0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #500 -: Февруари 19, 2009, 08:43:58 am »
silvi4ka добре дошла сред нас - да се задържиш малко и да се преместиш в темата за бременни ти пожелавам аз , успех миличка!
diva73 , привет поспаланке ! Като ти кажат колко много са се оплодили ще се чудиш какво да ги правиш , :lol: ама на теб колкото ти  трябват толкова ще ти сложат, така че без тревоги - ще чакаме да се отчетеш колко са и кога ще е трансфера че да стискам палци , така и така по цял ден лежа и мълзелувам.....поне да се намирам на работа :lol:.
barbaron0708 , аз ги топля , ама много храна отива- от бездействие, само ям - ще заприличам на  :a_pig_01:, ама бременно.
До после момичета - ще чакам отчети ...
« Отговор #501 -: Февруари 19, 2009, 09:13:07 am »
И аз не пиша тук,но ви следя редовно! :lol:
Данно всичко завърши с  :bfp: osi_9 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17,успех на цялата тайфа!
« Отговор #502 -: Февруари 19, 2009, 09:30:14 am »
Благодаря, момичета! Сигурно ще се ходи следобед. То така или иначе имаме 2 ч път, пък и аз не съм от много ранобудните  :oops: Абе, ще звънна едно телефонче за всеки случай  :P 

АААААА, Клемче, то сега предстои голямото папкане  :lol: споко!

silvi4ka, започвай и бързо се премествай в друга темичка  :lol:
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #503 -: Февруари 19, 2009, 12:33:23 pm »
току що говорих с д-р Александров, от 12 яйчица 6 са се оплодили, дано са ми добре миличките
в събота ме викат - на 3 - ти ден, но не знам дали тогава ще е трансфера
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #504 -: Февруари 19, 2009, 13:01:52 pm »
Браво, Дива. При 6 оплодени яйцеклетки ще има избор при трансфера.
Успех
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #505 -: Февруари 19, 2009, 13:51:51 pm »
току що говорих с д-р Александров, от 12 яйчица 6 са се оплодили, дано са ми добре миличките
в събота ме викат - на 3 - ти ден, но не знам дали тогава ще е трансфера

Браво  :balk_21: Добре се справи до тук, вярвам че и за напред ще е така  :D
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #506 -: Февруари 19, 2009, 15:16:24 pm »
diva73 , нали си отличничка и яйчицата са ти шест- браво ! Ще можеш и да си замразиш за след 2-3 години за братче и сестриче .
В събота ще си бременна вече :D Аз имам някакви много тъпи болки от време на време- незнам дали да се радвам или да се тревожа.Предпочитам да си представям че боли , защото се захващат за мен бебоците.Чао до скиф.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #507 -: Февруари 19, 2009, 15:22:16 pm »
diva73 , нали си отличничка и яйчицата са ти шест- браво ! Ще можеш и да си замразиш за след 2-3 години за братче и сестриче .
В събота ще си бременна вече :D Аз имам някакви много тъпи болки от време на време- незнам дали да се радвам или да се тревожа.Предпочитам да си представям че боли , защото се захващат за мен бебоците.Чао до скиф.

