0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #420 -: Февруари 11, 2009, 13:57:46 pm »
kiki82, съжелявам , че е станало така :(
Но , ми харесва твоята решителност - другият път ще успееш и няма мърдане  :bighug:
« Отговор #421 -: Февруари 12, 2009, 11:36:30 am »
моми4ета къде се загубихте/4акам да се от4итате.
който пее зло не мисли
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #422 -: Февруари 12, 2009, 12:10:30 pm »
моми4ета къде се загубихте/4акам да се от4итате.

Ами Клемче се е отчела в началото на страницата още :)

Здравейте момичета.Днес ходих до АГ,направихме теста и резултата е  :bfn:.Док. ми каза че няма идея защо така се получава .Каза ,че е добре да отида до Плевен да си пусна изследвания.След това ако всичко е наред ще пробвам пак.

Момичета пожелавам на всички ви  :bfp:и много положителни емоции!!!
 УСПЕХ!!! Ще следя темата.

Съжалявам Кики82 за случилото ти се! Радвам се че поне не си се предала! Дръж се, бъди силна и ще успееш! Успех мила!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #423 -: Февруари 12, 2009, 13:59:06 pm »
daniela_hristova , утре пак ще се отчитам ! Ще правя Е2 и следобяд ще ходя на преглед. Може би ще се реши кога ще правим пункцията.
И един въпрос момичета - вчера си купих пакета от Брегалница и ми се стори много сранно- има 200хиляди спринцовки и също толкова игли и ръкавици - така ли трябва да е или нещо са объркали в аптеката ??? Ако трябва да ходя да връщам  :(
« Отговор #424 -: Февруари 12, 2009, 14:05:56 pm »
Ами да, Клемче, има ги тези неща в пакета, но аз си го купувах в началото на процедурата и оттам ми даваха иглите, спринцовките. Така че - няма кво да връщаш на аптеката.

Дива73 и Клемче, чакаме тия дни хубави новини! Нали вие сте наред така като гледам! Ако има някой, който пропускам, да ме извини!
Стискам палци на всички  :lol:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #425 -: Февруари 12, 2009, 14:12:00 pm »
barbaron0708 ,аз обезателно съм реешила да те последвам , даже и в бройките. osi_9
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #426 -: Февруари 12, 2009, 14:52:06 pm »
и аз и аз  :balk_50:
клемче, утре ще се видим на прегледа, дано се разбере наистина кога ще са ни пункциите, че вече търпение нямам
благодаря ви момичета за подкрепата, тя значи много за мен :balk_81:
Господи, благодаря ти!!!
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #427 -: Февруари 12, 2009, 16:07:43 pm »
Klem4e, така е за спринцовките.Колкото ти останат от тях ги даваш на Ани. На мен ми хартисаха около 10-ина.Аз занесох целия пакет на Ани.Тя ми даде каквото ми е необходимо и другото го прибра.

*
« Отговор #428 -: Февруари 12, 2009, 18:15:02 pm »
Здравейте мацки!Имам един много спешен вапрос: имам контракции от три 4аса през 15 мин,звънях на док но не ми вдига,какво да пия ,какво да правя, каде да ходя  МОЛЯ даите някакви савети?- в 4-ти месец съм.
:)
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #429 -: Февруари 12, 2009, 18:50:35 pm »
Нефертити, съвет не мога да ти дам, но се моля всичко с бебетата да е наред. Продължавай да звъниш на док, все ще ти вдигне или иди в спешна помощ. Всичко ще е наред, мила, само не се шашкай
Господи, благодаря ти!!!
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #430 -: Февруари 12, 2009, 19:05:12 pm »
Отивайте в спешен център веднага и не се шашардисвай .Спокойствието е важно в този момент.Или там АГ центъра няма начин да няма лекар.Дано всичко е наред.
« Отговор #431 -: Февруари 12, 2009, 19:18:35 pm »
Според мен не е добра идея спешен център, тя е бременна с 3, трябва и адекватна помощ.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #432 -: Февруари 12, 2009, 19:22:56 pm »
Луничката може би е права незнаех че бебчетата са три.Звъни упорито незнам и аз какво да кажа ама направете нещо търсете адекватна помощ.
« Отговор #433 -: Февруари 12, 2009, 19:47:00 pm »
Нефертити, не знам дали е добра идея, но защо не пробваш да пратиш един СМС - може пък като го прочете да ти се обади! И продължавай да му звъниш!
Пожелавам ти всичко да мине възможно най-леко и да е последното напрежение!
*

Starlet

• 1937
« Отговор #434 -: Февруари 12, 2009, 19:54:07 pm »
Здравейте мацки!Имам един много спешен вапрос: имам контракции от три 4аса през 15 мин,звънях на док но не ми вдига,какво да пия ,какво да правя, каде да ходя  МОЛЯ даите някакви савети?- в 4-ти месец съм.

Стискай краката миличка рано им е още да излизат  :balk_21: :balk_21: :balk_21: Дано док. да ти вдигне скоро, но можеш да изпиеш но-шпа докато се чуете. Във всеки случай наистина най-добре е да отидете до АГ не се дръж дълго така и не чакай прекалено. Успех мила!!!
*
« Отговор #435 -: Февруари 12, 2009, 23:18:06 pm »
БЛАГОДАРЯ ВИ!Закрепих положението- нош па, дуфастон и нутри маг ми изписа док, по добре съм, бебоците :bori_002: :bori_015: :bori_004: се успокоиха но аз сам си виновна днес се правих на добрата домакиня ама ще ми е за последно 4е краиният резултат не ме накефи :(! Отново Ви благодаря мацки незнам какво щях да правя без това голямо ваше мило семеиство!цунки :blowingdust:
:)
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #436 -: Февруари 13, 2009, 08:22:14 am »
ех, нефертити, изкара ни акъла бе, цяла нощ съм те мислила :)
радвам се че сте добре, но се пази, моля те :bighug:
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #437 -: Февруари 13, 2009, 08:47:09 am »
но аз сам си виновна днес се правих на добрата домакиня ама ще ми е за последно 4е краиният резултат не ме накефи

Nefertiti777 пази се ! Да се правиш на домакиня ще имаш мноооого време занапред. Сега ти се е паднало да се глезиш и излежаваш  :wink:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #438 -: Февруари 13, 2009, 09:28:24 am »
nefertiti777 , недей така бе мамче ! Ще почиваш и ще се глезиш! - Обещаваш ли ? В нито една къща няма дя са се зйвъдили крокодили - така , че ще се пазиш. :balk_602:
*

Starlet

• 1937
« Отговор #439 -: Февруари 13, 2009, 11:11:02 am »
БЛАГОДАРЯ ВИ!Закрепих положението- нош па, дуфастон и нутри маг ми изписа док, по добре съм, бебоците :bori_002: :bori_015: :bori_004: се успокоиха но аз сам си виновна днес се правих на добрата домакиня ама ще ми е за последно 4е краиният резултат не ме накефи :(! Отново Ви благодаря мацки незнам какво щях да правя без това голямо ваше мило семеиство!цунки :blowingdust:

Ей изкара ми акъла!!! Ще слушаш и ще си почиваш (пак ще се повторя) за четирима иначе ако можех щях да те  osi_6 (много са готини новите емот иконки)  :lol:! Радвам се че нещата са се оправили и сте добре сега с бебоците!!! Наистина шегата настрани но се пази повече домакинството няма да избяга ще има време и за това, но не сега!!!  :balk_21: :balk_21: :balk_21: