0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Пускам нова тема, понеже се сетих за тази на Мари с новогодишните обещания, която надявам се ще бъде възстановена, намерих я в архива, който Дони даде. Посмях се от сърце на моите писания. Колко различни сме макар и след една година..  :?

Та сега, пак по примера на стара тема на Мари, предлагам да си споделим кой с какво ще запомни отиващата си 2008 година.

В личен план, за мен ще е най-трескавата и най-различната година. Пожелавам такава година на всички, които още се борят за детенце. Открих обич и топлина в четири очи, и преоткрих любов, доверие и разбиране в две мъжки ръце.

Годината, в която разбрах, че каквото и да правиш, едва 20-30% от нещата се случват такива, каквито искаш. Че хората не се променят, менят се месеците и прогнозата за времето :wink:. Свекървите са това, което са :wink:, а майките ни това, което искаме да бъдем.  :D

Ще запомня 2008-а година с това, че запазих приятелството си с 7-8 момичета от форума, направих го по-силно и по-истинско. Те знаят кои са, и знаят, че много ги обичам. Също така открих и нови приятели тук, което ме прави много щастлива.
Родиха се три бебета, на три много близки до сърцето ми приятелски семейства, три желани бебета повече. Родиха се и още бебета на приятели от форума, и всеки ден вярвам, че ще има още и още такива хубави новини.

Осъществих пътувания, за които не смеех да мечтая до преди 2 години.
Започнах отново да карам кола, и така доказах на себе си, че невъзможни неща няма, стига да ги искаш.  :D

Продължих да пиша, макар по друга тематика, но запазих любопитството и жаждата да се занимавам с професията си "дистанционно".

"Зачатие" показа, че знае за какво се бори, и защо е сайт с над 10 000 потребители.

Ще запомня и с неприятни преживявания, за които всъщност не искам никога да си спомням и никой да преживява.

Това е от мен. С тези неща ще запомня 2008 година.
Сега е ваш ред....

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
Re: С какво ще запомня отиващата си 2008 година?
« Отговор #1 -: Декември 07, 2008, 22:24:20 pm »
С какво ще запомня 2008 година ли? Ще ми се да я изтрия... При нас освен неприятности и много работа, неуспешни процедури и много болести, единствено жива е любовта! Не, че е малко, разбира се...
Искам вече само да сме живи и да се обичаме!
Няма да си обещавам нищо за новата 2009 година, защото не изпълнявам обещанията си, а и моите желания не зависят вече от мен!
Радвам се, че открих много нови приятели тук във форума, момичета с големи мечти и още по-големи сърца! Обичам ви!

*
« Отговор #2 -: Декември 08, 2008, 10:29:52 am »
радвам се, че през отиващата си година детето ми, съпругът ми, близките, приятелите, както и аз, бяхме здрави и се обичахме. това е най-същественото.
имаше и приятни, и неприятни неща - това е животът.

на всички в този форум, които продължават борбата, желая да оставят неуспехите в старата година, да влязат в новата заредени с Вяра, Надежда и Любов, и да успеят :D

мда, и аз отново се качих на колата, след към 10 годишна пауза. кураж и безаварйна година на всички със залежали книжки, като мен, пожелавам :lol:
« Отговор #3 -: Декември 08, 2008, 10:57:30 am »
2008  :? ???
Момичета мога само да ви кажа,че нямам търпение тази проклета година да си отиде............кошмарна!

Като цяло през тази година почти всичките ми близки и роднини и най-вече от семейството (аз включително) минахме през болнични престои,имахме проблеми и с милото,който от нерви,преумора и проблеми получаваше едни страшни пристъпи и мисля,че ако не бяхме отишли веднага в спешното можеше да има фатален край (важното поне е,че сега всички са живи и здрави)

Почнах да ходя по доктори и изследвания с надеждата за  :bfp:

От повече от 10 месеца съм сам-сама като куче,защото милото работи на морето (строителство) и много често почнах да изпадам в депресии,това е и причината да вземем решението Януари окончателно да се изнесем от Пловдив и да се върнем при роднините!

Много нерви и проблеми ми минаха и през работата........

Бебче не дойде и през 2008...........

Имах и хубави моменти:
* Сестра ми роди живо и здраво момченце!
* Имам си личен автомобил (така,че и мен ме бройте към шофьорите,които се завръщат на пътя  :lol:)
* След 7 годишна връзка си позволихме най-сетне да идем двамата на моренце за седмичка!
* Успешно взети изпити в колежа!
....... и то това май са хубавите неща,които ми се случиха за цЯЯЯЯЯлаааа година!

