0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #540 -: Февруари 21, 2009, 16:34:13 pm »
Танче, надявам се, че и ти си добре?:)

Много добре съм даже,мерси Петинка!!! :balk_21:

Но ще пиша подробности от прегледа в съответните темички за това,да не спамя излишно тука :oops: :D

И да знаеш,че чакам с нетърпение процедурата ти - подготвила съм се с всичките си палци да стискам яко!
(пък само ако можех да изкомандаря и бебоците да стискат техните...смятай кво нещо палци се заформя в твоя подкрепа! :lol:)
« Последна редакция: Февруари 21, 2009, 16:35:50 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #541 -: Февруари 21, 2009, 18:18:09 pm »
момичета, благодаря ви за подкрепата, но задръжте палците стиснати още два дни, защото ме върнаха за понеделник :balk_600:
оказа се, че имам не 6, а цели 8 ембриончета, които се развиват еднакво добре и док не може да избере най добрите
предложи ми да изчакаме до понеделник, когато ще може да избере най хубавите
разбира се - доверих му се
макар, че чакането се удължава, вече съм спокойна, като знам че бебченцата ми са добре и са в добри ръце
в понеделник отивам да си ги прибирам :balk_46:

Оказах се добър пророк  :lol: ! И най-вече вярно предсказание направих  :lol:! Успех в понеделник пак ще стискаме палци! Успех и на всички други!!! :D
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #542 -: Февруари 21, 2009, 19:57:42 pm »
момичета, благодаря ви за подкрепата, но задръжте палците стиснати още два дни, защото ме върнаха за понеделник :balk_600:
оказа се, че имам не 6, а цели 8 ембриончета, които се развиват еднакво добре и док не може да избере най добрите
предложи ми да изчакаме до понеделник, когато ще може да избере най хубавите
разбира се - доверих му се
макар, че чакането се удължава, вече съм спокойна, като знам че бебченцата ми са добре и са в добри ръце
в понеделник отивам да си ги прибирам :balk_46:

Хихихихихи...  :balk_47:

Хайде да се наспиш сега!  :sleeping:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #543 -: Февруари 22, 2009, 16:53:03 pm »
Момичета хайде да се наредим пак със стиснатите палци , че diva73 ,утре вече ще и върнат ембриончетата и няма мърдане !
Аз продължавам да си чакам и да плюскам яко - това ми се прави.чао!
« Отговор #544 -: Февруари 22, 2009, 18:27:33 pm »
Здравейте, момичета!Извинявам се, че малко отклонявам темата.Най-напред силно стискам палци на всички ви да успеете и да имате най-сладките бебета! ...Моля, ако можете да ми помогнете. Аз също бях пациентка на АГ болницата, но вече единственият ми шанс е донорска яйцеклетка. Ще съм много благодарна за всякаква информация и съвет.
« Отговор #545 -: Февруари 22, 2009, 18:28:01 pm »
Дива73, успех утре! Стискам всички видове палци!

А Клемче - като си почнала отсега с папкането - кво ли ще си след 9 месеца  :lol:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #546 -: Февруари 22, 2009, 19:49:57 pm »
barbaron0708 ще стана не  :a_pig_01: ами хипопотам !Ще отслабваме-няма страшно !
*
« Отговор #547 -: Февруари 23, 2009, 09:53:38 am »
Diva 73, успех днес, да ти върне док най-хубавите бебенца... ама да знаеш той какъв е майстор и какви изписани и красиви ги правииии  :D
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #548 -: Февруари 23, 2009, 12:37:45 pm »
Момичета , искате , неискате - ще споделя нещо с вас : След трансфера , който беше на 18.02 чувствам леки болки .Днес излязох да свръша една работа и ме наболя малко повече , но общо взето съм го ударила на почивка. Та четох за тези болки из разни теми и форуми и сякаш е добър знак , макар , че си обещах да не търся признаци .Вие как мислите ?
simmea, самата аз реших да помогна на едно момиче , но стана така , че се появиха много причини , които възпрепятстваха донорството , а и накрая се оплодиха само трички и ми ги върнаха всичките . Според мен е най- добре да говориш с д-р Александров или Д-р Ковачев - незнам при кой доктор си , мисля че те са наясно и ще ти дадат адекватен отговор.Мисля че имаше такава тема и в БГ мама.Успех !
Diva 73 сигурно е станала вече мама :balk_46:колко ли бебока са и върнали

