0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #600 -: Февруари 28, 2009, 11:34:22 am »
daniela_hristova , нямам представа ,дано да спре това течение.
Аз да се отчета и днес : Ден десети - чакам си , чакам си не много търпеливо , но нямам избор. :balk_103: За сега всичко е нормално сякаш с мен , нямам никакви болки, хапвам си умерено .....и така - стига толкова с мен !
чакам да чуя и другите момичета.
« Отговор #601 -: Февруари 28, 2009, 18:49:12 pm »
Айде момичета не остана.Дайте пример на момичетата след вас.
Клемче аз съм му намерила цаката за бирата \нали съм и фен\ има безалкохолна Каменица и си я пия с кеф.
Успех
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #602 -: Февруари 28, 2009, 19:06:51 pm »
meri-ji, един път опитах безалкохолна бира , ама нещо не ми хареса .Сега като съм бременна може и да ми се понрави- ще пробвам една.
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #603 -: Март 01, 2009, 09:55:35 am »
Честита баба Марта! Нека идващата пролет донесе на всички ни само усмивки и поводи за радост. И нека щъркела с вързопчето посети домовете на всяка една от нас - скоро stork-boy.
Момичета, още от първия ден след трансфера усещам силно стягане в горните коремни мускули/областта между пъпа и ребрата/. Така е и когато съм права и когато седя, дори и когато съм легнала. Пия нош па 3х1 на ден на своя глава и като че ли малко ме отпуска, но после пак се стяга. Няма го само сутрин, явно когато тялото е било дълго време в покой.
Моля ви ако някоя е имала подобно усещане да ми сподели.
Господи, благодаря ти!!!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #604 -: Март 01, 2009, 11:15:26 am »

Момичета, още от първия ден след трансфера усещам силно стягане в горните коремни мускули/областта между пъпа и ребрата/. Така е и когато съм права и когато седя, дори и когато съм легнала. Пия нош па 3х1 на ден на своя глава и като че ли малко ме отпуска, но после пак се стяга. Няма го само сутрин, явно когато тялото е било дълго време в покой.
Моля ви ако някоя е имала подобно усещане да ми сподели.

Можеш да увеличиш но шпа на 3х2. или пък го смени с папаверин, може  да се почувстваш по-добре.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #605 -: Март 01, 2009, 11:54:20 am »
благодаря ти deep за бързия отговор, ще проббвам и с папаверин, че днес стягането е много силно иот сутринта не ме "пуска"
Господи, благодаря ти!!!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #606 -: Март 01, 2009, 14:43:06 pm »
честита баба марта
Привет момичета:
Първо да смъмря diva73 - ако си внушаваш ще ядеш бой лично от нас , но ако е сериозно се обади на д-р Александров - няма да ти се скара - не се тревожи.Хиляди прегръдки от мен и да прекратяваш с тези стягания - нареждам ти !
А  аз иначе си продължавам да чакам  и така до ........четвъртииииииииии. :bighug:
« Последна редакция: Март 01, 2009, 14:52:10 pm от klem4e »
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #607 -: Март 01, 2009, 16:20:07 pm »
Клемче, хич не си внушавам даже. Ама и на доктора не смея да се обадя, той и няма да ми каже нещо по различно от deep - пий си нош - пато и си чакай теста. Еми - дано го дочакам тоз тест, дано моите бебенца са се хванали здраво и не се пускат цели девет месеца.
А на теб стискам силно палци - четвърти не е далеч, макар, че от сега знам какъв ще е резултата :kiss:
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #608 -: Март 01, 2009, 16:33:12 pm »
Извинявам се 4е нахлувам така в темата ,4ета ви редовно ,но не пиша.Diva73 пробвай за болките свещи4ки "тилкотил" те също са с такова предназна4ение.На мен ли4но много ми помогнаха след последния трансфер.И само да спомена ,4е имам 3опита ин витро и последващ трансфер на сладолет4ета и резултата е тука до мен -мом4е на 05.03.ще стане на 2мес.Споменавам го за да ти дам кураж на теб Diva73 и на вси4ки моми4ета борещи се за своята ме4та.Дано не съм ви досадила ,желая Ви  успех и много  :bfp: !
« Отговор #609 -: Март 01, 2009, 20:26:02 pm »
Честита Баба Марта!И аз се включвам при вас.Току що си бих първия Декапептил, на 6 март ме викат за Е2. Ще правя първо ин витро при доктор Александров.Благодарение на вас знам какво ме очаква.Чета ви доста отдавна.Успех на всички!

