0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Празниците наближават,с много +++ даряват!!!
« Отговор #140 -: Декември 11, 2008, 09:56:15 am »
ОЧАКВАЩИ          :bfp:       

rouzi-anna   - 10.12
   ladytony     - 12.12
   keksche      - 12.12
   eveita       - 14.12
   maktub         ?????
   bebebe       - 19.12
   nomine       - 20.12
   Isidimi      - 24.12                         

ЛОВУВАЩИ           :bed:                     

djina76
   tangra
   rositka13
   disi
   viviq
   Smile_baby
   hriska
   Калинкаа
   Kylie
   jasmin_veni
   kremoni
   viki_vat
   yamy
   fibo
   mira_m66
   koleva01
   Melody01
   Marina75   
*
« Отговор #141 -: Декември 11, 2008, 10:00:19 am »
Добро утро и от мен!
Честито на Нефертити - лека и спокойна бременност!
Марина - дано всичко е наред!!!Само не се паникьосвай!Нека док си каже тежката дума!
Виксънче мила, какво да ти кажа...знам, че думите са излишни!Поплачи си мила, излей мъката си, знам колко ти е трудно сега, но ти трябва да си силна!!!Нали знаеш, че нашите бебоци ни чакат!Затова трябва да сме силни и да се преборим за тях!Прегръщам  те! :bighug:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #142 -: Декември 11, 2008, 10:07:17 am »
Нефертити, честито! Леко бременеене!Дано да повлечеш крак за Коледни чудеса!
Викс:bighug: :bighug: :bighug:
Мегги, и ти получаваш :bighug:
Роузи, стискай краката, а ние ще  :crossfingers:
Колева01:goodluck:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #143 -: Декември 11, 2008, 10:15:59 am »
Благодаря ви, на всички че сте толкова търпеливи и толерантни!!!
Че намирате сила въпреки собствените си проблеми и болки да успокоявате и мен и да ми вдъхвате сила и надежда!!!!
Бог да ви пази и да ви благослови с по едно-две бебчета възможно най-скоро!!
*
« Отговор #144 -: Декември 11, 2008, 10:18:08 am »
Добро утро,милички.Аз от сутринта да се оплача,ама много съм притеснене и трябва да си кажа,днес ми е деня за инсеминацията,снощи обачи прокървих и къренето продължава и днес,не е като мензис,пък ми е 12-ти ден от цикъла трябва да съм в овулация.Оф,много се притеснявам,ами ако кървенето не спре?Аз разбира се ще се консултирам с док.,но не ми се ще инсеминацията да се проваля,а и вчера сутринта сложих овитрела,не знам възможно ли е да е от овулацията,не ми се е случвало до сега?Пък и нищо не ме боли.Занимавам ви с моите проблеми,но моля ако на някой му се е случвало нещо подобно да сподели.
Лек и пълен само с усмивки и хубави преживявания  ден ви желая.
Здравей Марина,
Аз също имах едно розово течение, което продължи цял ден - това беше на 10- ия ден от цикъла ми. Никога не съм имала такова течение по това време на цикъла. Бях на лекар - казаха ми че е явно от хормоните и да не се притеснявам.
 Също четох, че и на още няколко момичета(ot bgmama) се е появило такова течение към 10, 11 ден от цикъла. Много странна работа. Дано не е нищо сериозно заради което да отлагате инсеминацията.
Защо не се обадиш на док. още сега и да му кажеш притесненията си?
*
« Отговор #145 -: Декември 11, 2008, 10:32:00 am »
Виксънче кураж мила. Не се тормози и не се измъчвай - ще направиш всичко което зависи от теб, и рано или късно ще се случи мила. Знам че каквото и да ти кажа не мога да те успокоя, но съм сигурна че след всяко зло идва и добро. С теб сме!!!!
 :bighug: :bighug: :bighug:
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #146 -: Декември 11, 2008, 10:35:51 am »
Благодаря ви, на всички че сте толкова търпеливи и толерантни!!!
Че намирате сила въпреки собствените си проблеми и болки да успокоявате и мен и да ми вдъхвате сила и надежда!!!!
Бог да ви пази и да ви благослови с по едно-две бебчета възможно най-скоро!!
Вискънче и теб Господ няма да те забрави, само имай вяра  :bighug: не позволявай отчаянието да ти я отнема  :balk_21:

