0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #580 -: Февруари 25, 2009, 15:59:34 pm »
Дани много лека процедура и много добри резултати ти пожелавам.
Сутринта се свързах с лабораторията и ми казаха че няма да работят.
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #581 -: Февруари 25, 2009, 16:00:33 pm »
Аз си мисля , че трябва да е на деня ,нито ден по- рано или по- късно. Питай в други лаборатории в Лаборекспрес, ситилаб.Част от моите изследвания бяха в Лаборекспрес, ако и тя не работи звънни на Ани - да ти даде някакъв съвет
daniela_hristova , желая ти успех и задължителен положителен резултат :bfp:
« Последна редакция: Февруари 25, 2009, 16:05:30 pm от klem4e »
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #582 -: Февруари 25, 2009, 16:08:34 pm »
На 02.03. трябва да съм в АГ за естрадиола, а  лабораторията почива на 2 и 3.
Звънях в АГ но немога да се свържа.Мислите ли че е проблем да го пусна два дена по-късно или два дена по-рано?

Права е Клемче, точно на деня трябва да е, продължавай да звъниш на Ани все ще ти вдигне до 02.03. има време.
Успокой се и успех - смело напред :D
Даниелка - и на теб успех мила.
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #583 -: Февруари 25, 2009, 18:30:06 pm »
Момичета благодаря ви за отговорите.
Свързах се с Ани тя ми каза да продължавам с декапептила0.1  до 04.02.
без да включвам пурагона още.Дано всичко е наред.
Голяма съм паника но се радвам че ви има.
*
« Отговор #584 -: Февруари 25, 2009, 22:32:29 pm »
Момичета, извинявайте, че се включвам при вас.
Аз съм в друга клиника, но никой неможе да ми отговори на въпроса в другата тема. Днес ми е 17-ти ден след ЕТ. Пуснах кръвен тест, но резултат ще имам в петък. От една седмица имам кафеникаво зацапване. Не спира. Обадих се на док и ми казаха, че е нормално. Обаче аз се шашкам. Днес на обяд имаше червеникав оттенък. После пак кафяво... Някой имал ли е такъв проблем и колко може да продължи това 8O?
Благодаря предварително!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #585 -: Февруари 25, 2009, 22:51:08 pm »
... Само като се присетя за думите на доктора, че не са ми много читави ембриончетата и  osi_12. Добре поне че са трички и вярвам, че поне едничко от тях ще се пребори и ще остане при мама през следващите  :cloud9:

Еее, diva73, ама в какви филми се вкарваш. Как звучи само, те емриончетата не били  читави а пък трансфера на 5 ден и то не едно а 3 ембриончета на бластоцист. Хихихи...  :lol:

Споко, всичко ще е наред!

Аз съм в друга клиника, но никой неможе да ми отговори на въпроса в другата тема. Днес ми е 17-ти ден след ЕТ. Пуснах кръвен тест, но резултат ще имам в петък. От една седмица имам кафеникаво зацапване. Не спира. Обадих се на док и ми казаха, че е нормално. Обаче аз се шашкам. Днес на обяд имаше червеникав оттенък. После пак кафяво... Някой имал ли е такъв проблем и колко може да продължи това 8O?
Благодаря предварително!

cream, направи ли уринарен тест?

Иначе зацапване в ранен етап на бременност е често срещано явление, не че е нормално ама се случва по-често, от колкото ни се иска.

Принципно няма " нормално " кървене по време на бременност.

Ако имаш положителен уринарен тест, звънни на лекуващия лекар, може да ти увеличи утрогестана или пък да ти предпише Прегнил! 
« Последна редакция: Февруари 25, 2009, 22:54:41 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #586 -: Февруари 26, 2009, 00:06:30 am »
Аз бих посъветвала Cream да пусне един уринарен тест. Смятам, че е минало достатъчно време и ще покаже.
Успех!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #587 -: Февруари 26, 2009, 10:06:45 am »
Благодаря предварително!

Направи си уринарен тест (шуър чек според мен най-добре). А за зацапването особенно при инвитро процедури много често се случва, някои момичета така прокървяват от време на време чак  до 3-тия месец. Затова сигурно са ти казали че е нормално. Не се шашкай, напишкай едно тестче и лягай в леглото, при и по време на такова кървене е добре да лежиш и евентуално могат да ти увеличат приема на утрогестан, но това вече лекарят ще ти каже, ако имаш и болки 3 на ден нош-па. Това знам аз от моят опит, все пак се консултирай с отново с лекаря си за увеличаването на утрогестана.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #588 -: Февруари 26, 2009, 11:35:37 am »
А за зацапването особенно при инвитро процедури много често се случва, някои момичета така прокървяват от време на време чак  до 3-тия месец.
Дааа, аз съм една от тях!  :D Дано всичко е наред, те момичетата вече са ти казали за уринарния, няма смисъл да се повтарям, и както ти е писала Старлет почивка, но шпа и утрогестан 3*3 ама след консулт с лекарят ти.
 Успех и ще чакаме + резултат!  :D
*
« Отговор #589 -: Февруари 26, 2009, 16:11:44 pm »
Момичета, благодаря ви за отговорите!!!
Току що ми излезе резултата - на 17-ти ден от ЕТ ЧХГ 193. Незнам какво да мисля......... Зацапването продължава. Правих и уринарен - положителен е, но с бледа втора чертичка. Казах на док, каза че е нормално - да пия но-шпа и утрогестана да не го слагам вагинално, докато имам зацапване. Не каза нищо за увеличаване на дозата.
« Последна редакция: Февруари 26, 2009, 16:14:56 pm от cream »
*