Не се притеснявай случва се често пийвай си но-шпа, сега само то е разрешено и чакай позитивно и спокойно деня на теста.  :D
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #508 -: Февруари 19, 2009, 18:02:10 pm »
момичета, току що ми се обади ани, за да ме предупреди да не бързам да внасям таксата за трансфера, да изчакам деня на трансфера когато щяло да стане ясно дали въобще ще има трансфер, успокоява ме че всичко е наред и така процедирали, но аз изпаднах в паника, че ембриончетата ми не се развиват добре и затова се обажда
ох моля ви кажете ми дали наистина така процедират, при вас как беше
Господи, благодаря ти!!!
*
« Отговор #509 -: Февруари 19, 2009, 18:04:56 pm »
diva, споко човече, така ли ще я караш цяла бременност, че и след това? :)
Щом Ани го казва - тя знае най-добре от всички ни - значи всичко е наред с ембриончетата ти!
Успокой топката и се настрой за хубави неща :)
Успех!
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #510 -: Февруари 19, 2009, 18:05:26 pm »
не смея да се обадя на доктора, а ще се побъркам от притесненя до събота :(
Господи, благодаря ти!!!
*
« Отговор #511 -: Февруари 19, 2009, 18:08:54 pm »
не смея да се обадя на доктора, а ще се побъркам от притесненя до събота :(
E, хубава работа, не прави моите грешки от първия ми опит! Разбор на всяка дума на екипа и притеснения - какво са искали да кажат сега и хиляда тълкувания и шашкане :(
Довери се на екипа си - имаш пълно основание за това доверие! И се успокой!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #512 -: Февруари 19, 2009, 18:50:21 pm »
момичета, току що ми се обади ани, за да ме предупреди да не бързам да внасям таксата за трансфера, да изчакам деня на трансфера когато щяло да стане ясно дали въобще ще има трансфер, успокоява ме че всичко е наред и така процедирали, но аз изпаднах в паника, че ембриончетата ми не се развиват добре и затова се обажда
ох моля ви кажете ми дали наистина така процедират, при вас как беше
Дива, успокой се:)
Така процедират наистина:)Може би не го казват винаги но поне и при мен беше така, защото аз да не забравя или да не съм некоректна случайно все бързам всичко да си платя да питам:)И при предния ми опит ми казаха да изчакам до деня на трансфера и да не бързам да внасям парите:)Е, всичко беше наред и си ми ги трансферираха:)Така ще е и при теб:)Бъди спокойна и не се поддавай на излишна паника:)
Успех:)
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #513 -: Февруари 19, 2009, 18:57:47 pm »
благодаря ви момичета, притесни ме това, че вчера ми каза да си нося бележчицата в ръка, а днес и то късно ми се обажда да каже друго
спирам да се притеснявам, започвам да мисля, че Ани просто се престарава
знам, че всичко ще е наред, вярвам в това
благодаря ви
Господи, благодаря ти!!!
*

neia

• *
  • 45
  • искам бебче
« Отговор #514 -: Февруари 19, 2009, 19:15:11 pm »
здравейте и от мен честито на всички бременни
искам да кажа че при мен също ми казаха да не бързам да внасям
таксата за ин витрото
но при мен нищо не стана
 не се стигна до трансфер :(
защото съм нямала добри яйцеклетки и ембриоми  :(
дива миличка стискам ти палци всичко да е ок
и да се прибереш във къщи със пълно коремче поне със две ембриончета :)

« Отговор #515 -: Февруари 20, 2009, 08:58:29 am »
дива73 ако се притесняваш много,защо не звъннеш на док. за да се успокоиш.
който пее зло не мисли
« Отговор #516 -: Февруари 20, 2009, 09:14:48 am »
DIVA73 ,когато правих инвитро м.г.бях заедно с audifen.Аз направих 16,тя 10.На нея се оплодиха 5.И тя беше много притеснена,но най накрая на 5-ти ден и на двете ни бяха останали еднакав брой ембрита.Дано да се чустваш по спокойна.
Клемче ще ти стискам палци.Успех мила.
Имам една молба към вас момичетата.Ако се чуе нещо за фонда в АГ-то моля пишете ми на лични.Аз с нетърпение чакам следващия опит,дано да е по скоро.Вьв момента се вталявам с Дюкан,после да имам мегдан за пълнеене
*
« Отговор #517 -: Февруари 20, 2009, 09:16:27 am »
Цвета не е хубаво да правиш драстични вталявания преди процедура, особено със строги режими. Сори за офтопика, но наблегни на движение и ограничи само мазното и сладкото - без пълни изключвания на цели хранителни групи.
Успех!
*

Нени

« Отговор #518 -: Февруари 20, 2009, 09:25:01 am »
Дива, спокойноо и аз така се изшашках Ани като каза, че парите се внасят след трансфер и първоначално си мислех, че сигурно има нещо не наред с ембриончетата, но в действително така се процедира в АГ и на всички казват така - не бързайте да внасяте парите. В деня на трансфера ще искат от теб да носиш бележката за внесената сума, ако е събота или неделя и банката не работи ще я внесеш в понеделник. Късмет и успех в процедурата. :D
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #519 -: Февруари 20, 2009, 11:12:50 am »
благодаря ви момичета, незнам какво щях да правя без вас
снощи не мигнах, а днес не издържах и още в 9 се обадих на д-р Александров да питам дали утре ще имам трансфер, той - не много убедително каза, че както изглеждат нещата днес, ще има трансфер, но все пак утре ще се разбере
продължавам да се моля за моите ембриончета и вярвам, че всичко ще е наред и утре ще ми ги върнат
Господи, благодаря ти!!!