Марина, всяко прокървяване извън МЦ не е нормално, така че преди да правите каквото и да било днес с доктора - първо установете от какво е кървенето! Защо да хвърлиш сума ти пари - ако предварително риска от неуспех и прекалено висок? Дано доктора ти да е добър и да обърне внимание... Че как ми писна от некадърници!!!
Роси, Софи - благодаря ви за подкрепата!
Моята диагноза вече е ясна ендометриоза и хидросалпингс. Щом ми се възстанови цикъла, ще трябва втора операция, може би през февруари... това е, писано ми било да страдам и да ми открият всички гадости и да ми извадят всичко от корема...
Нищо хубаво не ми каза доктора, освен че "наближавали празници...." и какво от това?!? Роси, не вярвам мила, не вярвам че има край тая мъка.. сили няма вече!!! За инвитро не ставам, ако не ме оперират - а ако ме оперират - пак не е сигурно че след това ще ставам... много ми бил сложен случая... не знам да се ядосвам ли, да плача ли, да се откажа ли или просто да се пусна по течението... сълзи не ми останаха, побърках и близките ми вече...
Моля ви много да ме извинявайте че ви товаря с моите проблеми... но никой не ме разбира, вкъщи всички ме гледат така сякаш ще се самоубивам... а аз просто съм толкова отчаяна.