« Отговор #147 -: Декември 11, 2008, 10:51:29 am »
Здравейте,момичета!
Тихичко честито на Нефертити!Дано всичко да е наред и да се радваш на една лека и приятна бременност!
Викс,понякога всяка от нас има чувството,че всичката гадост на света ни се изсипва на главата.Но точно след такива моменти се случва нещо хубаво,което да ни върне вярата в доброто и в чудесата.Вярвай!Винаги е по-лесно да даваи кураж на другите ,отколкото на себе си,но знай,че ти не трябва да се отказваш от мечтата си!Може би точно в това е твоето изпитание-да докажеш,че наистина го искаш и ще се бориш за детенце на ввсяка цена!Прегръщам те много силно!
Марина,ти кога трябва да ходиш на док днес?Чакаме новини от теб.
Успешен ден,момичета!
Аз днес не съм на бач и ще се навъртам наоколо! :D
« Отговор #148 -: Декември 11, 2008, 11:18:19 am »
Нефертити,честито.Леки 9м.
Виксънче :bighug:знам ,че ти е трудно да повярваш в доброто развитие на нещата ,но не се отказвай ,защото твоето бебче е там някъде и те чака.
Соф,Бибица,Вили,Мери попинз,Меги за всички по една голяма :bighug:
*
« Отговор #149 -: Декември 11, 2008, 11:36:53 am »
здрасти мацки
наминавам на бързо да пратя на всички една прегръдка.
следобед пак ще намина
« Отговор #150 -: Декември 11, 2008, 12:16:04 pm »
здравейте милички
нямам време да седна от работа, но сега ще ви прочета.
на всички , които са видели  :bfp1: честито и лека и безпроблемна бременност. накрая едно здраво и красиво  :babyflips:
на всички, които гадната леличка ги е посетила едно голямо  :bighug: и дано имаме новогодишен подарък.
аз чакам лелката да си замине и ще се включа в лолуващите. вчера правих малко изследвания, които са в нормите , а като мине овуто ще направя и останалите, но май трябва първо доки да установи минала ову пък чак тогава да ме боцнат втори път
 rouzi-anna, ladytony, keksche, eveita, maktub, bebebe, nomine, Isidimi, djina76, tangra, rositka13, disi, viviq, Smile_baby, hriska, Калинкаа, Kylie, jasmin_veni, kremoni, viki_vat, yamy, fibo, mira_m66, koleva01, Melody01, Marina75, Мери Попинз, ВиЛиЛи, Vickson и всички които съм пропуснала без да искам много ви   :bighug:
« Отговор #151 -: Декември 11, 2008, 12:23:09 pm »
Виксънче  :bighug:, не се предавай, не оставяй отчаянието да завладее. Трябва да намериш сили да се бориш, ако трябва наистина си почини малко, месец, два, трябва да се заредиш със вяра, сила и положителни емоции, за да продължиш борбата, вярно че пътя ще е стръмен и бодлив,но със сломено сърце и душа как ще го извървиш. Знам, че никак не ти е лесно сега, но не се отказвай от мечтите и надеждите си, не спирай да вярваш в чудеса, и ще видиш че един ден те ще бъдат реалност, а ти ще си един мъдър и щастлив човек, защото колкото и изтъркано да звучи ако болката не ни убие ни прави по-силни.
Имаш една голяма прегръдка от мен :bighug:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #152 -: Декември 11, 2008, 13:36:47 pm »
Марина, не се и съмнявам, че инсеминация сте правили днес. Дай Боже предколедно добро развитие на събитията.

Виксънче, кураж и късмет миличка. И на всички, които отдавна или от по-скоро търсите щастието.
А Соф догодина да пазарува не обувки (че за нея е вредно-травми разни и се случват :wink:), а бебешки дрешки.
Коледни чудеса ви желая, момичета!
:bighug:
*

Isidimi

• **
  • 81
  • никога не губи кураж
« Отговор #153 -: Декември 11, 2008, 13:48:54 pm »
 Принстън, пожелавам ти всичко да е наред при теб и за нова година, да получиш +++++++ резултат, по отношение на  ylinfant..а на другите да не се предават и късмет...подарявам ви по една  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17..
« Отговор #154 -: Декември 11, 2008, 16:39:57 pm »
Маринка чакаме новини, надявам се това зацапване да не е попречило на инсеминацията yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #155 -: Декември 11, 2008, 18:13:50 pm »
Здравейте момичета,
може и да сте ме забравили, но аз вас не съм.
Моля се на Бог да ви благослови с поне по едно детенце, може и повече.
Виксънче:bighug: ,  мъката ти вече е разпределена между нас и се надявам да поемеш напред по-спокойно и уверено. Твоето чудо  е някъде наблизо, само трябва да имаш търпението да ти се случи, в което искрено вярвам. Ти носиш име, което не търпи отказване от каквото и да е, най-малкото от мечтата за детенце, затова мисля, че ще победиш, независимо от всички трудности и препятствия. Силна си и си борбена - никакво отказване! С теб сме  :cuddle:.
  Нефертити, много се радвам за вас, пожелавам ти лека и спокойна бременност, а на финала - здраво, пухкаво и красиво бебе!!!
Маринка, какво става? И аз ти стискам палци.
Роузи, и на теб  :crossfingers:
Пожелавам и на всички в темичката само положителни тестове и Коледни чудеса!!!

*
« Отговор #156 -: Декември 11, 2008, 18:22:45 pm »
Ей, Бисерче! Кога влезе в седмия месец? Сякаш вчера се беше покрила, а после изскочи с новината...
Дано има коледни чудеса за всички   :blowingdust2: :bori_023:
« Отговор #157 -: Декември 11, 2008, 18:37:53 pm »
Ей, Бисерче! Кога влезе в седмия месец? Сякаш вчера се беше покрила, а после изскочи с новината...
Дано има коледни чудеса за всички ...   
Ами аз в събота влизам в осмото квадратче и ви чакам всичките с нетърпение да споделя вашата радост от ++ и бременеенето!!!
Наистина аз самата още не мога да се зарадвам за себе си /докато гушна бебчо ще е така/, но за вас ми е по-лесно, така че ХАЙДЕЕЕЕ
за КОЛЕДА да завали сняг от  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: и после да "валят" пухкави бебета-снежинки!!! Да ни затрупа всичките с дечица като еднометрова преспа!!!
*
« Отговор #158 -: Декември 11, 2008, 19:05:12 pm »
Ех Виксънче не се ли свършиха мъките вече бе !
Ех мила не знам каво да ти кажа !
Стискай зъби моля те не се отчайвай !
Ние сме с теб и как няма да ни занимаваш с твоите неща нали затова сме тука да си споделяме и радости и мъки !
Горе главата !
Нефертити честито миличка леки 9 м и най хубавото и здраво бебче на финала!
Кремони не го мисли дали е станало или не. Намирай си все нещо да те занимава така ще мине по- бързо времето !
А аз вярвам че е станало толкова хубави  и много сърца имаш !
Лека вечер на всички!

[/url]
*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #159 -: Декември 11, 2008, 19:52:32 pm »
viviq    :bighug: