0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #380 -: Февруари 06, 2009, 13:32:37 pm »
Да последваме авторката на тази тема - Дорито !
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #381 -: Февруари 06, 2009, 17:01:35 pm »
Момичета, и аз да се похваля :D, днес стартирах успешно стимулацията, дано така и да завърши. Надявам се и вярвам. Бог е добър, ще чуе молитвите ни и ще дари всяка от нас с така желаната рожбичка
Господи, благодаря ти!!!
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #382 -: Февруари 06, 2009, 17:20:28 pm »
забравих и другото важно - и пролактина съм вкарала в норма дето от години ми беше завишен и толкова ме притесняваше :D
абе явно всичко си идва на мястото :kiss:
пу-пу-пу :lol:
« Последна редакция: Февруари 06, 2009, 18:08:20 pm от diva73 »
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #383 -: Февруари 06, 2009, 21:04:51 pm »
Дива и на теб успех.Прави компания на Клемче.
« Отговор #384 -: Февруари 08, 2009, 11:53:00 am »
Здравейте момичета пожелавам на всички успех!Днес ми е 11 ден след трансфера(ще ви разкажа за моя пореден неуспешен опит).На осмият ден започна едно леко зацапване
обадих се на Ани в АГ-то и тя каза,че няма проблем повечето жени така кървели,но това щяло да отшуми.На деветия ден зацапването продължи.На десетия ден също,но реших да си направя тест и теста е отрицателен.Това ми беше 4ти опит.Не знам вече къде да търся причината .Ако някой може да ми помогне или да ме насочи към нещо конкретно,моля пишете(приемам всякакви съвети).

Благодаря ви предварително момичета! Не пожелавам на никои моят резултат! osi_8 :bfn:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #385 -: Февруари 08, 2009, 12:17:00 pm »
kiki82, прегръщам те силно ! :bighug:
сигурна ли си в окочателният резултат ? Какви изследвания сте павили досега и какво е мнението на Д-р Александров. И разбери , че каквото и да правиш и при когото и да го правиш - всичко е в главата ти !
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #386 -: Февруари 08, 2009, 12:21:14 pm »
Кики, миличка защо реши че опита ти е неуспешен само заради теста и зацапването ли? До колкото знам 11 ти ден е твърде рано за тест. А на лекар ходи ли? Не се предавай моля те и в никакъв случай не спирай лекарствата. Аз не разбирам много защото ми е първи опит инвитро, но така пишат момичетата. От сърце ти желая теста да е сгрешил и след няколко дни търпение и вяра да видиш заветните две чертички. Само не се отчайвай моля те и не спирай да вярваш, толкова си млада.  :bighug:
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #387 -: Февруари 08, 2009, 12:53:56 pm »
Клемче сега ще ти разкажа накратко моята история.Трите ми опита бяха при доц.Маркова ,но при 3та цветна снимка се установи ,че имам хидросалпинкс(течност в тръбите,която е токсична за ембрионите) и трябва да се отсранят маточните тръби,защото ин витрото няма да стане ,колкото и опита да правя.Доц.Маркова ме прати при док.Александров за лапаро (което направих август 2008г).Един месец след това Док.ми каза ,че можем да започваме с инвитро стимулациите.Започнах аз с да пия логест ,доиде МЦ и продължих с декапептил.На 5тия ден отивам при Док. и се установи ,че имам киста в ляво .Наложи се да прекратя процедурата и оставихме за янури 2009г.Започнах успешно процедурата с къс протокол високи дози пурегон.Всичко завърши уж ОК и този път трябваше да се получи ,но уви не стана.Нали проблемът ми беше в тръбите ,тях сега ги няма?!

Относо иследванията нямаме правени никакви генетични и имунологични,освен стандартните ,които  се искат при започване на процедура.
        Дива73 на лекар не съм ходила ,но Ани ми каза да отида на 14 ден при нея и тя да ми направи теста. Но зацапването започна да се превръща в кървене.
