0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #920 -: Април 03, 2009, 02:20:14 am »
Елииииии, нали знаеш колко те мисля и колко те обичам.Успех в пътя ви към най-истинската мечта.

Пете и аз много те обичам  :balk_21: :bighug: Успех и на теб мила  :D

Успех на всички момичета  :D
Догодина по това време всички с колички - сборен пункт - барчето край езерцето в Морската градина  :D :D :D
« Последна редакция: Април 03, 2009, 02:24:19 am от Eли :) »
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #921 -: Април 03, 2009, 23:46:41 pm »
Момичета искам да ви попитам дали знаете лабораторията във АГ Варна дали ще работи през почивните дни по великден имам предвид точно 20април.Налага ми някъде тези дни да ходя да изследвам естрадиол и ме притеснява факта дали ще работят.
« Отговор #922 -: Април 04, 2009, 00:04:19 am »
Дани, съмнява ме да ти кажа. Като се е случвало да ходя на прегледи през почивните дни, в цялото АГ е пусто, никой няма.
Мацки, утре ще ходя до Мангалия за Гонала, според вас да си взема ли хладилна чанта или е достатъчно хладно навън :ask:
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #923 -: Април 04, 2009, 00:30:20 am »
Силви имам предвид 20април да речем то е понеделник но пък е великден.Притесних се сега дали нещо няма да се провалят нещата заради тези празници.
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #924 -: Април 04, 2009, 00:32:05 am »
А относно гонала  мисля че е достатъчно хладно мисля че няма нужда от хладилна чанта например мисля че е достатъчно да ги прибереш на тъмно в раница да речем.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #925 -: Април 04, 2009, 01:07:42 am »
Дани, съмнява ме да ти кажа. Като се е случвало да ходя на прегледи през почивните дни, в цялото АГ е пусто, никой няма.
Мацки, утре ще ходя до Мангалия за Гонала, според вас да си взема ли хладилна чанта или е достатъчно хладно навън :ask:

Вземи хладилна чанта, утре ще е топъл ден!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #926 -: Април 04, 2009, 01:53:12 am »
На кутийката на гонала пише да се съхранява на температура до 25 градуса. Така, че смятам нямаш нужда от хладилна чанта. А на повечето лекарства, които се съхраняват до 8 градуса пише, че срока за съхранение на стайна температура е до три месеца.
Успех на всички!
А, между другото - кога ви казаха, че ще е готова кръвната картина и захар от изследванията. И колко струват? Аз като пусках, този момент ми се губи и затова питам.
« Последна редакция: Април 04, 2009, 02:33:09 am от Дживотинче »
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #927 -: Април 04, 2009, 02:06:29 am »
 :D Красе,защо не спинкаш ? Този вид изследвнаия по принцип  стават веднага.

*
« Отговор #928 -: Април 04, 2009, 02:32:42 am »
То луд умора нема  :oops: Нали ме знаеш  :D
Ами мацките в АГ нищо не казаха, но смятам, като отида да взема останалите другата седмица, че кръвните вече ще са готови. Няма да казвам колко ме е яд за излишните пари, които трябва да хвърлим всички ние, ама ............държава
Целувки на всички момичета!
« Последна редакция: Април 04, 2009, 02:43:55 am от Дживотинче »

« Отговор #929 -: Април 05, 2009, 00:43:43 am »
Здравейте на всички :bighug:.
Май ще се ноложи на есен да се присъединя към вас, а имам толкова много въпроси.
От три години се опитваме да имаме бебе но не се получава. В началото на годината направихме изследвания - всичко е наред. Март месец направихме една неуспешна инсеминация. И сега се чудим накъде :ask:. Нещо инсето не ми се нрави. Говорих с д-р Александров и решихме да пробваме няколко месеца по естествен начин и след това инвитро - е една от главната причина са паричките :oops:. С това а ми свързани и част с въпросите. Знам че самата процедура е 2000 - какво се включва тази цена? Как излиза и самата стимулация - знам че при всеки е индивидуално, но нещо приблизително? Благодря ви предварително :balk_64:.
Успех на всички и пожелавам много полужителни тестчета и много мами.
Виждам че в тази тема има много полужителни резултати и дано да си остане така.
*
« Отговор #930 -: Април 05, 2009, 02:00:51 am »
Здравей, emi_jor и добре дошла!
Цената 2000 лв. включва ехографските прегледи при стимулацията, пункция, инвитро или икси оплождане, отглеждане в хранителна среда и трансфер на ембриони. Стимулацията зависи от протокола, който ти приложи док и лекарствата - средно около 1500-2500 лв. Правят се предварителни изследвания преди началото на процедурата, около 250-300 лв. (като ги платя другата седмица ще знам точно колко излизат), плаща се и 30 лв.за сондаж - това е пробен трансфер, по който док се ориентира как ще ти връща ембрионите. След пункция обикновено се изписва утрогестан и естрофен - там още около 50 лв. В общи линии май е това.
Желая ти успех, когато и да започнеш!

« Отговор #931 -: Април 05, 2009, 13:34:20 pm »
Хай момичета!Чакате ли вести от мен?Ама и аз съм гадна и до последно ви мъча.Така да обявя, че след 4 годишен стерилитет и аз видях двете чертички  :bfp: даже три пъти вече  :D :D.Първия тест го направих на 30 март -втората беше доста бледа, втория на 1 април -малко по ясна и третия на 4 април -вече доста червена почти като контролната.На 17 съм при Александров да видим колко са се хванали. :sbabygirl: :babyboy: Благодаря ви момичета за подкрепата запознах се с чудесни  хора и даже с някои станахме и приятелки  :wink:
Lisko ти ме пипна късмет така че ти си следващата приготвяй  се !!! :lol:
emi_jor на мен ин витрото ми излезна 3500 лв- 2000 за процедурата 1100 -гонала и декапептила , като Гонала го взехме от Румъния и 400 лв изследванията.Всичко зависи как ще се повлияеш от лекарствата

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #932 -: Април 05, 2009, 13:54:49 pm »
   Хе,хе,Миленче!Тази новина чаках!Браво,душко!Успех до края!Много,много се радвам за теб!На всички момичета желая положителни резултати! :goodluck: :goodluck: :goodluck:
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #933 -: Април 05, 2009, 13:55:29 pm »
честито милена-енева, дано си ни на късмет :))
момичета, аз съм на регулон определиха ми и лекарствата, които честно да Ви кажа, незнам какъв протокол са, така, че помагайте ...
Ани ми  е написала
PUREGON 100 E - 30 АМПУЛИ
PUREGON 50 E
ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ СА ИЗПИСАНИ ТАКА В ЗАВИСИМОСТ ОТ ТОВА КАКВИ ЩЕ НАМЕРИМ?
DIPHERELIN 3,75 mg - 1 ампула
PREGNIL 5000 E - 2 АМПУЛИ
ORGALUTRAN 5 АМПУЛИ
UTROGESTAN CAPS.- 4 ОПАКОВКИ
ESTROFEM 2mg -2 опаковки
 някакъв консуматив 1 пакет
и отдолу на листа пише: Без PRIMOLUT NOR, Без PREDNOZOLON F
ЗАЩО БЕЗ? КАКВО ЛИ ЗНАЧИ ТОВА? ТЕ ЗА КАКВО СЕ ИЗПИСВАТ ЗНАЕТЕ ЛИ?
И ТОВА ВСЪЩНОСТ НЕ Е РЕЦЕПТА А ЕДИН ЛИСТ НА КОЙТО ПИШЕ АПТЕКА "БРЕГАЛНИЦА" ОБАЧЕ НАЛИ, ВЕЧЕ ВСИЧКИ ЛЕКАРСТВА СА С РЕЦЕПТА И СЕ ПИТАМ, НА МЕНЕ ТЕЗИ ЛЕКАРСТВА, КОЙ ЩЕ МИ ГИ ДАДЕ ТАКА БЕЗ РЕЦЕПТА?
 И ПРИ ВАС ЛИ БЕШЕ ТАКА? ИЛИ ДА ИСКАМ РЕЦЕПТА ОТ АНИ, ЗАЩОТО И АНИ ВСЪЩНОСТ МИ ГИ ИЗПИСА А НЕ Д-Р АЛЕКСАНДРОВ???
И КАТО ПРОВЕРИХМЕ ВЧЕРА СЪС СЪПРУГА МИ НА АПТЕКАТА НА БРЕГАЛНИЦА, АПТЕКАРКАТА НАПРАВО МЕ ЗАСРЕЛЯ С ЦЕНИТЕ ОКОЛО 3600 ИЗЛИЗАЛИ ЛЕКАРСТВАТА, ОБАЧЕ ТАМ СЕГА НЯМАТ МАЙ ПРЕГНИЛА ...
ОТКЪДЕ ДА СИ ГИ КУПЯ? ПОМАГАЙТЕ? ИМА ЛИ ГИ В РУМЪНИЯ И НА КАКВИ ЦЕНИ? ЕВЕНТУАЛНО КООРДИНАТИ ДА МИ НАПИШЕТЕ НЯКАКВИ?
МНОГО ПИТАНКИ ИМАМ АМА И В ГЛАВАТА МИ СЕГА ИМА И МНОГО ОЩЕ НЕИЗВЕСТНИ ...
ПИШЕТЕ

