0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Aia

• *
  • 48
  • Аз летя...
Re: С какво ще запомня отиващата си 2008 година?
« Отговор #20 -: Декември 08, 2008, 23:53:27 pm »
Браво, Касси, че се сети за тази толкова хубава тема! Наистина имаме нужда да си спомним и лошото, и доброто от старата година, за да започнем Новата с надежда и оптимизъм!
Аз се борих почти през цялата година с тежки болести и последствията от тях. Напук на всичко това направих вкъщи ремонт, за който си бях мечтала откакто си купихме жилището - сега като се обърна назад, се чудя как съм имала сили да го направя!
Детето ми тръгна на детска градина сравнително без проблеми, а аз много се страхувах от този момент!
Мъчно ми е, че лошите хора в живота ми си остават все така лоши и не спират да ме нараняват, а аз не преставам да страдам от това... 
« Отговор #21 -: Декември 09, 2008, 11:33:08 am »
Наистина темата е страхотна.  :P
Така - 2008 г. е най -лошата за мен година . Нещастните моменти бяха много повече от щастливите. Надявам се 2009 г. да донесе на всички нас така желаните "подаръци".
 :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #22 -: Декември 09, 2008, 12:55:47 pm »
2008-ма за мен се оказа доста щастлива, най-вече заради факта, че вече имам рожба, която да радва дните ми :) :) :) :) :)
Дано 2009-та бъде също толкова хубава какато отиващата си вече 2008
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #23 -: Декември 09, 2008, 13:11:10 pm »
Няма да запомня 2008г заради 2-та аборта които преживях,

но ще я запомня със любовта, всеотдайността, подкрепата на мъжа ми!

Желая на всички всичко лошо да остане в миналите години и 2009г. да е пълна със сбъднати мечти и най-вече на момичетата от Зачатие - да имат рожби!!!
*
« Отговор #24 -: Декември 09, 2008, 13:17:31 pm »
Каси, поздравления за хубавата тема  :wink:
Мдааа...2008!Като цяло мога да кажа една успешна за мен година!
Нямахме големи проблеми, като изключа трите си неуспешни опита инвитро ( само 1 доведен до края ), но тях ги приемам по-скоро като поредната преодоляна крачка по пътя!
Слава богу аз и близките ми нямахме големи здравословни проблеми за което съм безкрайно щастлива, професионално също добра година! А, да - за малко да забравя - най-накрая сключихме брак с половинката тази година :lol:
Срещнах голяма подкрепа тук в Зачатие и много нови приятели...Роси, Яна, Юле, Петя ( ти си още от миналата....), Danny, Теди...толкова са много - само да не забравя някой! Благодаря ви момичета...за всичко :lol: :lol: :youwoman: :bighug: :hug2: :balk_63: :balk_602:

*
« Отговор #25 -: Декември 09, 2008, 13:54:22 pm »
Тази година моята дъщеря от малко бебе  се превърна в самостоятелна малка палавница. Беше здрава, дано и през идната да е така. Двете с нея отново бяхме обградени с малките й приятелчета и техните майки от Красноселско-Бъкстонската група. Безценно приятелство. Дай боже, всички тук, във форума, да изпитат това щастие - да гледат децата си как растат и да имат истински приятели.
Преди месец влезохме в наш собствен апартамент. Емоциите тук бяха смесени, хем се радваш, ама майсторите не ти дават да се отдадеш изцяло на щастието. Лошото е, че се отдалечих от Групата. Така че, Цветенце, май след 10 годишна пауза догодина и моята книжка ще я изтупам от прахта и ще подкарам колата.

За догодина желая както на моето семейство и приятели, така и на всички вас да сме здрави, да ни се случват нещата с лекота и да не спираме да преследваме мечтите си.
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #26 -: Декември 09, 2008, 14:05:57 pm »
Ех, Вяра, Вяра....
Страхотна тема, но аз от снощи мисля какво да напиша. Опитвам се да направя равносметка на една отминала година и се оказва, че е имало много малко хубави неща в нея...или аз съм просто един завършен егоист. Преценете вие.
Та...2008г. започна с много любов за мен, но не след дълго една "добра" жена се опита да го промени. Не успя! Ние и любовта ни устояхме.
Последва прекрасна романтична екскурзия във Виена и красивите и дворци.
Малко след това станах леля за втори път на прекрасно момиченце. С това хубавите неща се изчерпват.
Един ден съвсем неочаквано видях двете чертички, които не бях виждала последните две години. Бях толкова щастлива и сигурна, че този път ще успея, че това ще е моята година...да но(за съжаление винаги, когато има "но" нещата не свършват добре) не ми било писано, седемгодишната борба трябвало да продължи....оказа се мисед.
Капака за мен дойде преди два дни, когато най-малката ми сестра, която е на 17 години, дойде и каза, че е бременна 8O, и то в 19г.с. 8O 8O 8O...както всички знаете от тук изхода е само един да си роди детето и да си го гледат с приятеля и. Аз останах като тресната и все още съм...
Сега вече съм сигурна, че Господ си ме е хванал на "къс пас" и се бъзика много яко с мен. Щом сестра ми дето е с 11 години по-малка от мен ще става майка 8O...тогава незнам какво да кажа повече за вярата си в Господ?!

Нямам определени очаквания и надежди за 2009г. защото когато ги имам те не стига, че не се оправдават, ами става и по-лошо.
Искам само всички да сме живи и здрави...пък каквото дойде. Дано да имам сили да се справя отново.
*
« Отговор #27 -: Декември 09, 2008, 17:10:43 pm »
Тази година е най-щастливата и най-смислената в моя живот.На 8.2.о8 беше зачената моята дъщеричка и на 18.2.08 разбрах че съм брменна.
На 20.10.08. се роди моята прекрасна Тея.Сега всеки ден за мен е празник понеже мога да я прегърна и целуна,да наблюдавам как баща и и се радва и гушка.

*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
« Отговор #28 -: Декември 09, 2008, 18:03:41 pm »
Ами ще я запомня с ,това че се сдобихме със собствен апартамент(въпреки че ще е наш собствен чак след 30г.,за сега е на банката :wink:)И разбира се с появата на моята мъничка ,така дългоочаквана принцеска-Йоанна!Естествено,че имаше и много притеснения и нерви,но важното е че всичко мина и вече си се гушкаме и се радваме на всеки миг заедно!Пожелавам на всички това щастие!
« Отговор #29 -: Декември 28, 2008, 21:21:45 pm »
Ех, мили момичета...
И за нас това бе една кошмарна година. Радвам се, че сме здрави, че се обичаме и се моля да не загубим вярата си, че ще си имаме бебе.
При нас имаше доста неприятности, за съжаление в личен план - мъжът ми претърпя 2 операции в Пирогов, предстои му трета, която отложихме за догодина. Аз претърпях лапароскопия и още един неуспешен опит инвитро и загубих вярата си в повечето клиники...
Изпращам тази година с усмивка, радвам се, че свършва и чакам следващата 2009. Ще я посрещна с радост и надежди - нака тя е най-добрата година за нас - все още неуспелите! Дано е нашата година!
*
« Отговор #30 -: Декември 28, 2008, 21:39:52 pm »
Това беше най-щастливата ми година! Ще я запомня разбира се със сбъдването на най-съкровената ми мечта - раждането на дъщеря ми!
Мили момичета, пожелавам ви 2009 да бъде толкова щастлива за вас, колкото бе за мен 2008!!!

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #31 -: Декември 28, 2008, 22:05:23 pm »
Последните няколко дни от валящите теми в Дългоочаквана правят тази 2008 толкова прекрасна
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #32 -: Декември 28, 2008, 23:42:42 pm »
С какво ще запомня тази година ли, няма да я забравя никога. Тя ми донесе смисъла на живота, раждането на моето дете. Всичко останало губи смисъл и бледнее.
Ще я запомня също с безрезервната подкрепа на милото.
Радвам се че всички бяхме живи и здрави, подкрепящи се и обичащи се, дано да продължим и за напред така.

