0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: Моля,погледнете графиката ми
« Отговор #560 -: Юни 08, 2009, 01:52:08 am »
Ани,Виле,Гардже,Песничко,Рути....абе всички въобще - сииииииилно ви гушкам и много ви обичкам :D

пп Граче,заради тебе меря да знайш :wink: ама имаме гости и не знам до кога ще успявам...
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #561 -: Юни 08, 2009, 11:51:17 am »
И аз мноооого сииииилно те гушкам  :bighug:  :crossfingers: :crossfingers:и дано с тази прекрасна графичка скоро да ни зарадваш!!!  :crossfingers:
*
« Отговор #562 -: Юни 09, 2009, 12:19:13 pm »
Хайде Фибче, :bighug: тъкмо ти се е вдигнала температурата и ти си спряла да мериш. Стискам силно палци да сте хванали яйчицето този месец и ще те наглеждам  :D
При нас чудото стана точно тогава, когато бяхме сигурни че няма как да е станало, така че Божа работа ....
« Последна редакция: Юни 09, 2009, 12:20:51 pm от mimko »
*

fibo

• 2168
« Отговор #563 -: Юни 09, 2009, 12:43:21 pm »
Мимчеее,ти си ми кадемче тоя месец :D
Аз си меря БТ ама попълвам във фертилити,че тук календара мн трудно го отварям...
Ам ето че днес БТ падна и не знам въобще.... :?
Борко Бърборко
« Отговор #564 -: Юни 09, 2009, 12:49:05 pm »
fib4o нали знаеш, че този еднократен спад сам по себе си нищо незначи, а и може да е имплантанционен  :D :D :D А и е съвсем малък, така че хич не се шашкай ами мисли, че утре пак ще си се вдигне БТ и всичко ще е супер- а дотук графиката ти е разкош  :D :D
« Отговор #565 -: Юни 09, 2009, 12:51:53 pm »
Е,ама то спада не е драстичен...а и според фертилити ти е 7 ден от ЛФ...а нали знаеш какво става около тези дни...силно стискам палци да сте улучили момента този месец....много  :kiss:..
« Отговор #566 -: Юни 09, 2009, 13:31:17 pm »
Здравей Фибчо ,  :)
Нямаш представа колко много ти стискам палци ,
 :crossfingers:
Този месец трябва да е твоя. Нямаше ме няколко дена , но вече ще те следя .
Пожелавам ти да е станало .
Хайде за сега много цунки и от мен
 :bighug: :balk_21:
*

fibo

• 2168
« Отговор #567 -: Юни 09, 2009, 14:35:55 pm »
 :D абе,щом толкоз хора ме мислят как няма да стане,а :D Може да не е сега,но ще пак ще стане :wink:
много ви обичкам всички

пп Весее,тоя спад наистина не е кой знае какво,че да ме навежда на онази мисъл...то тогава има спад с поне 0,2/3....

Борко Бърборко
« Отговор #568 -: Юни 09, 2009, 17:19:50 pm »
:
пп Весее,тоя спад наистина не е кой знае какво,че да ме навежда на онази мисъл...то тогава има спад с поне 0,2/3....

fib4ooooo ще те напляскам вече задето говориш такива работи-  при някои жени спада е съвсем малък, а при други липсва такъв напълно и пак са бременни  :D Да не говорим, че на доста жени температурите им варират във втората фаза с 0,1-0,2 и накрая резултатът пак е +  :D Така че стига черни мисли миличка  :D :D
*
« Отговор #569 -: Юни 10, 2009, 01:04:08 am »
Фиби, графиката ти до тук е много добре. Ако Господ е решил, заначи чудото е станало вече. Не му мисли много.
Стискам палци това да е твоят месец  :)

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #570 -: Юни 10, 2009, 14:39:32 pm »
Фиби, графиката ти до тук е много добре. Ако Господ е решил, заначи чудото е станало вече. Не му мисли много.
Луци аз виждам че Фиб е нанасяла стойности до 6. и е спряла  :?
Аз ли само така виждам или има продължение  :lol:
Фиб кажи как е БТ  :)
стискам палци  :P
*

fibo

• 2168
« Отговор #571 -: Юни 10, 2009, 15:05:30 pm »

