0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

аномалия при цикъла
« -: Февруари 27, 2006, 13:45:06 pm »
здравейте момичета,

Останала съм с впечатлението, че доста от вас имат доста добът опит и познания за определени проблема, и поради тази причина искам да се допидам до вас нещо, тъй като часът за преглед при лекар ми е чак другата седмица.

Цикълът ми е винаги точен - 28 дни и продължава 3-4 дни. И ние правим опити за бебе. Последният път ми дойде пак на 28-ият ден, но 2 дни беше във формата на няколко кафеникави капчици на ден.  От третия ден още 3 дни беше ярко червена кръв, средно обилно и сега последните два дни е леко тъмно червено зацапване.
Въпросът ми е: мислите ли че имам някакъв проблем - с яйчници, хормонален, или друг, тъй като за първи път ми се случва това.

Благодаря ви от сърце за отговорите предварително.

Пожелавам ви лек ден
*
аномалия при цикъла
« Отговор #1 -: Февруари 27, 2006, 13:52:29 pm »
Най-вероятно е инцидентно.Може да е било ановулаторен цикъл.Много момичета са минали през това в процеса на бебеправене.За всеки случай си направи тест за бременност.
Не се притеснявай излишно.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: аномалия при цикъла
« Отговор #2 -: Февруари 27, 2006, 14:30:48 pm »
Цитат на: an_slavova
здравейте момичета,

Останала съм с впечатлението, че доста от вас имат доста добът опит и познания за определени проблема, и поради тази причина искам да се допидам до вас нещо, тъй като часът за преглед при лекар ми е чак другата седмица.

Цикълът ми е винаги точен - 28 дни и продължава 3-4 дни. И ние правим опити за бебе. Последният път ми дойде пак на 28-ият ден, но 2 дни беше във формата на няколко кафеникави капчици на ден.  От третия ден още 3 дни беше ярко червена кръв, средно обилно и сега последните два дни е леко тъмно червено зацапване.
Въпросът ми е: мислите ли че имам някакъв проблем - с яйчници, хормонален, или друг, тъй като за първи път ми се случва това.

Благодаря ви от сърце за отговорите предварително.

Пожелавам ви лек ден

Това не бива да те притеснява.Менструалната кръв , когато е по оскъдна се задъжа,преди да изтече навън и затова цветът е тъмно кафяв.Когато е по-обилно кръвотечението -цветът е светло червен.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум