0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #880 -: Март 30, 2009, 16:05:11 pm »
Здравейте момичета! Някой знае ли къде или дали изобщо във Варна може да се намери Пурегон Пен. Преди 15-тина дни проверих на Брегалница, звънях в аптеки Марешки - никъде няма. Бяха ми обещали да ми донесат от Турция, но все още чакам а ми остават само 10 дена до стимулацията и вече почвам супер да се изнервям. Трябва спешно да намеря. Благодаря
*
« Отговор #881 -: Март 30, 2009, 16:27:47 pm »
Аз си купих преди около  3седмици от Санита патрон за Пурегон пен(900 единици).

« Отговор #882 -: Март 30, 2009, 16:32:47 pm »
Моя пурегон го купих Манолова "Цар Асен"54 тел.052 912 084

Официално ви съобщавам че днес 13 ден ЧХГ-143.41.
Незнам къде се намирам, много ви обичам всички .
Радвам се че не развалих темата.
Малко прокървих дано не е проблем.
Благодаря ви момичета без вас нямаше да се справя
« Отговор #883 -: Март 30, 2009, 16:39:11 pm »
Уауууууууу, Мери джи! Браво - ЧХГ-то е супер!
Сега ти се пада почивка - около 8 месеца :lol: Така че - използвай времето за забавления  :lol:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #884 -: Март 30, 2009, 18:33:21 pm »
meri-ji , бях сигурна ,че ще забременееш  :balk_46: :balk_602: :balk_47:
Приятно и леко бременеене preggo, глезете се и си почевайте повечко !
Абе отборът ни е супееееер !
*
« Отговор #885 -: Март 30, 2009, 18:54:28 pm »
Браво, meri-ji :D Леки месеци до края!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #886 -: Март 30, 2009, 20:22:06 pm »
Моя пурегон го купих Манолова "Цар Асен"54 тел.052 912 084

Официално ви съобщавам че днес 13 ден ЧХГ-143.41.
Незнам къде се намирам, много ви обичам всички .
Радвам се че не развалих темата.
Малко прокървих дано не е проблем.
Благодаря ви момичета без вас нямаше да се справя

Хей, как се радвам.

Само като се сетя, че щеше да стопираш стимулацията.

Винаги съм вярвала, че човек трябва да устои до края. :D

Вероятно това е моето кредо, имайки предвид своето светоусещане. :D

За прокървяването - полежавай повече и непременно се обади на лек. лекар!
« Последна редакция: Март 30, 2009, 20:25:59 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #887 -: Март 30, 2009, 21:05:51 pm »
Много ви благодаря момичета.
Дийпче ти си една от виновниците че не се отказах посредата.
Всички останали ми дадохте  кураж че няма невъзможни неща.
Ще се моля за всички да успеят.
« Отговор #888 -: Март 31, 2009, 13:51:18 pm »
Първо честито на Мери Джи!!!!!Леки и безпроблемни девет месеца!!! А пък сега аз да ви се похваля - вчера видяхме сърчицето на нашето геройче. Само едничко е, но - живо и здраво да се роди! Дори се посмяхме с доктора, който разправи, че се бил ядосал на момиче, което след върнати три е с едноплодна бременност и в момента като го установяват това, тя казва - "Ами...Аз съм малко разочарована..." И ми вика - Внимавай сега ти какво ще кажеш, а аз му викам - Е разбира се - колкото - толкова. Живо и здраво да е! И докато слизам от магарето си мърморя: ЕЕЕ можеше все пак и да са две?! :lol: Посмяхме се, но истината е, че с моята матка, по-добре да е едно. Благодаря на д-р Александров, че ми помогна да изживея най щастливите моменти в живота ми в последните години!!!!
*
« Отговор #889 -: Март 31, 2009, 14:10:38 pm »
Само едничко е, но - живо и здраво да се роди!
Леки и безоблачни месеци до края!  :D
*
« Отговор #890 -: Март 31, 2009, 14:20:45 pm »
Честито и на поредните положителни тестчета тук - daniela_hristova и meri-ji! :D Лека бременност,момичета! :goodluck: preggo

Така се радвам за всяка една от вас... :dance2:  пу пу пу, дано тази серия положителни тестове продължи безкрайно! :heartbeat:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #891 -: Март 31, 2009, 17:50:09 pm »
Altevs , честито ти сърчице- преживяването е неуписуемо. :D
*
« Отговор #892 -: Март 31, 2009, 18:14:11 pm »
Честито момичета много се радвам за вас  :bighug:
 Браво на доктор Александров  :wave: и целия екип.

