Хм, поне веднъж в седмицата ходим в този магазин и се е случвало детето да ме дърпа да си ходим . Много ми е интересно, загубвам ума и дума. Какви играчки има в днешно време не е истина.....
Включвам се специално заради Пердето.
Направи ми впечатление че Тони често боледува. Правили ли сте имунологични изследвания? а пълен набор за алергии? И ние бяхме така, откри се проблем. Спря да боледува.
Благодаря ти ТианА, но гастроентероложката не ми предложи тези изследвания, явно така е преценила, както е и писала Мини от д-р Бърди. Забелязах, че тази жена има доста сходни разбирания с него, това ме накара да й доверя детенце. Изследваха имунологичен панел за целиакия само. Диагнозата е алергия, неуточнена и алергичен ентероколит следствие на нея, мисля ако имаше смисъл, щеше да изследваме и за алергии.
Тони боледуваше често (дай боже вече да е в минвало време), поади прекараната CMV инфекция и съответно спад на имунната система. Изследваха го и за куп други автоимунни неща, поради етиологията на моето забременяване и износване. Оказа се, че автоимунните проблеми на майката, все пак може да се наследят и у детето.
Бактериите са се активизирали, следствие на намаленият имунитет. Това последното с пневмонията е по моя вина, защото като обикаляхме из болницата от кабинет на кабинет, неможах да овардя Тони. Заигра се с едно дете от съседното отделение, а то се изкашля върху него. При мой въпрос отправен към майката "защо са в болницата", отговора беше "остър бронхиолит". Първо съм виновна аз, че оставих дребчо да лудува, макар и да знаех че е опасно, второ тая майка като знае какъв им е проблема, ами да ме предупреди бе. Ако не бях е питала, нямаше и да ми каже.
Та така при нас, това ще отмине по важното е този разширен илеум да не доведе до други проблеми, мен това ме смущава.
Извенете ме пак за унеса, но мен това ме вълнува в момента и може да съм ви досадила. Извенете ме още веднъж.