Клемче сега ще ти разкажа накратко моята история.Трите ми опита бяха при доц.Маркова ,но при 3та цветна снимка се установи ,че имам хидросалпинкс(течност в тръбите,която е токсична за ембрионите) и трябва да се отсранят маточните тръби,защото ин витрото няма да стане ,колкото и опита да правя.Доц.Маркова ме прати при док.Александров за лапаро (което направих август 2008г).Един месец след това Док.ми каза ,че можем да започваме с инвитро стимулациите.Започнах аз с да пия логест ,доиде МЦ и продължих с декапептил.На 5тия ден отивам при Док. и се установи ,че имам киста в ляво .Наложи се да прекратя процедурата и оставихме за янури 2009г.Започнах успешно процедурата с къс протокол високи дози пурегон.Всичко завърши уж ОК и този път трябваше да се получи ,но уви не стана.Нали проблемът ми беше в тръбите ,тях сега ги няма?!
Относо иследванията нямаме правени никакви генетични и имунологични,освен стандартните ,които се искат при започване на процедура.
Дива73 на лекар не съм ходила ,но Ани ми каза да отида на 14 ден при нея и тя да ми направи теста. Но зацапването започна да се превръща в кървене.