За мен отиващата си 2008 година беше наситена с много събития, повечето отрицателни:
- неуспешен опит през февруари
- моята майка си отиде през март твърде млада
- появиха се съмнения у мен относно това, дали трябва да продължаваме да се бориме за наша рожба
- имахме много финансови трудности, след поредния неуспех – струпаха ни се наем, заем, консумативи по апартамента и още куп други... започнаха дразги в семейството.
- неуспешен опит през ноември
- баща ми се разболя
През тази година покрай трудностите, които ми се наложи да преодолявам успях да осъзная и много други дребни на пръв поглед неща, но пък такива, на които си заслужава човек да се порадва:
- успяхме да запазиме любовта и доверието в семейството ни и отпразнувахме 9 години брак
- намерих много нови приятели тук във форума на Зачатие, хора на които може да се разчита
- спечелих ваучер на стойност 1500лв. на ДРЗ в Стара Загора, който ми върна надеждата за успех
- включих се в ежегодната инициатива Коледа в Роман и се чувствам доволна, че успях да допринеса за радостта на тези деца
- спечелих един импровизиран конкурс в нашата фирма – Вечер на талантите – аз спечелих наградата за поет, което беше страхотно признание за мен
- осъзнах, че живота тече бързо, а ние остаряваме и помъдряваме; разбрах, че живота се случва тук и сега, а не утре и в плановете ни; усетих, че ние трябва да виждаме малките красиви неща и да им се радваме, защото в тях са скрити истинските чудеса.