0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #740 -: Март 11, 2009, 11:34:54 am »
daniela_hristova , браво на теб - чудесна носачка си . На моята пункция ми казаха аз да се обадя на другият ден де питам какво се случва, колко се е оплодили и т.н., но не знам как сте се разбрали вие.Дано да е готин резултатът . Почини си , че после ще си ти прибереш и ще се грижиш за тях. preggo
meri-ji , стискам ти палци - да се развие всичко по - най - добрият начин, докторът ти  е голям професионалист и ще даде всичко от себе си , за да се наредят нещата - не се тревожи. :bighug:
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #741 -: Март 11, 2009, 14:38:01 pm »
браво на даниелка за яйчицата, нека станат най - здравите ембриончета от тях :D
meri-ji, мила имаш и моите стиснати палци всичко да се развие и свърши добре при вас :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Аз днес пак пуснах кръвен - ЧХГ 786, 4  8)
Господи, благодаря ти!!!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #742 -: Март 11, 2009, 14:42:15 pm »
Това си е супер резултат ! Браво! :dance2:
« Отговор #743 -: Март 11, 2009, 18:20:02 pm »
Момичета здравейте и от мен!Днес бях на УЗД и се видяха доста фоликулчета. Оплаках се на Александров че се притеснявах дали ще имам много фоликули,защото нищо не ме боли и той ми каза че скоро ще ме заболи и то много ,защото ще бъдат около 15. От днес ми намали дозата на 150 Гонал. Всъбота съм пак там, ако някой ще ходи да се срещнем.В 11 ме викат.

« Отговор #744 -: Март 11, 2009, 19:24:19 pm »
Миленче това е супер ,не трябва да се притесняваш излишно.
Всичко ще бъде наред.
Аз съм в петък на преглед няма да се засечем.
Успех
« Отговор #745 -: Март 12, 2009, 12:32:15 pm »
Момичета , може ли да ми кажете Pregnyl 5000 една кутия ли е или две?Прахът и разтворът в отделни кутии ли са сложени, защото ми купиха от София ,но се оказа че е ставало въпрос за Pregnyl 1500(и са били две кутии,така са казали на брат ми).Сега съм поръчала от Турция да ми донесат и не знам общо две кутии ли да чакам или четири?Да не стане грешка,  че най-важната част от процедурата  да прецакаме .

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #746 -: Март 12, 2009, 14:43:39 pm »
На самата ампула пише колко единици е количеството, може да бъде  в една ампула 5000IU, възможно е да е и от 1500IU.
 Разтворителя е бистра течност а Прегнила сухо бяло вещество.

Консултирай се с док. колко единици ще са ти необходими за пункцията!
До колкото зная в АГ Варна обикновено използват 10000IU.

milenaeneva, защо се налага да го купуваш, в клиниката няма ли налично количество?

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #747 -: Март 12, 2009, 15:04:27 pm »
Deep благодаря ти за бързия отговор.Ами казаха ми да си намеря и да си купя или pregnyl 2Х5000 или ovitrel -една ампула тъй като овитрела е 80лв реших да потърся прегнил.

« Отговор #748 -: Март 12, 2009, 15:22:17 pm »

milenaeneva, защо се налага да го купуваш, в клиниката няма ли налично количество? [/b]

В АГто във Варна, винаги пациентите сами си купуват лекарствата. Винаги е било така. Аз сега чувам, четейки постовете на някой момичета, че в други клиники ползват лекарствата от самата клиника.
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #749 -: Март 12, 2009, 15:33:17 pm »
И аз да се присъединя към Altevs , в АГ- то сами си купуваме лекарствата . Аз даже си купих оветрил и не струваше 80 лв. , ами 95 лв. но пък си го бих сама в корема както  декапептила , даже беше в същата инжекция .
Другите момичета се отчитат редовно - браво бъдещи мами!
Крие се само daniela_hristova !!!
« Последна редакция: Март 12, 2009, 15:38:12 pm от klem4e »
« Отговор #750 -: Март 12, 2009, 15:58:49 pm »
milenaeneva pregnyl 5000 е 2 ампули- разтворител + сухо вещество. За моята пункция (в АГ-то) използвах pregnyl 5000 + оветрил.
« Отговор #751 -: Март 12, 2009, 16:02:02 pm »
утре ме викат но може би ще ме върнат за неделя.оплодили са се 8 откоито 5 били шампиони.4акам с нетърпение да си прибера бебоците
който пее зло не мисли
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #752 -: Март 12, 2009, 16:58:49 pm »
браво даниелка, супер ембриончета си произвела, и съвсем скоро от тях ще станат най сладките бебоци :babyflips: :babyflips:
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #753 -: Март 12, 2009, 17:14:19 pm »
дано хванала съм се за вас.няма да ви пускам
който пее зло не мисли
*
« Отговор #754 -: Март 13, 2009, 07:46:06 am »

milenaeneva, защо се налага да го купуваш, в клиниката няма ли налично количество? [/b]

В АГто във Варна, винаги пациентите сами си купуват лекарствата. Винаги е било така. Аз сега чувам, четейки постовете на някой момичета, че в други клиники ползват лекарствата от самата клиника.
Това, че пациентите сами си купуват лекарствата е ясно. Но миналата есен при Ани имаше Овитрел и ако не можеш да си намериш Прегнил, можеше да си вземеш от нея. Най-вероятно Дийп има това предвид.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #755 -: Март 13, 2009, 10:32:11 am »

Това, че пациентите сами си купуват лекарствата е ясно. Но миналата есен при Ани имаше Овитрел и ако не можеш да си намериш Прегнил, можеше да си вземеш от нея. Най-вероятно Дийп има това предвид.

Да, точно.  :wink:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #756 -: Март 13, 2009, 10:53:04 am »
Намерих си момичета!Благодаря ви много !Възможно ли е да имам странични ефекти от Gonal чак шест дена след началото на стимулацията? Вчера цял ден ми беше замаяно, главоболие, разтреперване.Иначе болката в яйчниците е поносима, както преди да ми дойде.Засега.Хайде чакаме положителни тестчета скоро!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #757 -: Март 13, 2009, 16:32:48 pm »
Аз днес пак пуснах кръвен - ЧХГ 786, 4  8)

Е аз със закъснение поради отсъствие едно голямо ЧЕСТИТО и от мен diva73  :D :balk_21: Много, много радостни мигове ти желая  :D! А защо и ми намирисва, че миговете ще са по-две  :sleepingbabygirl: :sleepingbabyboy:  :D
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #758 -: Март 13, 2009, 17:41:12 pm »
Ох Старлетче, благодаря ти, дано си права и този път.
Къде се губиш, домъчна ни за теб  :kiss:
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #759 -: Март 13, 2009, 20:49:47 pm »
Ей ,момичета петък 13 е добър ден за мен.
В понеделник живот и здраве ми е пункцията .