0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Празниците наближават,с много +++ даряват!!!
« Отговор #120 -: Декември 11, 2008, 07:39:21 am »
Добро утро ! Марина мн съжалявам несе притеснявай ,а бягай при док !
Аз не знам какво друго да ти кажа стискам палци всичко да е наред ,дано!
Кремони с тоя лов тоя месец  :D ще те о1акваме по Коледа с  :bfp1: Браво !
Лек ден мацки и мерси за кафенцето !
[/url]
*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #121 -: Декември 11, 2008, 07:46:23 am »
Маринче ,аз не мога да ти помогна,но ще те подкрепям морално,стискам палци вс да е наред
viviq  :oops: благодаря,тоя месец "уморих" моя човек,ама той се и старае де :oops: :oops: .Оттук започва дългото чакане и съмненията дали сме успели или не сме олучили момента .А така искам да имам коледни новини... :babyflips:
Лек и топъл ден на всички мадами!!!
« Отговор #122 -: Декември 11, 2008, 07:53:53 am »
Добро утро и от мен момичета.  :P
Маринка - кураж мила.
Ние снощи нищо не правихме. :x От три дни съм на диета - плодова и снощи ми беше първата вечер в която мога да хапна пилешко печено и ме хвана ........ разстройство.
цяла нощ я изкарах в тоалетната. :oops:
Сутринта като станах и мъжо веднага : " И тази вечер да не хапнала месо! Виж плодовете как ти действат хубаво- от тях не спиш в тоалетната!"
Той забрави преди два месеца , когато заспиваше още в 20.00 на дивана и с ток не можех да го събудя. Абе ... луда работа.
Няма ли да има ++++++++?
« Последна редакция: Декември 11, 2008, 08:02:32 am от koleva01 »
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #123 -: Декември 11, 2008, 08:23:35 am »
Добро унро, мацки. Как сте днес? Ах Колева, от вчера ме разсмиваш. Страшни историйки. Маринка, мене точно тоя месец ми зацапа около овулацията, мисля че не е страшно. Иначе и аз обичам шпонг-терапия, но май скоро не съм се подлагала и е време. Пауърче, я не се ядосвай. Ами другия месец бе.
И хайде Роузи вече да ни зарадва днес. И не само тя де.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
« Отговор #124 -: Декември 11, 2008, 08:27:26 am »
Добро утро момичета!
Маринче късмет :crossfingers:
Този месец и при мен май няма да има ++++. Усещам как гадното лелище ме връхлита с пълна сила, а и БТ започна да пада. Дано поне другите са успели и да започнат да валят  :bfp:. Късмет на всички!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #125 -: Декември 11, 2008, 08:57:13 am »
Марина, всяко прокървяване извън МЦ не е нормално, така че преди да правите каквото и да било днес с доктора - първо установете от какво е кървенето! Защо да хвърлиш сума ти пари - ако предварително риска от неуспех и прекалено висок? Дано доктора ти да е добър и да обърне внимание... Че как ми писна от некадърници!!!
Роси, Софи - благодаря ви за подкрепата!
Моята диагноза вече е ясна ендометриоза и хидросалпингс. Щом ми се възстанови цикъла, ще трябва втора операция, може би през февруари... това е, писано ми било да страдам и да ми открият всички гадости и да ми извадят всичко от корема...
Нищо хубаво не ми каза доктора, освен че "наближавали празници...." и какво от това?!? Роси, не вярвам мила, не вярвам че има край тая мъка.. сили няма вече!!! За инвитро не ставам, ако не ме оперират -  а ако ме оперират - пак не е сигурно че след това ще ставам... много ми бил сложен случая... не знам да се ядосвам ли, да плача ли, да се откажа ли или просто да се пусна по течението... сълзи не ми останаха, побърках и близките ми вече...
Моля ви много да ме извинявайте че ви товаря с моите проблеми... но никой не ме разбира, вкъщи всички ме гледат така сякаш ще се самоубивам... а аз просто съм толкова отчаяна.
« Отговор #126 -: Декември 11, 2008, 09:01:13 am »
Виксън , каквото и да става- НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ. :bighug: Точно така- празници идват и знам че в момента не ти е до тях, но ти си силна и ще се справиш с всички препятствия. Ние сме с теб.
*
« Отговор #127 -: Декември 11, 2008, 09:13:50 am »
Ей, Вики, не се отчайвай, на всичко лошо все  ще се намери нещо хубаво, все пак като не става с удоволствие, медицината вече е толкова напреднала, че няма начин да няма начин. Знам, че сега си отчаяна, но наслади се на празнизите колкото и да ти е трудно, пък дано с новата година се намери някакъв начин, само не се отчайвай и не се отказвай. На всички ни ще ни дойде реда. Знаеш, че имаш много  :bighug: :bighug: :bighug: от мен.

Софче, голяма терапия си му ударила, как ми се ще понякога и аз да имам такова желание, ама за дрехи хич не обичам да давам пари, даже моя хубосник насила ме кара понякога да си купя нещо. Но и никога не ми налага запор за парите за дрехи, защото така или иначе не обичам да купувам  :D

Стискам палци на всички, които не чакате до Коледа и Нова година, то и аз тогава чакам, ама не възлагам големи надежди, чудото все пак да стане.

*
« Отговор #128 -: Декември 11, 2008, 09:19:04 am »
Здравейте сладурки!Днес ми е 9ти ден след ртансфер и реших да направя тест- :bfp:,немога да ви опиша радостта си! утре сам на кружен стискайте палци! желая на жсяка от вас да буде удостоена с това щастие! :bori_004: :bori_008:
:)
« Отговор #129 -: Декември 11, 2008, 09:21:01 am »
Здравейте сладурки!Днес ми е 9ти ден след ртансфер и реших да направя тест- :bfp:,немога да ви опиша радостта си! утре сам на кружен стискайте палци! желая на жсяка от вас да буде удостоена с това щастие! :bori_004: :bori_008:

Честито мила. Леки 9 месеца и на финала- най сладкото бебоче.  :P
*
« Отговор #130 -: Декември 11, 2008, 09:24:34 am »
Извинявам се за допуснатите грешки,но  не сьм на себе си! знам 4е вие ще ми простите!БЛАГОДАРЯ ВИ! :goodluck:
*

Isidimi

• **
  • 81
  • никога не губи кураж
« Отговор #131 -: Декември 11, 2008, 09:27:03 am »
  Най сетне, нещо хубово....ЧЕСТИТО, ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД И НА ФИНАЛА ЕДНО/ДВА БЕБЕШОКА!!! :bighug: :babyflips: :babyflips: Пази се и почивай повече...Аз вече се местя в очакващите, с една надявам се щастлива дата-24.12...Успех на всички от мен... Хубав ден!!!
*
« Отговор #132 -: Декември 11, 2008, 09:30:04 am »
Нефертити, честито коледно чудо, мила! Толкова се радвам за теб!
Сега ти желая една лека бременност и да се радваш на прекрасно бебче/бебчета  :wink:
 :bighug:
*
« Отговор #133 -: Декември 11, 2008, 09:35:11 am »
Благодаря Ви ! Дано сьм повлякла крак и 4акам попьлнения в отбора на Коледните бременелки! Желая Ви го от все сьрце!
*
« Отговор #134 -: Декември 11, 2008, 09:36:40 am »
Виксънче, не се отчайвай! Понякога съм си мислила - дали са напълно здрави жените, които забременяват случайно, без да го планират и очакват толкова дълго време като нас... Има толкова случаи на родили по две-три деца жени, на които докторите казват "Ама как така при вашия случай". Едва ли всички са в идеална форма. Просто явно се случват нещата, когато им дойде времето, а не когато ние решим, че трябва.
Не спирай да вярваш в чудеса, мила! Вълшебства има!
 :bighug:
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #135 -: Декември 11, 2008, 09:39:43 am »
Здравейте и от мен мили дами!
Вискънче,  :bighug:, след всяко лошо идва и едно красиви и добро, намери сили да се успокоиш, да не се тормозиш, няма начин да няма - нали това е твоят девиз.  :balk_21:
Само бих каза - м.... на живота и на всичко което става.
Маричне, дано това кървене да изчезне, да мини всичко както трябва, и наистина първо кажи на док да установи от какво е - успех  :bighug:
Роузи - ана-  :crossfingers: - забранявам лелка да идва при теб  :lol: :fighting:
Честито на nefertiti777 много спокойни 9 месеца и сладки бебоци на финала.
Лек и усмихнат ден от мен.  :grouphug2:

*
« Отговор #136 -: Декември 11, 2008, 09:42:49 am »
Благодаря Ви ! Дано сьм повлякла крак и 4акам попьлнения в отбора на Коледните бременелки! Желая Ви го от все сьрце!
*
« Отговор #137 -: Декември 11, 2008, 09:46:42 am »
Добро утро момичета :)

Честито Нефертити. Пожелавам ти мнооооого късмет  :crossfingers: и много здраве :)

Виксън, не се отчайвай за дълго душичке! Нормално е да ти е криво и болно. Ние всички тук те разбираме и знаем какво е - в една или друга степен. Всички се променяме и си страдаме тайно от своите близки и познати, но в крайна сметка не сме сами. Нали сме заедно тук и винаги ще се разбираме и ще си помагаме :)  

Стискал палци за повечко хубави новини на всички момичета!  yahoo_17

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #138 -: Декември 11, 2008, 09:46:50 am »
Виксън мила съжалявам :bighug:,но не се отчайвай почини си добре,а док.надявам се си знае работата.Сигурна съм,че със съпруга ти и с помоща на лекарите ще намерите правилния подход и мечтата ви ще се сбъдне.След време когато се обърнеш назад сегашния момент ще бъде само един лош спомен от миналото.Нефертити 777 лека и успешна бременност.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #139 -: Декември 11, 2008, 09:53:21 am »
Честито и от мен,Нефертити,всичко най-прекрасно ти желая,почивай ,пази се много и след 9 мес.прекрасен бебчо.
Виксънче,не се отчайвай,мила,ще стане и твоето чудо,и на мен така ми е особенно този мес.честно да ти кажа съм изгубила надежда,искам малко почивка вече,и това кървене......,то спря вече,но да видим какво ще каже док.Пък и всяко зло за добро нали така?

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"