0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #940 -: Април 05, 2009, 19:29:16 pm »
Ехей момичета, ми ние нямаме отрицателен тест в темичката!/Пу пу пу/ Браво на Доктора! Браво и на нас! Браво и на теб Миленче! Честито и сега - по живо, по-здраво, на зима всички да се увеличим поне с по още един!!!!!!!
Деси, ще ти пиша на мейла.
Клемче, Дива, какво стана с вас? Момичета,какво ще кажете, мисля да вземем да си направим една тема на бременните от АГ Варна. Поне там по-често да се засиичаме.
Лиско, разбира се, че ще си следващата!!!! Както и всички момичета в процедура! Чакаме ви в нашият отбор!
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #941 -: Април 05, 2009, 19:42:47 pm »
Миленчето си каза хубавата новина ами честито официално жива и здрава мама да износиш и родиш най хубавото и здраво бебе на финала.Прегръщам те !
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #942 -: Април 05, 2009, 19:48:11 pm »
Аз на 13 април ще ходя да правим необходимите изследвания  на мен и мъжа ми но лекарствата които ми каза последния път бяха пугерон синарел и прегнил.Попитах Анито дали може  заменим пугерона с гонал и тя каза да си купя 20опак.по 75f гонал.Абсолютно нищо друго като лекарства не ми изписа незнам нищо за утрогестан и естроферм да купувам дали да вземем предварително или може би тя ще ми каже по нататък защото аз от 13 април  почвам синарела.Мисля че около 7дни ще съм на него и след това гонал .На кой ден ви казаха за тези лекарства момичета?Да не бързам да купувам ли защото чух че анито давала някакъв комплект с необходимите неща?Дайте инфо моля ви които сте минали по този път.
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #943 -: Април 05, 2009, 20:03:01 pm »
daninaa, не бързай да ги купуваш, има време. Утрогестана и естрофема ще ти ги изпишат след пункцията, само че си искайте рецепта за тях, защото в аптеките вече не ги дават без рецепта. Аспирин протекта и фолиевата киселина ги има в пакета, който ще си купиш от Брегалница.
Успех момичета, нека поставим рекорд от положителни резултати. :D 
Господи, благодаря ти!!!
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #944 -: Април 05, 2009, 20:07:00 pm »
Дай боже тази тема да е рекордьорска !
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #945 -: Април 05, 2009, 21:18:08 pm »
Altevs , идеята ти е чудесна - да си пуснем тамичка , аз обаче съм нали съм "хакер", и не са ми ясни много тези неща , така че ако се наеме някоя бъдеща мама нека я направи и да пусне линк към нея!
Lisko , ти си следвашата мама- а на бас !
daninaa, права е Дива , не бързай да купуваш всичко на веднъж .

« Последна редакция: Април 05, 2009, 21:22:20 pm от klem4e »
« Отговор #946 -: Април 06, 2009, 00:21:03 am »
Някой ни пусна много як вирус отсега нататък само ++++++
Миленче много спокойни дни ти желая.
Всички останали да ни последват.
*
« Отговор #947 -: Април 06, 2009, 03:17:11 am »
честито Миленка,йелая ти леки и безпроблемни 9 месеца!и незабравяи ти кого пипна :)))))))по коремчето! :bori_007: :bori_005: :bori_012:
:)
*
« Отговор #948 -: Април 06, 2009, 11:43:30 am »
Миленка, честито! Лека и безпроблемна бременност!  :D :bighug:
Нефертити, верно ти пипна коремчето тя  :D  3 е число на късмета  :D

Дживотинче, ние със съпруга ми ходихме на 3-ти за кръвните изследвания. Помолих лаборантката да ми каже горе-долу колко ще струват - значи х 70 лева е за двамата пакета /васерман, СПИН, хепатит В и С/, + останалите изследвания за мен - около 200 лева ми каза.
Отделно платих 7 и някакви стотинки за изследване на кръвна група.
В петък съм на цветна снимка - 160лв., а съпругът ми за спермограма -50лв.
Влагалищния секрет и прогестерона забравих колко ще струват  - май някъде около 50, ама не съм сигурна :oops: За тях ще ходя на 22.04.