Относно Пурегон Пена ноември месец проверявах лично на аптека Манолова, като ми казаха, че мога да им поръ4ам ще ми донесат от склада.
« Последна редакция: Март 31, 2009, 18:20:02 pm от dendy »
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #893 -: Март 31, 2009, 19:34:39 pm »
Честито meri-ji.  :balk_47: Темата се напълни с положителни тестчета.  :balk_46: Нека така да е и занапред. :balk_602: Нека всяка една от нас гушне бленуваната си рожбичка - скоро. :babyflips:
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #894 -: Март 31, 2009, 20:17:23 pm »
Честито,Мери! Спокойни и емоционални :cloud9: ! Толкова се радвам , че темичката така прелива от  :bfp:.Моля ви, не я заключвайте, колкото и дълга да стане :balk_600:.
Здравейте момичета! Някой знае ли къде или дали изобщо във Варна може да се намери Пурегон Пен.
Инфо от преди 2 дни: На Марешки на гарата има, с поръчка е,доставят го на другия ден, цена - 694 лева.
« Отговор #895 -: Март 31, 2009, 20:56:31 pm »
Честито,Мери! Спокойни и емоционални :cloud9: ! Толкова се радвам , че темичката така прелива от  :bfp:.Моля ви, не я заключвайте, колкото и дълга да стане :balk_600:.
Здравейте момичета! Някой знае ли къде или дали изобщо във Варна може да се намери Пурегон Пен.
Инфо от преди 2 дни: На Марешки на гарата има, с поръчка е,доставят го на другия ден, цена - 694 лева.

Благодаря ти, ще проверя и там, на Санита нямат, в аптека Манолова също, евентуално ако имали в склада ще ми се обадят, цената там е 711 лв., за сега в Марешки явно е най-добре.
*
« Отговор #896 -: Април 01, 2009, 02:30:38 am »
Честит Първи април, мили момичета! Замислям вече шегичките  :witch:

А сега сериозно - къде мога да намеря по-евтино оргалутран?
Успех на всички и Дай Боже само положителни тестове.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #897 -: Април 01, 2009, 15:27:32 pm »
Още един въпрос - на кой ден пуснахте хормоните (ЛХ и ФСХ), при условие, че трябва и противозачатъчни да се вземат? А тях кога ги почнахте?
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #898 -: Април 01, 2009, 16:59:53 pm »
Дживотинче, аз пуснах ПКК, ЛХ, Пролактин , ФСХ , хламидия, СПИН и хепатитите на 2 ден от МЦ. Същият ден започнах с противозачатъчните. На 22 ден- т.е деня на последното хапче Логест ще изследвам и Прогестерона. Със сигурност няма да е реален резултата, но явно стойностите са без значение. Важно е да е направено изследването.
Успех
« Отговор #899 -: Април 01, 2009, 19:11:33 pm »
Ами, да се отчета и аз. Днес ми беше последното противозачатъчно хапченце и бях на преглед.Док ми направи и сондаж, а аз дори не разбрах че това е сондажа, щото предния път ми беше казал, че няма да ми прави , а аз си представях че е някаква по-сложна манипулация  :lol: :lol: :lol:. Тази вечер ще си бия първото декапептилче, ох дано да се справя сама, много съм страхлива osi_12, и на 3-те инсета не се престраших сама да си бия инжекциите.Ама мъжо каза да не се лигавя, щото  osi_6  :lol:. Ще съм на Гонал 225 на ден. Преди малко писах на Бианка в Румъния, чакам отговор кога да ходя до Мангалия да ги взема. Едно въпросче - кога трябва да ми дойде МЦ, като свърша с декапептила ли, т.е след 7 дни? Поне няма да се налага да правим изледвания, бяхме правили в началото на Септември`2008 за програмата на Общината и Ани каза че вършат работа, макар че са от преди 8 месеца.Ох, много  се вълнувам и вярвам че всичко ще има успешен край  :balk_50:. Обещавам, че няма да съм издънката в темичката. :balk_48: