Здравей Синеока, незнам колко Балтаджиеви има в София,но когато отидох в кл."Малинов" при д-р Стаменов(беше май 2006 г.),той само ми погледна изследванията,които имах от други места и каза,че не съм за него и ми уговори час с имунолозите в клиниката.Когато се срещнах с тях(Балтаджиева и още една докторка,но в не се сещам за името и) те ми назначиха изследвания за НК-клетки и ми повториха стари изследвания.След като излязоха резултатите на следващата ни среща те бяха изненадани,че всичко е в норма и просто не знаеха какво да предприемат.Едната предложи да опитаме с Имуновинин,като уточни,че не се знае дали ще има някакъв положителен резултат.По време на разговора ни в стаята се появи и д-р Стаменов и започнаха да си уговарят някаквоходене до Варна.Все пак стана дума и за нашите резултати,нали лечението трябваше да бъде съвместно и като специалист той залючи: "Случаят е много заплетен - защо да не ползваме и Кортизон? ".
След тази консултация ние повече не се върнахме там.
След толкова ходене по доктори и клиники и всички тези аборти загубих вяра във всички лекари и решихме да подадем документи за осиновяване.Стова си решение спряхме да търсим причините за неуспехите,а също и да опитваме повече.
Измина повече от година но аз все още не можех да приема факта,че всичко ми е наред,а абортите се случваха.Започнах отново да се ровя във всевъзможни сайтове,форуми и др.и обърхах поглед към алтернативни методи на лечение.Така стигнах и до ЦМВ.