barbaron0708 , днес се премерих и се учудих много : пет  дни след трансфера ям като прасе, а съм свалила 2 кг.Мерих се и на друг кантар и пак същото показа???
Простете ми ,за спама.
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #549 -: Февруари 23, 2009, 15:26:57 pm »
ето ме и мен :Dу дома сме си вече, върнаха ми трички
нашия док в типично негов стил каза че "не са първа хубост ама стават" :lol:
ами сега ще си гледкам и ще си ги глезя, пък каквото Бог реши това ще е
благодаря ви за подкрепата момичета :bighug:
успех на всички които започват, няма нищо страшно да знаете, даже е много гот :balk_600:
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #550 -: Февруари 23, 2009, 15:49:01 pm »
Късмет, Дива!
Дано след две седмици ни зарадваш с две чертички.
« Отговор #551 -: Февруари 23, 2009, 15:59:12 pm »
моми4ета като си бия декапектила да задържам ли кожата си или ката вкарам иглата да я отпускам
който пее зло не мисли
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #552 -: Февруари 23, 2009, 16:01:56 pm »
моми4ета като си бия декапектила да задържам ли кожата си или ката вкарам иглата да я отпускам

аз като я задържах по малко ме болеше/щипеше/, но преди да извадиш иглата я пусни, иначе потича кръв
мони, благодаря ти, ще ви зарадвам :D
Господи, благодаря ти!!!
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #553 -: Февруари 23, 2009, 16:04:53 pm »

Това няма голямо значение зависи на теб как ще ти е по-удобно и безболезнено.

diva73 глези ги, говори им каквото искаш им прави само гледай след 2 седмици поне едничко да е там. Сега си почивай повече и не се натоварвай психически и емоционално. Аз продължавам да стискам палци за всички  :)
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #554 -: Февруари 23, 2009, 17:06:37 pm »
daniela_hristova , аз лично си стисках кожата докато вкарам иглата и преди да започна да изтисквам разтвора многоооо бавно пускам кожата и готово. Така правех и с пурегона , макар , че беше ПЕН. Успех миличка !
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #555 -: Февруари 23, 2009, 17:22:28 pm »
Момичета сами ли си биете инжекциите и къде ги поставяте?
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #556 -: Февруари 23, 2009, 17:34:32 pm »
daninaa първият път помоли Анито да ти я сложи , а после съъмсем спокойно можеш и сама да си ги биеш. Аз лично така направих и не ме болеше никога. Биеех си ги в тлъстините в корема. Успех !
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #557 -: Февруари 23, 2009, 17:43:30 pm »
Благодаря Клемче за отговора така и ще направя аз съм си слагала гентамин сама така че след като ми покажат се надявам да се справя.
« Отговор #558 -: Февруари 23, 2009, 23:08:20 pm »
Лелееееее, Клемче, как така ядеш пък слабееш? То това мечта за някои бе!
Има време да почнеш да качваш!

А пък аз днес бях в АГ-то и може и да съм мярнала Дива73, ама като не я познавам  :wink: Видях 2 момичета след трансфер, ама....
Както и да е - успех ,Дива, гушкай ги сега и ги пази!

daniela_hristova, аз като си ги биех и декапептила и пурегона, стисках кожата и така измествах центъра на болката /образно казано  :lol: /, та ме болеше по-малко, да не кажа хич  :oops:
« Отговор #559 -: Февруари 24, 2009, 10:57:49 am »
Здравейте, момичета.Аз пак съм в играта, от вчера съм на декапептил.
Има промени в АГ-то с документацията.Трябва да направя още доста изледвания и Анито ми попълваше документите нанова още 1 час.
Така че Клемче и Дива73 сте късметлийки продължавайте все така.
Ето и новите изследвания които изискват:
1.Влагалищен секрет за посявка и антибиограма
2.ПКК\фибриноген-СУЕ+време на кървене и съсирване
3.Кръвна група,Rh фактор
4.АСАТ,АЛАТ,урея
5.Кръвна захар
6.Прогестерон-\21-22\ден
Успех на всички в процедура и на новобранките като мен.