Аз гласувах по всички точки !
1.Пред Парламента - когато кажете !
След няколко месеца ставам на 40 . Женена съм от почти 20г. Трудов стаж -18г Никакви спестявания , всичко , което съберем изхарчваме за насъщни нужди и лекари . Страдат 2 рода , като вкл тук и братовчедите ни . Всички са зад нас и се мъчат да ни помогнат . Много повече от умножено по 2 семейство сме .
Ако нямаме дете - живота ни е свършен , ще си останем живи мъртъвци , чакащи деня на същинската си кончина . Роботи , ходещи на работа , плащащи данъци и нищо повече .
На мен дори не само ми се стачкува , аз съм готова да минавам през хора , така както търпя да минават през мен . Нямам нерви , нямам милост имам само сълзи и крехка надежда .
2. 3. 4. Ще пращам , дайте ми само адреси . Съд до дупка , защото това няма да остане само прецедент , ако не ги зашлевим през устите .
5. Друго - да пишем до всички парламентарно представени партии и до Герб вкл . - текст не ми хрумва в момента , но да е нещо в духа , който писах по - горе .
Много сме , роднините ни са зад нас , приятелите ни , ако прибавим и числото на неженени и неомъжени с репрод. проблеми - бройката не е хич малка .
Всички са гласоподаватели , ако разрешат проблема ни - с тях сме , ако не са те ще е някой друг - БСП започнаха нека се намери , кой да завърши .
Имала съм политич. присрастия , но вече ми е все тая , ще продадем гласовете си на който ми обещае дореи само един безплатен опит ин витро , а ако е толкова сигурен , че ин виво ще хване дикиш - лягам му публично , може и пред Парламента , само да свърши работа !!!!!!!!