*
« Отговор #610 -: Март 01, 2009, 21:28:03 pm »
Ще правя първо ин витро при доктор Александров.Благодарение на вас знам какво ме очаква.Чета ви доста отдавна.Успех на всички!
Успех и на теб, ама щом си при нашият док няма как да не завърши с успех!  :D
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #611 -: Март 01, 2009, 21:56:38 pm »
Момичета искам да ви попитам как стоят нещата във Варна при д-р Александров с бързината за започване на процедура.Имам предвид много ли се чака от момента в който се взема решение за процедура до началото на процедурата.В смисъл претрупани ли са с много работа и да се чака по 5-6месеца .Благодаря ви.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #612 -: Март 02, 2009, 07:40:59 am »
Момичета искам да ви попитам как стоят нещата във Варна при д-р Александров с бързината за започване на процедура.Имам предвид много ли се чака от момента в който се взема решение за процедура до началото на процедурата.В смисъл претрупани ли са с много работа и да се чака по 5-6месеца .Благодаря ви.
Данина, наистина имат много работа, но ако няма причина за отлагане няма да чакате 2-3 или повече месеци.В зависимост от ситуацията при вас, ще започнете при следващият ти цикъл или като са ви готови изследванията, и според протокола по който ще бъдеш стимулирана.
Ако всичко е в норма и не се налага предварително лечение можете да започнете и веднага.

Успех на всички семейства:)
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #613 -: Март 02, 2009, 10:27:11 am »
milenaeneva , пожеравам ти успех !
Привет момичета !
Аз да се отчета пак : Продължавам да си чакам до четвърти март, то  не остана , но все пак напрежението расте .....
Ще се похваля на четвърти - обещавам !!! preggo
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #614 -: Март 02, 2009, 11:37:28 am »
milenaeneva, добре дошла при нас, от сърце ти желая първия ти опит да е последен, бъди спокойна попаднала си при най - добрия  :lovedock:
daninaa няма да чакате, сигурна съм, нашия док не кара никого да чака :D
klem4e не остана, мила, хайде чакаме да ни зарадваш с :bfp: и  preggo
Аз също си чакам и вече съм по - добре - няма го това стягане, и задуха ми като че ли понамаля. А дано е за добро :D
Господи, благодаря ти!!!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #615 -: Март 02, 2009, 11:45:16 am »
Клемче аз съм му намерила цаката за бирата \нали съм и фен\ има безалкохолна Каменица и си я пия с кеф.
Успех

Малко спам...  :oops:

Опитай Clausthaler - безалкохолна бира или Warsteiner е доста хубава, Bavaria - също безалкохолна Холандска бира с приятен вкус.

За съжаление Каменица не поддържат първоначалното качество.

*
« Отговор #616 -: Март 02, 2009, 11:53:30 am »
Успех

Опитай Clausthaler - безалкохолна бира или Warsteiner е доста хубава, Bavaria - също безалкохолна Холандска бира с приятен вкус.

O, Дари, Мери_джи, сори за офф-а и спама ама тези бири са все едно си умила халбата с водица :)
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #617 -: Март 02, 2009, 12:04:45 pm »
Успех

O, Дари, Мери_джи, сори за офф-а и спама ама тези бири са все едно си умила халбата с водица :)

Хихих Донии, хареса ми сравнението, така е мълча... ... и няма да се оправдавам...

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #618 -: Март 02, 2009, 15:17:05 pm »
Ама с тези коментари ще ме накарате да ходя до магазина  beer::.
Момичета нямам никакви симптоми - гърдите ми си върнаха предишните размери , спряха киселините ,само остана  :constipated: и се опитва да ми се гади , по скоро ми е гадно като видя определени храни .
Та момичета искам да си легна и като се събудя да е четвърти. Понеже си слагам утрогестана в 6.00 часа , дали ще пречи на теста , който съм го планувала за 8.00 часа или да изчакам - да го сложа след теста. ? Как мислите ?????
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #619 -: Март 02, 2009, 15:32:04 pm »
Утрогестанът не пречи на теста.Успех и стиснати палци от мен.