*
« Отговор #934 -: Април 05, 2009, 14:12:42 pm »
Миленче,най-после да се похвалиш тук,та вече официално да ти честитим :D
Честито мила,желая ти най-леката и хубава бременност! :goodluck:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #935 -: Април 05, 2009, 16:27:20 pm »
Честито Миленче :) Много се радвам :)
*
« Отговор #936 -: Април 05, 2009, 17:23:53 pm »
Честито, Миленче! Страхотна новина!

Дес-дес, добре дошла в темичката. Първо ще ти кажа да се успокоиш - в най-добрите ръце си. Сега на въпросите ти:
1. Като гледам май ще си по дълъг протокол, щом имаш диферилин депо, но док е най-наясно с това; Не ми е ясно защо в този случай е оргалутрана, но може при теб нещата да го изискват;
2. Вижда ми се доста пурегона като количество? Това ли са точните бройки - да не би нещо да бъркаш; Аз при първи опит изхабих 1500 ед. (това все пак е доста индивидуално!)
3. На листа пише без Примолут нор и Преднизолон, защото д-р Александров не го ползва и не ти трябва от аптеката. По принцип се включва в цената на консуматива, но понеже няма да ти трябва, затова са написали "без......";
4. Написали са ти аптека Брегалница, защото по принцип АГ работят с нея и е доста добре заредена. Друг е въпросът, че някои цени там са по-високи от останалите аптеки. Хубавото в цялата работа е, че ако ти останат лекарства може да ги върнеш в аптеката.
5. Прегнил, доколкото знам не се внася в България все още. Заместител му е Оветрила - за подробности може да питаш Ани за всичко;
6. В Румъния на сметка излиза само Гонала (виж темата за лекарствата в Румъния). Там прегнил няма, нито оветрил, а пурегона не е на сметка;
7. За рецепта не знам - питай в аптеката дали ще ти трябва. Досега ставаше с тази бележка, но това преди да затегнат нещата;

И последно - питай и не се притеснявай за нищо - там си знаят работата.

Само една молбичка - моля, пиши с малки букви, защото писането с главни букви във форума се тълкува като крещене и не се толерира!
Успех!

*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #937 -: Април 05, 2009, 17:49:47 pm »
Честито на поредното успяло момиче в тази прекрасна тема. Лека и безпроблемна бременност ти желая Миленка. :flower:
Успех и на тези, които ще те последват.  :crossfingers:
Господи, благодаря ти!!!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #938 -: Април 05, 2009, 18:40:18 pm »
Миленче честито и леки девет месеца бременеене !
Тази тема наистина е най- успешната ! Много се радвам за поредното успяло момиче ! :cloud9: :bighug:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #939 -: Април 05, 2009, 19:11:17 pm »
Миленка...прекрасни новини:)
Само дебнех кога ще си признаеш:)ама нали последните дни малко липсвам и съм те изтървала:):):)
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност:)

Аз днес бях на преглед (първи).Всичко е наред и ми дадоха зелена светлина за гонала:) Даже Ани ми направи бонус и ми го би тя:):):)
Утре отиваме за спермограма на съпруга ми и за неговите изследвания.
Следващ преглед на 9 април:)
А, че съм следващата ми е ясно...то толкова много бременни напипах напоследък:):):)

Успех на всички момичета:)