е много малка за да я впечетли подарък от 100 лв или нещо голямо.

Делица, само да вметна какви са моите впечатления, т. к. моята дъщеря е малко по-голяма.
До около 1г и 2, 3 мес. наистина не се впечатляват много много от вида на играчката. Моята си падаше най-вече по телефони :). Но след това забелязвам, започва коренно различен период. От 2, 3 месеца тя имитира всичко, което аз правя като чистене, гладене, хранене и . н. Да не говорим, че си слага ДВДта по местата и борави с мишката като голям човек.
Ние също имаме доста и различни играчки, но най-много се кефи на количката с бебето, прахосмукачката си, която се вкл. и изкл., количката за почистване...
Дребните играчки останаха на заден план.
С една дума искам да кажа, че след няма и един, два месеца ще забележиш как детето става по осъзнато, знае как точно се борави със съответната играчка и определено се радват на по-интересните такива.
Не говоря, че те трбва задължително да са скъпи, разбира се. Но то обикновено едното върви с другото :(
Поздрави

*
« Отговор #45 -: Декември 09, 2008, 16:33:27 pm »
Да се включим и ние за подаръците. Аз вече съм почти готова, останаха само моите дребчовци. Ама май няма да е нещо голямо, че се пооръсихме с кошарките, пък и още не разбират  :wink: като поотраснат тогава по-големи.
*
« Отговор #46 -: Декември 09, 2008, 16:34:31 pm »
Бени, кухнята е много хубава.
Наистина го има това, че има един период след година и някой друг месец, в който настъпва коренна промяна и бебето си става цял човек. Всичко което албена е написала + факта, че започва много да те разбира, дори и да няма голям речников запас.
И на нас ни дай да гладим, простираме - абе всичко, което прави мама - вижда и моментално се попива последователността на действията. Аз доскоро мислех, че е малка за кукла, после реших да купя - купих едно бебе и мона най-старателно си го обслужва. "Беби" бива хранено, пие "чайчи", преспива го, завива го, слага го на гърне, къпе го, возим го в количка. много е забавна отстрани, една такава концентрирана, сериозна :lol:

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #47 -: Декември 09, 2008, 16:41:47 pm »
Нинче, този магазин Крео пак в същия мол ли? Не беше ли за домакинска посуда или нещо подобно?...

Да, Цвети, същият. И аз се учудих, но наистина ми харесаха тези играчки. Цветовете им са уникални. Но не са много като избор играчките, може би по изключение да са ги закарали.
Перде, то освен да направя анализ, за да съм сигурна, че са безвредни, кво друго :)
Права си, че никога не може да сме сигурни, но...аз все пак съм решила да взема на Криси от тези дървени животинки. Да им сглобява частите от тялото, да се учи на цветовете, да подрежда и т.н.
« Последна редакция: Декември 09, 2008, 17:03:27 pm от Nina »
« Отговор #48 -: Декември 09, 2008, 17:22:38 pm »
Албенче, кухнята изглежда страхотно. Мия пък е някакво странно дете и не се интересува много от играчки и ме е яд, че има такива готини сега. Но като си дам сметка, на нея са й интересни китарата на баща й (защото не може да се добере до нея свободно), мишката на компютъра, разни тенджери и купи, но моите, а не нейните детски, устройството за почистване на пода и все неща от този порядък. От време на време си играе с кукли и пияното и голямата й страст всъщност си остават списанията и книжките.
<br />[link=http:
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #49 -: Декември 09, 2008, 17:46:21 pm »
Весела седмица на всички и здраве за дечицата!

И аз съм в чуденка ,каква играчка да купя на Жори за Коледа.Той има доста,но много не ги тачи.А като отидем някъде на гости и веднага се заиграва с чуждите играчки.Харесала съм една маса за игра и един музикален охлюв- пълен е с фигурки,които се пускат от черупката му.Искам да е нещо занимателно,но и не много скъпо,че нещо сме бая на червено. :?
Лейди,ние имаме същото кормило,но червено. :D

На бабите и дядовците съм направила фотокниги и календари.
<br />
*
« Отговор #50 -: Декември 09, 2008, 21:01:20 pm »
И аз като Delica си мисля,че тази година ще ни се размине по-тънко с подаръците :wink:.Като знам моето дете колко се радва на един балон :lol: може и с това да се мине.Онзи ден купих от Джъмбото един надуваем Тигър(приятелчето на Мечо ви Пух),нищо особено,но моят Мики много се радва на топки и балони ,та си мисля че и това ще му се хареса.Иска ми се да му взема и едни рингове,които се нанизват.Не знам дали ще са му интересни :?.Иначе имаме една къщичка на Gowi,подарък за рождения ден от приятелчетата :),с топчета и фигурки за вкарване,много се харесва.Не е спрял да си играе с нея.Много добър вариант за подарък за дете около годинка,но разбира се всеки преценява според детето си.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #51 -: Декември 10, 2008, 08:24:19 am »
Здравейте и от мен.
Успешна и здрава седмичка. :D
*
« Отговор #52 -: Декември 10, 2008, 14:13:15 pm »
Аз да се похваля днес. снощи малките си спаха в новите кошари и изкараха по цели 5 часа без да се събудят. Дори успях да се наспя, мноооого съм щастлива. Не че после не решиха да си пеят от 4 до 6, ама айде  :lol:
*
« Отговор #53 -: Декември 10, 2008, 14:16:23 pm »
еееее, мими, честити 5 часа сън :wink:
*
« Отговор #54 -: Декември 10, 2008, 15:54:24 pm »
Някой да е виждал да се продава ето това

Мрежа за покупки за спортна количка
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #55 -: Декември 10, 2008, 16:00:01 pm »

перде, в данет го предлагат
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #56 -: Декември 10, 2008, 16:00:51 pm »
такава мрежа виждах в някой от сайтовете, търси си за Зап-а, че нали няма багажник, ама сега не си спомням в кой  :oops: аз така и не купих
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #57 -: Декември 10, 2008, 16:01:48 pm »

перде, в данет го предлагат
*
« Отговор #58 -: Декември 10, 2008, 16:06:09 pm »
Здравейте и от мен.
Колкото и невероятно да звучи, нашата мома вече на 1 годинка и се буди по 6, 7 пъти на нощ, максимално време за непрекъснат сън й е 2 часа. Имам чувството, че никога повече няма да легна и да се наспя като хората. Ето и сега на следобедния  си сън за половин час три пъти се събуди и то все с рев. Кошмари ли сънува  - незнам вече...

*
« Отговор #59 -: Декември 10, 2008, 16:08:23 pm »
Албена, кухнята е страхотна.