Лискоо, ти ще си ми кадемчето да знаеш  :D Теб ще пипам за късмет  :D  :bighug:

Успех на всички!  :D :D :D
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #949 -: Април 06, 2009, 11:51:28 am »
Ели бе, провери във ХЕИ дали има безплатен пакет за СПИН, Васерман и хепатитите. Ако не пращаш "мъжо" поне да дари кръв и му излизат без пари.
*
« Отговор #950 -: Април 06, 2009, 12:10:34 pm »
Пеше, АГ-то признават само изследванията от тяхната лаборатория, и в Лаборекспрес май  :?
А и вече ни взеха кръв и на двамата, в четвъртък ще са готови, но в петък като ходим за снимката ми и спермограмата, ще си ги вземем и платим
Благодаря ти за инфото  :P
« Отговор #951 -: Април 06, 2009, 13:27:43 pm »
честито милена-енева, дано си ни на късмет :))
момичета, аз съм на регулон определиха ми и лекарствата, които честно да Ви кажа, незнам какъв протокол са, така, че помагайте ...
Ани ми  е написала
PUREGON 100 E - 30 АМПУЛИ
PUREGON 50 E
ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ СА ИЗПИСАНИ ТАКА В ЗАВИСИМОСТ ОТ ТОВА КАКВИ ЩЕ НАМЕРИМ?
DIPHERELIN 3,75 mg - 1 ампула
PREGNIL 5000 E - 2 АМПУЛИ
ORGALUTRAN 5 АМПУЛИ
UTROGESTAN CAPS.- 4 ОПАКОВКИ
ESTROFEM 2mg -2 опаковки
 някакъв консуматив 1 пакет
и отдолу на листа пише: Без PRIMOLUT NOR, Без PREDNOZOLON F
ЗАЩО БЕЗ? КАКВО ЛИ ЗНАЧИ ТОВА? ТЕ ЗА КАКВО СЕ ИЗПИСВАТ ЗНАЕТЕ ЛИ?
И ТОВА ВСЪЩНОСТ НЕ Е РЕЦЕПТА А ЕДИН ЛИСТ НА КОЙТО ПИШЕ АПТЕКА "БРЕГАЛНИЦА" ОБАЧЕ НАЛИ, ВЕЧЕ ВСИЧКИ ЛЕКАРСТВА СА С РЕЦЕПТА И СЕ ПИТАМ, НА МЕНЕ ТЕЗИ ЛЕКАРСТВА, КОЙ ЩЕ МИ ГИ ДАДЕ ТАКА БЕЗ РЕЦЕПТА?
 И ПРИ ВАС ЛИ БЕШЕ ТАКА? ИЛИ ДА ИСКАМ РЕЦЕПТА ОТ АНИ, ЗАЩОТО И АНИ ВСЪЩНОСТ МИ ГИ ИЗПИСА А НЕ Д-Р АЛЕКСАНДРОВ???
И КАТО ПРОВЕРИХМЕ ВЧЕРА СЪС СЪПРУГА МИ НА АПТЕКАТА НА БРЕГАЛНИЦА, АПТЕКАРКАТА НАПРАВО МЕ ЗАСРЕЛЯ С ЦЕНИТЕ ОКОЛО 3600 ИЗЛИЗАЛИ ЛЕКАРСТВАТА, ОБАЧЕ ТАМ СЕГА НЯМАТ МАЙ ПРЕГНИЛА ...
ОТКЪДЕ ДА СИ ГИ КУПЯ? ПОМАГАЙТЕ? ИМА ЛИ ГИ В РУМЪНИЯ И НА КАКВИ ЦЕНИ? ЕВЕНТУАЛНО КООРДИНАТИ ДА МИ НАПИШЕТЕ НЯКАКВИ?
МНОГО ПИТАНКИ ИМАМ АМА И В ГЛАВАТА МИ СЕГА ИМА И МНОГО ОЩЕ НЕИЗВЕСТНИ ...
ПИШЕТЕ

дес-дес, все още можеш да си купуваш лекарства без рецепта, аз в събота си купих лекарствата от 3 различни аптеки, някъде показвах листа който ми даде ани, а някъде не. Според моите наблюдение в аптеки Марешки продават най-евтино. Относно Прегнила,  такъв няма да намериш във Варна, лошото е че заместителят му Овитрел,който също е добър, но пък е по-скъп, също трудно се намира, аз го намерих в Санита на ген.Колев, но преди това търсих в други аптеки, които пък звъняха по складове и ми казаха, че по складовете го няма и също като прегнила вноса е спрян заради някакви лицензи, така че ориентирай се по -бързо защото сигурно го има в някои аптеки, но като се изчерпи и там, просто няма от къде другаде да го заредят. Иначе скоро някой  във форума постна един линк на сайт за онлайн продажба на лекарства. Аз не съм купувала от там защото нямах вече време, но ти го разгледай там има прегнил, регистрирваш се пращаш рецепта по факса, плащаш с карта и си получаваш лекарствата за 5 дни   http://www.ivfmeds.com/. Успех!
« Отговор #952 -: Април 06, 2009, 14:40:40 pm »
Миленче, честито! Нашата темичка върви стремглаво към Рекордите на Гинес :balk_46: .
На мен вчера ми дойде МЦ.Това нали не е обвързано с изследването на Е2? Да ви попитам също , мога ли да си бия 3-те гонала наведнъж, в смисъл да ги смеся в една спринцовка?
« Отговор #953 -: Април 06, 2009, 14:40:47 pm »
Честито, Милена  :D
Леко и без проблеми да мине оставащото време !
Добра успеваемост има в тази тема  :D
Нека все така да е.....да няма пропуск !
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #954 -: Април 06, 2009, 14:48:34 pm »
Миленче, честито! Нашата темичка върви стремглаво към Рекордите на Гинес :balk_46: .
На мен вчера ми дойде МЦ.Това нали не е обвързано с изследването на Е2? Да ви попитам също , мога ли да си бия 3-те гонала наведнъж, в смисъл да ги смеся в една спринцовка?
Не е обвързано:)
За Гонала...да, можеш да ги смесваш освен ако не са ти казали нещо друго:)
аз понеже имам 2 по 225 на ден си ги смесвам така...3 сутрин и 3 вечер, макар да ми казаха, че не е проблем и наведнъж.
*
« Отговор #955 -: Април 06, 2009, 15:06:21 pm »
Ели, мерси за инфото. Сега да ти върна жеста - прогестерона е 15 лв., микробиологията е 10 лв. След седмица излиза резултата и ако има нужда от антибиограма се плащат още 10 лв. Стискам ти палци за предстоящата процедура!

Да ви попитам също , мога ли да си бия 3-те гонала наведнъж, в смисъл да ги смеся в една спринцовка?
Можеш и още как, и аз така процедирах.

Лиско, аз знам, че можело най-много до четири гонала в един разтворител.
Успех ти желая и съм сигурна, че темата ще продължава да се пълни само с бременни момичета!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #956 -: Април 06, 2009, 16:07:56 pm »
Nefertiti не съм забравила че те опипах хубаво , даже имаме и снимка но все те няма в скайпа да ти я пратя.Е моите са максимум две защото толкова ми върнаха ти си нашия герой в темичката с тризначетата  :bori_007: :bori_007: :bori_004:  :lol: :lol:
Много благодаря на всички момичета за пожеланията и да им се връща тъпкано! На зима да напълним АГ то с ревящи бебоци  :lol: Много успехи   :bfp: желая на всички !

*
« Отговор #957 -: Април 06, 2009, 16:13:19 pm »
Честито,Миленче,лека и безпроблемна бременост!
На всички момичета късмет и само положителни резултати!
« Отговор #958 -: Април 06, 2009, 21:12:27 pm »
Здравейте, имам една молба. Може ли някакъв телефон за връзка с Анито да си запишем час за сперморама. Благодаря предварително.
*
« Отговор #959 -: Април 06, 2009, 21:16:10 pm »
Заповядай  :)    052/ 613 795;  0889 535 743
Успех  :)