* Искам и аз да отбележа,че всички вие сте наистина страхотни момичета  :bighug: :bighug: :bighug:

Ох Каси с тая темичка ми позволи да си излея чувствата,благодаря!

Душе,мила горе главата,как да няма да си обещаваш нищо,та вярата ни е останала,бъди оптимист,знаеш,че всички сме с теб и ти стискаме палци,нали?
*
« Отговор #4 -: Декември 08, 2008, 11:12:20 am »
За съжаление, ще я запомня с нещата, които  ме накараха да плача много:
- смъртта на баба и на едно любимо куче
- неуспешните процедури

Най-хубавите ми моменти са всички свързани с близките ни. Всеки един повод и празник с тях.  И хита на 2008 е, че вече правим първите стъпки към наш, собствен дом.
Знам, че и да искам , няма да мога да забравя тази година, но най-хубавото е, че предстоящата 2009 ме изпълва с голям оптимизъм. Знам и чувствам, че ще е моята година. И да се похваля в този ред на мисли, че догодина Великден се пада точно на моя рожден ден, както е било и когато съм се родила. Незнам дали това е знак, но ми се иска да го вярвам.

« Отговор #5 -: Декември 08, 2008, 11:37:16 am »
С какво ще запомня 2008г? За съжаление с повече лоши, отколкото хубави неща. С първото ми неуспешно инвитро, в което вложих толкова много надежда за успех. С напускането ми на работа, защото поне в моя случай беше несъвместимо хем да работя, хем да ходя по процедури и клиники. С това, че баба ми почина преди няма и месец.
Но пък се радвам, че и през тази година, както и през следващите напред семейството ми, близки и приятели бяха и ще продължават /надявам се/ да бъдат до нас и да ни подкрепят по всякакви начини.
Надявам се 2009г да ни донесе много здраве /това вече си го пожелавам на първо място/, щастливи мигове, незабравимо хубави усещания и случки, любов и разбирателство и ако е рекъл Господ - дете!
*
« Отговор #6 -: Декември 08, 2008, 11:43:45 am »
С какво ще запомня тази година ли, няма да я забравя никога. Тя ми донесе смисъла на живота, раждането на моето дете. Всичко останало губи смисъл и бледнее.
Ще я запомня също с безрезервната подкрепа на милото.
Радвам се че всички бяхме живи и здрави, подкрепящи се и обичащи се, дано да продължим и за напред така.
« Последна редакция: Декември 08, 2008, 11:50:49 am от Mary »
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #7 -: Декември 08, 2008, 11:44:39 am »
С какво да запомня 2008 година. :?
Осъществих едно пътуване с любимия човек до мен, радвах се на малките неща от живота след неуспехите в борбата ми за дете и най-вече на подкрепата на любимия до мен Човек. Щастлива съм, че мои приятели се ожениха, моята приятелка роди момченце и днес разбрах за още едно дълго чакано бебенце от 15 години.
Това ми дава надежда, че 2009 година ще бъде озарена от още приятни моменти на близките ми приятели и ще се моля да сме здрави и усмихнати, за да споходи и нас щастието да бъдем родители.
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #8 -: Декември 08, 2008, 14:43:27 pm »
За мен 2008 година беше изпълнена с много радости.Роди се моето сладко дългочакано момчнце,брат ми също ме зарадва  със своята жениба и със сладка племеница,а преди няколко дни разбрах ,че на съпруга ми сестра му ще си има второ сладко бебче.Определено 2008 година ми донесе много щастие.
« Отговор #9 -: Декември 08, 2008, 14:50:06 pm »
С какво ще запомня тази 2008 година..
За съжаление само с лоши неща :(
През тази година загубих близки за мен хора ,леля и вуйчо ,които починаха от рак..
Имах две неуспешни бременности,два мисседа..
Прекарана операция на гърдата,преди операцията ми беше поставена грешна(в последствие се видя)диагноза-раково образуване :(..само да знаете каква седмица съм изкарала.
Хубвато е че намерих този сайт ..много ми помогнахте ,мили ,момичета.
Дано новата година донесе на всички много щастливи мигове!
Нова година -нов късмет!

« Отговор #10 -: Декември 08, 2008, 17:41:56 pm »
През тази година загубих близки за мен хора ,леля и вуйчо ,които починаха от рак..
Прекарана операция на гърдата,преди операцията ми беше поставена грешна(в последствие се видя)диагноза-раково образуване :(..само да знаете каква седмица съм изкарала.
Нова година -нов късмет!

:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Горе главата миличка!Идната 2009 ти пожелавам само хубави неща да те споделят!
« Отговор #11 -: Декември 08, 2008, 17:51:21 pm »
Тази година ще запомня най-вече с подкрепата,която ми оказа съпругът ми в моменти,които бях направо отчаяна и надеждата,която ми даде.Също с незабравимо лято на морето,една седмица,която успяхме да си дадем само за нас двамата,ходене да Италия и много хубави моменти с близките ми.Е,за съжаление тази година ще остане в исторята и като още една година,в която не успях да забременея(дано е последната :balk_105:).

« Отговор #12 -: Декември 08, 2008, 18:17:22 pm »
  И аз ще се включа в темичката  :D. Имах доста наситена откъм емоции година: след прекрасното сватбено тържество ,последваха разочарованията от липсата на "двете чертички (които вече близо година чакам) и се започна  лудото тичане по доктори.Милото, замина  отново за чужбина да работи и аз пак съм сама  :(. Надявам се новата 2009 да донесе на всички ни много здраве, щастие,късмет и разбира се така желаните рожби.
  Пожелавам на всички весело изкарване на празниците и не забравяйте ,че на Коледа се случват чудеса!  :balk_602:

« Отговор #13 -: Декември 08, 2008, 18:50:32 pm »
2008 г. започна ужасно и завършва прекрасно (надявам се и до края само с положителни емоции).
В началото преживяхме кошмар който ни връхлетя на 3 пъти. Малката изкара 3 бронхоспазъма - който го е преживял знае за какво говоря, който не е - пожелавам му никога да не узнае.
Изкарахме първата прекрасна лятна ваканция като истинско семейство.
Преди броени дни най-близката ми приятелка роди прекрасна дъщеря, която чакаха мнооого, много години.
Сега след няколко дни ми предстои една прекрасна екскурзия.
И те така... Дано 2009 г е още по-щастлива и изпълнена само с щастливи мигове за всички!
« Отговор #14 -: Декември 08, 2008, 18:55:24 pm »
За съжаление и на мен 2008г. донесе повече болка и разочарование, отколкото добри новини. Почина баба ми, която обожавах и преживях неуспешно ин витро :(
Дано новата 2009г. донесе на всички повече щастие и усмивки! Желая го на всички ви от сърце!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #15 -: Декември 08, 2008, 18:58:07 pm »
Нова година -нов късмет!

:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Горе главата миличка!Идната 2009 ти пожелавам само хубави неща да те споделят!
Благодаря ти ,миличка,и на теб успешна 2009!!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #16 -: Декември 08, 2008, 19:07:12 pm »
Ще я изпратя усмихната и благодарна, че съм здрава макар и нерепродуктивна, че съпругът ми, племенницата ми, близките ми и приятелите ни са здрави.
Ще я запомня с многото сбъднати мечти на момичетата от Зачатие.
Ще я запомня заради добрините и ще я забравя заради злините.
Ще я запомня заради първите 100%-тово сигурни стъпки към нащите деца.
Ще запомня всички ви защото без Вас мен също ме няма.
*
« Отговор #17 -: Декември 08, 2008, 20:26:58 pm »
С какво ще я запоммя ли?Може би с това че имах само неприятности,болести и много проблеми.Т о така ми тръгна-2007 я изпратинме болни от варицела-малката оздравя и таткото я прихвана.Май-месец точно за рожденния ден на Ива направихме инсето-регистрирахме бременност и 2 седмици след това последва аборт-нещо което никога не съм си и помисляла че може да ми се случи.Ми така е до сега се обвинявам че бях токова отдадена на работата си ще кажеш че сладкарницата не може без мене.Юли месец-почина свекърва ми-след 10 год. борба рака я победи.Такива работи.
Надявам се 2009 год. да бъде по-добра,по-мирна и по-щастлива за мен и цялото ми семейство до девето коляно.Искам най-накрая Ивето да стане кака а не да се вживява в ролята на ''кака на Лъки''-кучето ни.Но най-вече искам да сме здрави!
« Отговор #18 -: Декември 08, 2008, 21:04:39 pm »
Ще я запомня с най-щастливото нещо, което ми се е случвало - 3 прекрасни месеца носих толкова желаното и чакано дете.

Ще я запомня и с най-лошото - загубихме бебето.
Още 2 неуспешни опита ин витро.

Много любов и подкрепа от мъжа ми.
И аз се престраших да седна зад волана.
« Отговор #19 -: Декември 08, 2008, 22:59:38 pm »
Тази година започна лошо. Преживяхме най-тежко поредното си неуспешно ИКСИ.
Взехме много важно решение само за един ден - да си осиновим дете.
Открих Зачатие, намерих приятели тук.
Последния месец на 2008 г. бях най-радостния човек. Сестра ми роди здраво момченце!
Дано следващата година бъде нашата най-щастлива!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!