Starlet

• 1937
« Отговор #590 -: Февруари 26, 2009, 16:20:26 pm »
Момичета, благодаря ви за отговорите!!!
Току що ми излезе резултата - на 17-ти ден от ЕТ ЧХГ 193. Незнам какво да мисля......... Зацапването продължава. Правих и уринарен - положителен е, но с бледа втора чертичка. Казах на док, каза че е нормално - да пия но-шпа и утрогестана да не го слагам вагинално, докато имам зацапване. Не каза нищо за увеличаване на дозата.

А не ти ли каза кога и кой тест да повториш? Всъщност и двата да повториш през ден на единият трябва да му е доста по-тъмна чертата, а на другият трябва стойността де почти двойна. Успех cream дано тестовете да растат!!! Честито и се пази повече!
« Последна редакция: Февруари 26, 2009, 16:23:41 pm от Starlet »
*
« Отговор #591 -: Февруари 26, 2009, 17:36:44 pm »
Каза да не ги повтарям, но аз ще пусна едно ЧХГ, за всеки случай.
Благодаря на всички!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #592 -: Февруари 26, 2009, 19:35:06 pm »
cream , правилно са ти казали момичетата и аз така щях да те посъветвам.
А аз продължавам да си чакам и болчиците почти намаляха .
Днес е ден осми от трансфера - до 04.03 остават още шест дни . Напрежението расте ли расте , дано и бебоците в мен да растат ли растат ......
    Отчетох се !
*

Starlet

• 1937
« Отговор #593 -: Февруари 27, 2009, 09:56:38 am »
cream , правилно са ти казали момичетата и аз така щях да те посъветвам.
А аз продължавам да си чакам и болчиците почти намаляха .
Днес е ден осми от трансфера - до 04.03 остават още шест дни . Напрежението расте ли расте , дано и бебоците в мен да растат ли растат ......
    Отчетох се !

:D Ще чакаш и то кротко без напрежение! Направо ти нареждам не ти препоръчвам  :lol::grouphug2: :balk_21:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #594 -: Февруари 27, 2009, 11:37:55 am »
      Слушам и изпълнявам Starlet !
Та чакам си кротко и тихо , ама не издържах и днес ударих една прахусмокачка и чистачка!  :dishes: Ами така де - поразмърдах се малко.Кафенцата с приятелките не се броят- нали ?
Днес е ден девети , и наистина болките ми отшумяха.Чета , че тук- там си правят тест на десети ден , ама аз не смея - сякаш щи си изчакам датата.
Иначе съм послушна  :balk_111: :balk_109:, ама вчера не издържах и си цапнах почти една малка биричка  beer::- от началото на стимулациите си мислих за нея.
   Това е с мен момичета- ама много съм редовна с отчетите , а ???? :balk_121:
*
« Отговор #595 -: Февруари 27, 2009, 12:32:01 pm »
Та чакам си кротко и тихо , ама не издържах и днес ударих една прахусмокачка и чистачка!  :dishes: Ами така де - поразмърдах се малко.Кафенцата с приятелките не се броят- нали ?

klem4e, не се престаравай с домакинската работа. особено с прахосмукачки и чистачки. остави друг да свърши тази работа. ти сега само се глези.  :)
иначе разходките с приятелки не се броят. ако замениш и кафето с натурални сокчета ще е още по-добре. кофеина не се препоръчва при бременност, или поне да е сведен до минимум.
ще стискам палци да се похвалиш много скоро с  :bfp: osi_9
*
« Отговор #596 -: Февруари 27, 2009, 13:51:07 pm »
кофеина не се препоръчва при бременност, или поне да е сведен до минимум.
ще стискам палци да се похвалиш много скоро с  :bfp: osi_9
По едно малко кафенце на ден може.  :D
И наистина Клемче забрави сега за прахосмукачките и чистенето!
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #597 -: Февруари 27, 2009, 14:48:16 pm »
Здравейте и от мен момиченца - кокиченца :flower:
Моят тест е още далеч и може би затова въобще не се сещам за него. Или пък може би защото с всеки изминал ден се чувствам все по - бременна. :biglove:
Не търся симптоми - усещам ги. Промените в организма ми са толкова осезаеми, че няма как да не ги усетя. :kickgirl:
Чувството е неописуемо прекрасно. Всичко ме радва и ме кара да се усмихвам. Идва пролет - красота  stork-boy :rainbow: :butterfly:

Господи, благодаря ти!!!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #598 -: Февруари 27, 2009, 15:28:58 pm »
хей, diva73 с такъв оптимизъм ме зареди ,иде ми да литна ! Обещавам  че ще ти чета  поста , ако започна да си мисля нещо , което нетрябва !
« Отговор #599 -: Февруари 28, 2009, 08:59:09 am »
моми4ета откакто запо4нах пурегона има кафениково зацапване не много силно.звънах на док. и той ми каза ако се засили да му се обадя пак.дали това е нормално от какво ли може да е
който пее зло не мисли