Зиз,нанасям във Фертилити :D
Борко Бърборко
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #572 -: Юни 10, 2009, 15:17:03 pm »
Фибс, страхотна графика мила ... Много стискам палци за теб ... С теб сме !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #573 -: Юни 10, 2009, 15:19:20 pm »
Фибче  :crossfingers: ами ето че пак се е вдигнала   :bighug: както каза Веселушко .... stork-boy
*
« Отговор #574 -: Юни 10, 2009, 16:15:32 pm »

Зиз,нанасям във Фертилити :D

Брейййй Фиб ама много кодирано играеш  :lol:
Каква графика  :D.....иделна..супер  :P :P :P :P :P
*

crow

• 2670
« Отговор #575 -: Юни 10, 2009, 20:18:34 pm »
Фибс, кажи моля те как си направила така, че на 5,6 и 7 ден от МЦ да не ти се отчитат ст-стите при определяне деня на ову във Фертилити ? И аз искам моите 9 и 10 ден да не се отчитат (поради безсънието и стреса от предстоящата ЦС).
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

fibo

• 2168
« Отговор #576 -: Юни 11, 2009, 02:09:58 am »
Фибс, кажи моля те как си направила така, че на 5,6 и 7 ден от МЦ да не ти се отчитат ст-стите при определяне деня на ову във Фертилити ? И аз искам моите 9 и 10 ден да не се отчитат (поради безсънието и стреса от предстоящата ЦС).
Гардже,когато попълваш във Фертилити Т си има и опция "спесифиик" ако не се лъжа,там отмяташ
"слийп депрайв" и не ти отчита стойностите :D
Борко Бърборко
*

crow

• 2670
« Отговор #577 -: Юни 11, 2009, 15:44:05 pm »
Фибс, пак ми ги отчита .. прави точиците бели, но пак не ми отмята ову, макар да се е повишила БТ ... А като махна нацяло ст-стите за тези два дни, в които не спах добре - тогава ми дава вече ову, т.е. разбирам, че въпреки безсънието смята БТ за достоверна .. http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2009-06-01

Графиката ти продължава да е ОК и аз нали знаеш, че стискам палците за 15-ти :)
« Последна редакция: Юни 11, 2009, 15:48:11 pm от garga »
« Отговор #578 -: Юни 13, 2009, 13:18:25 pm »
Фибчооооооооо....последните дни се губиш нещо....къде си???А и още не си си нанесла Т за днес...умирам от нетърпение да видя каква е... :D...а и имам едно въпросче...ти нали този месец ходи на док и те гледаха на УЗ дали О е минала...според док беше минала,но Т не се беше покачила още,а след ден-два?Какъв беше коментара на док?Защо се получава така?Това някакъв проблем ли е?Питам защото май и при мен се получава така този месец.... :?
*

fibo

• 2168
« Отговор #579 -: Юни 13, 2009, 14:46:36 pm »
Виле,на мен БТ ми се качи още на следващия ден след прегледа,а като питах защо след като е била О на 15ти ден,на 16ти Т е още ниска(то и аз я измерих с час по-рано),каза че е вероятно О да е била късно през ноща,и изрази силно съмнение да е била на 16ти(два пъти питах...)А иначе от него знам,че понякога БТ се покачва и до ден два след О,зависи колко бързо ф ще дегенерира в ЖТ,при някой става бързо,при др отнма няколко дни.Това му беше коментара.Аз ти писах в темичката,ама и тук ще ти кажа,че според мен графиката ти е ОК и О ще е днес/утре...изчакай преди да се шашкаш :wink:

пп Аз днес съм със 37.09 ама станах в 4.30ч,че изпращахме гостите на летището :D и не знам колко е достоверна,като се има в предвид че съм спала само 4 часа.... :?
И тоя път не е станало,а и почнах да се изпъпчвам както вс път преди М  :x :x :x
Борко Бърборко