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #388 -: Февруари 08, 2009, 13:07:04 pm »
kiki82, и аз като diva73 мисля че е доста рано  за заключения - затова те питах дали си сигурна ,че резултатът ти е окончателен , но щом Анито ти е казала , да отидеш на 14-я ден за теста - има още надежда. Аз и преди съм писала - и двете  ми приятелки прокървиха , като и двете си мислеха , че опитът е неуспешен , но и двете си имат момичета .Така че не се отчайвай- моля те .Аз четох някъде за кървене и положителен тест чак на 18 - я ден.
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #389 -: Февруари 08, 2009, 13:26:02 pm »
Кики, мила, искрено се надявам да е грешка. Според мен не бива да спираш лекарствата без да те е видял доктора, но дано се включат момичета с повече информация и те да кажат какво мислят.
Господи, благодаря ти!!!
*
« Отговор #390 -: Февруари 08, 2009, 14:14:11 pm »
Кики, определено е много рано да отписваш опита. Все пак толкова рано уринния почти сигурно не може да отчете. А няма да забравя и в БГ мамма случая с момиче с кръвен тест на 11-ти ден 0,00 и бременна с близнаци  8O
Така, че надеждата още не се е изпарила и не спирай лекарствата. Колкото до зацапването - моя приятелка беше с кръвоизливи още в начало и сега си има 4 месечна дъщеричка.
Успех!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #391 -: Февруари 08, 2009, 17:50:41 pm »
Благодаря ви момичета за оптимистичните думи ! Надявам се тестът ми да е сгрешил. Дано на 14 ден да видя тия две черти  :bfp1:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #392 -: Февруари 08, 2009, 18:26:48 pm »
kiki82 , вярвяй че е грешен тестът , а и всичките това ти казваме , че е рано . Ще чакаме да ни се похвалиш след 3 дни-и да не забравиш ? !
Аз утре съм на преглед да видим колко фоликулчета имам и да не забравя да питам Анито за някакъв пакет , който се купувал /нямам си представа за какво става въпрос и колко струва /, и пак само в Брегалница ли го продават ? Дано да не забравя , че като се притесня и половината неща ги забравям , а после ми е неудобно да звъня и да и притеснявам. Утре ще се отчета !
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #393 -: Февруари 08, 2009, 18:48:35 pm »
консумативи за пункцията и трансфера, упойка и лекарства за след това :)
трябва да го имаш в деня на пункцията
мисля че го има само в брегалница, там струва 113 лева
успех утре, клемче :crossfingers: :bighug:
Господи, благодаря ти!!!
*
« Отговор #394 -: Февруари 08, 2009, 23:15:11 pm »
Момичета, стискайте палци на моята приятелка, която утре е на пункция.
Искрено се надявам този път тя да успее, както и всички вие!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #395 -: Февруари 09, 2009, 08:32:17 am »
стискам палци !
« Отговор #396 -: Февруари 09, 2009, 08:49:46 am »
аз стискам палци на вси4киви.успех на клем4е,дива73.дано кики82 ни зарадва с бебешка новина и на вси4ки моми4ета само бееееееееебета.
който пее зло не мисли
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #397 -: Февруари 09, 2009, 10:09:27 am »
daniela_hristova , какво стана с теб - ти чакаше лелката , започна ли регулончето, хайде че трябва да се фукаме после :bfp: preggo
Направи ли си изследванията FSH , LH , хламидии и прочие, ако не си Анито ще ти каже като отидеш на преглед .!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #398 -: Февруари 09, 2009, 10:13:36 am »
meri-ji , а  с теб какво се случва - колко време ти остава до началото ?
Как си ?  :D
« Отговор #399 -: Февруари 09, 2009, 10:32:46 am »
Аз съм в застой до 23.02.продължавам с регулона.Вие разказвайте как се чувствате от пурегона има ли странични ефекти?Стискам палци всичко да е наред момичета