И ще продължим убеден съм.Пожелавам на всички момичета нашето щастие.
              :balk_46: :balk_46: 2008 най добрата в моя съзнателен живот :balk_81:
« Отговор #33 -: Декември 29, 2008, 10:22:55 am »
Здравейте
Ето и от мен малко отчет за 2008.
За мен 2008 започна след като влязох за първи път в клиника Щерев.Няколко дни преди това отказах гинекологична операция във Военна болница и се запътих с надежда към клиниката.
Напуснах работа си,в която прекарах около 5 години и постигнах доста неща.Приоритетите се промениха.
Загубих човека ,който дълги години беше опора в моя живот.Баба почина на Великден.
Последваха няколко неуспешни опита на естествен цикъл.
Мъжът ми го съкратиха заради строителната криза.
Аз си намерих нова работа след 1 месец обикаляне по интервюта.Оказа се ,че работодателите използват световната криза като повод ,за да разиграват хората както си искат.
Толкова за негативните аспекти на 2008.
В положителена насока мога да кажа ,че тази година направих толкова много за подобряване на здравословното си състояние ,колкото никой лекар не би направил за мен.
Спрях да пия кафе,храня се здравословно.Дигностицирахме проблемите след лапароскопия .В момента малко или много ги лекуваме и искрено се надявам 2009 да увенчае с успех нашите начинания.
Успех на всички момичета!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #34 -: Декември 29, 2008, 15:27:14 pm »
Значи първо - февруари месец уточнихме диагнозата която ми поставиха през 2007. Оказа се грешна за щастие - хубаво.
Събрах сили да започна борбата за бебче наново, даже си записах час в желаната от мен клиника - хубаво.
Повторна проверка на тръби и .... хидросалпингс - кофти.
Лапароскопия и прекъсване на едната тръба, а другата не ще да пуска - кофти.
Участвах в нещо прекрасно и показахме че ние можем много - хубаво.
Спечелих вашето одобрение за коледната ми мечта - хубаво.
В последните дни валят теми за бременни момичета - хубаво, хубаво, хубаво!!!
Така като гледам - добра е била годината.
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #35 -: Декември 29, 2008, 17:09:43 pm »
За мен отиващата си 2008 година беше наситена с много събития, повечето отрицателни:
-   неуспешен опит през февруари
-   моята майка си отиде през март твърде млада
-   появиха се съмнения у мен относно това, дали трябва да продължаваме да се бориме за наша рожба
-   имахме много финансови трудности, след поредния неуспех – струпаха ни се наем, заем, консумативи по апартамента и още куп други... започнаха дразги в семейството.
-   неуспешен опит през ноември
-   баща ми се разболя

През тази година покрай трудностите, които ми се наложи да преодолявам успях да осъзная и много други дребни на пръв поглед неща, но пък такива, на които си заслужава човек да се порадва:
-   успяхме да запазиме любовта и доверието в семейството ни и отпразнувахме 9 години брак
-   намерих много нови приятели тук във форума на Зачатие, хора на които може да се разчита
-   спечелих ваучер на стойност 1500лв. на ДРЗ в Стара Загора, който ми върна надеждата за успех
-   включих се в ежегодната инициатива Коледа в Роман и се чувствам доволна, че успях да допринеса за радостта на тези деца
-   спечелих един импровизиран конкурс в нашата фирма – Вечер на талантите – аз спечелих наградата за поет, което беше страхотно признание за мен
-   осъзнах, че живота тече бързо, а ние остаряваме и помъдряваме; разбрах, че живота се случва тук и сега, а не утре и в плановете ни; усетих, че ние трябва да виждаме малките красиви неща и да им се радваме, защото в тях са скрити истинските чудеса.
*
« Отговор #36 -: Декември 31, 2008, 21:35:01 pm »
Това е най-щастливата ми година до сега.
Гушнах малката си дъщеричка и чух толкома чаканата и желана думичка МАМА.
« Отговор #37 -: Януари 01, 2009, 23:03:26 pm »
Роди се синът ни след 10 години борба и станаха 15 години откакто с моя мъж сме заедно и в добро, и в лошо.
Беше най-щастливата ми година, в това няма съмнение.
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #38 -: Януари 02, 2009, 01:44:13 am »

2008 беше една от най-добрите за мен години.Сбъднаха се всички мои мечти.Станах бременна и сега съм на една седмица от финала.Получих американски паспорт.Бизнеса беше добре.нямаше сериозни загуби в нито една сфера. :D
Успех и щастие на всички и през 2009 година!
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #39 -: Януари 04, 2009, 13:53:33 pm »
Ами дядо почина. Вчера умря и кучето ми. Това беше най тъжната коледа и нова година, не мога, още не мога и да си помисля, че вече не са сред нас.
Детенцето ми е с  мен, живо и здраво да е,  то е моето съкровище. Обичаме се със съпруга ми, това за мен е страшно много. Две двойки наши приятели пребориха стерилитета и прегърнаха дечицата си, една осинови прекрасно детенце и те прегърнаха детенцето си,още две двойки се борят и се моля всяка нощ 2009 да им донесе мечтаният подарък. Имаме си много нови бременелки и вече майки във форума. Това страшно ме радва, моля се 2009 да са много повече. Не искам вече никой да умира, защото няма да оцелея психически, искам да се дипломирам и да си почина хубаво. Искам най-вече да сме здрави и да сме заедно.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0