Здрава и усмихната седмичка и от нас
Нашият Дядо Коледа е взел един лаптоп. Засега е на английски и испански, но ако може да се замени ще е на български. Ангрийско-испанската версия струва 52 лв. и е от Хиполенд. Бг версията от квартално магазинче на същите пари, това съобщи едната баба на Тони.
Може ли да споделите за нашата възрастова група, какво сте закупили или са закупили за празника, питам за идея, че в нас кво ли няма и ми е доста трудно.
Дребосъчко си пада много по всякакви размери знамена. Някой виждал ли е да се продават малки флагчета или някакви играчки с флагчета?
Сега да ви се оплача от получената епикриза. Тони се е сдобил с стрептококи пневмоние в нослето и гърлото, ешерихия коли в урината и клебсиела пневмоние в изпражнениета. Нестига това, а и от гнойна ангина минахме на бронхит, който наподобявал лека пневмония.
Едновременно с всичките бактерии, все още се чисти/доизлекува и от цитомегаловирус
, затова е и е уплътнен черният дроб с 3 см., но и това не е всичко. Оказва се, че в долният край на правото черво (илеум/хълбочно черво)е с лумен по широк от обичайното за възрастта. Това стана ясно чрез изследване с бариева каша. може би ще го израстваме това, неразбрах че така се ошашках с тази лека пневмония, че още ми държи.
Диагнозата/те са Алергичен ентероколит; алергия, неуточнена;вторичен лактазен дефицит; дисбактериоза и CMV инфекция.
В момента веднага след 10 дневен курс от АБ, започваме друг за 7 дена. На ясла поне до май месец не е препоръчително да ходим. 3 месеца ще сме на диета, без прясно мляко, боб, леща и т.н. Ще пием 3 месеца пробиотици, Креон за храносмилане и веднага след последният АБ, започваме 3 месечен курс с Респивакс.
Надявам се не ви оттегчих, но мисля че бях длъжна да ви опиша ситуацията при нас, за да не изглеждам във вашите очи като мрънкаща и оплакваща се майка. Просто си познавам детето и ми се струваше, че поведението му не е много нормално
и безапетитието и подутото коремче и т.н.