Луци,
и аз тебе!Към специалиста където ме насочиха имам час за 4ти март
ама с тия графики и О тестовете мн се притесних и исках да си запиша час при мой предишен гинеколог,та като чукнах в нета за тел му номер,видях че е специялист по репродуктивна медицина,така съвсем случайно съм ходила при един от най-добрите в Анверпен
,и ми дадоха веднага час за др седмица,понеже съм познат пациент
То след всичките лоши новини,пак се оказа,че съм късметлийка
(да не викам дявола)
Навремето имах един такъв ден - каръшки(прибирах се от БГ за Белгия-вяха ми объкали датата на автоб.билет,дадох си последните пари за нов,нямаше как да стигна до айрогарата и щях да си изтръва полета)ама всичко наопъки вървеше и в крайна сметка с моно зор успях да се прибера,та после като се замислих ако не беше пустия късмет,щях да си изпусна полета...
И по организацията за сватбата 1000 спънки и пак си казваш - къръщина,прибираме се две седмици преди датата - ресторанта в ремонт!не искат да връщт капарото,гостите поканени,нама свободни стаи за тези от др градове по хотелите,всички др ресторанти вече заети,агенциите по украсата - вече ангажирани,без фотограф!!!Кошмар!!!Родителите се хванаха за гушите - кой кво щял да яде!!!И пак тоя късмет - всичко се нареди отлично,направо да не повярваш,ако ти ги разкажа тия истории с подробности,вярвай ми - ще се хванеш за главата,и накрая като на филм всичко завъшва с хепи енд
Е как да не вярваш в Късмета,кажи ми!!!
Не знам кой е тоя Ангел дето ме пази,ама мноооого му благодаря
Дълго стана....ама искаше ми се да ви вдъхна малко кураж