Пускам нова тема, понеже се сетих за тази на Мари с новогодишните обещания, която надявам се ще бъде възстановена, намерих я в архива, който Дони даде. Посмях се от сърце на моите писания. Колко различни сме макар и след една година..
Та сега, пак по примера на стара тема на Мари, предлагам да си споделим кой с какво ще запомни отиващата си 2008 година.В личен план, за мен ще е най-трескавата и най-различната година. Пожелавам такава година на всички, които още се борят за детенце. Открих обич и топлина в четири очи, и преоткрих любов, доверие и разбиране в две мъжки ръце.
Годината, в която разбрах, че каквото и да правиш, едва 20-30% от нещата се случват такива, каквито искаш. Че хората не се променят, менят се месеците и прогнозата за времето
. Свекървите са това, което са
, а майките ни това, което искаме да бъдем.
Ще запомня 2008-а година с това, че запазих приятелството си с 7-8 момичета от форума, направих го по-силно и по-истинско. Те знаят кои са, и знаят, че много ги обичам. Също така открих и нови приятели тук, което ме прави много щастлива.
Родиха се три бебета, на три много близки до сърцето ми приятелски семейства, три желани бебета повече. Родиха се и още бебета на приятели от форума, и всеки ден вярвам, че ще има още и още такива хубави новини.
Осъществих пътувания, за които не смеех да мечтая до преди 2 години.
Започнах отново да карам кола, и така доказах на себе си, че невъзможни неща няма, стига да ги искаш.
Продължих да пиша, макар по друга тематика, но запазих любопитството и жаждата да се занимавам с професията си "дистанционно".
"Зачатие" показа, че знае за какво се бори, и защо е сайт с над 10 000 потребители.
Ще запомня и с неприятни преживявания, за които всъщност не искам никога да си спомням и никой да преживява.
Това е от мен. С тези неща ще запомня 2008 година.
Сега е ваш ред....