0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #340 -: Февруари 01, 2009, 18:57:08 pm »
Овитрела е добър продукт, само цената му е по-висока.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #341 -: Февруари 02, 2009, 09:27:07 am »
момичета имам още един въпрос : След като си изпихте регулона /противозачатъчните/, и на 21-я ден започнахте декапептила , кога ви дойде на 28-я ден или на 21-я ден ?
Защото днес ми е 25-я ден , съответно 5-я на декапептил и от време на време ме наболяват яйчниците като чели ще ми дойде и съвсем леко ми цапа .! При вас как е било - да звъня ли на доки - незнам !
*
« Отговор #342 -: Февруари 02, 2009, 11:56:50 am »
Спокойно, Клемче, ще ти дойде. Къде ще иде  :D На мен ми идваше на 23-24 ден.
Хайде успешна процедура!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #343 -: Февруари 02, 2009, 15:09:22 pm »
Дживотинче, благодаря ти ! Дано да е успешна! от тринадесет години чакаме - крайно време е !

Днес си купих Пурегона ПЕН и сега го разучавам....
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #344 -: Февруари 02, 2009, 15:54:09 pm »
Ще бъде успешна! Повярвай в това :balk_602:
« Последна редакция: Февруари 02, 2009, 16:29:17 pm от diva73 »
Господи, благодаря ти!!!
*
« Отговор #345 -: Февруари 02, 2009, 17:35:15 pm »
klem4e понякога цикълът след прием на противозачатъчни се изразява в зацапване ако искаш из4акай 1 ден и звънни на док. На мен ми дойде 3-4 дена след последното хапче, аз бях на Логест, но нямах декапептил и цикълът ми беше доста оскъден!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #346 -: Февруари 02, 2009, 19:18:16 pm »
dendy , аз незнам дали ми е дошло или не , защото както казваш ти само зацапване има , но проблема е че трябва да правя изсредване на LH и FSH, които се правели от 3-5 ден от цикъла- май утре ще звъня на Ани , ако не ме набие на 33 години съм а незнам има ли го , няма ли го цикълът ми / даже мъжът ми се посмя за моя сметка/  :bonk:
« Последна редакция: Февруари 02, 2009, 19:19:47 pm от klem4e »
« Отговор #347 -: Февруари 02, 2009, 19:24:55 pm »
И на мен след противозазатъчните ми дойде 3-4 дни след последното хапче. Бях на малки дози декапептил и си ми дойде нормално, но беше за по-кратко.
Клемче, много лесно се борави с тези писалки. Аз пробвах само с една дозичка, но е доста по-лесно от обикновените спринцовки.
Хайде, мацки - много успешни процедурки да имате!

Клемче, ако за първи ден ти цапа, изчакай поне до утре - може пък да си ти дойде както трябва! Ако ли пък не- звънкай на Анито.
« Отговор #348 -: Февруари 02, 2009, 19:40:08 pm »
И аз почвам да питам че много се шашнах днес, случвало ли се е на някой на 7-ми ден от стимулация с декапептил естрадиола да е 145 при най-много 50. Спряха ми стимулацията и продължавам с противозачатъчни. Благодаря ви
*
« Отговор #349 -: Февруари 02, 2009, 19:47:33 pm »
Съжалявам, мила! Много е кофти, но ..........всяко зло за добро, както обичам да казвам. Ако не сте изгубили шанса за естествено забременяване..........е, сега е момента да действате.
Успех!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #350 -: Февруари 02, 2009, 19:58:17 pm »
meri-ji , казаха ли ти поне какво е евентуалната причина за това ? много , много съжелявам , но наистина е вярно , че всяко зло е за добро . Аз се чувствах много кофти когатото и моят опит бе прекъснат май месец миналата година , но не съжелявам , защото се отстрани нещо , което можеше да ме унищожи до сега.Така че миличка оправяте нещата и продължавате. Кураж :balk_21:
« Отговор #351 -: Февруари 02, 2009, 20:30:18 pm »
Имам задържан фоликул и аз незнам откога, предният месец бях на логест. Няма значение, вече разбрах че колкото да се опитвам да очаквам неочакваното винаги съм изненадана накрая. А вие момичета сте страхотни.Късмета си за този месец го отстъпвам на вас.Аз съм другия
*
« Отговор #352 -: Февруари 02, 2009, 21:03:48 pm »
На мен ми дойде след първата инжекция Декапептил. Преди това бях на Логест. Но "дойде ми" е много силно казано - просто имах зацапване почти 9 дни.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #353 -: Февруари 02, 2009, 21:17:17 pm »
Дживотинче, благодаря ти ! Дано да е успешна! от тринадесет години чакаме - крайно време е !

Днес си купих Пурегона ПЕН и сега го разучавам....

Клемче, от колко единици е Пурегона Пен, който си закупила и от къде? Няма да се "разсърдя" ако пишеш колко струва!?  :wink:

Успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #354 -: Февруари 02, 2009, 22:27:58 pm »
Момичета гледам, че правят изследвания на хормони в процеса на процедурата, септември не беше така. Мен ме гледаха само на ехото, ама аз с яйцата нямах проблеми.
meri-ji съжалявам дано следващия път е успешен  :? Аз бях толкова съкрушена при неуспешният си първи опит, защото залагах толкова надежда и когато кръвният показа 0.00 всичко се срина отгоре ми, след това по4ти без желание реших да пробвам със замразените, въобще не им давах никакви надежди, но бях длъжна да го направя и да има дам шанс, от 7 оцеляха само 2 като едното не толкова хубаво по думите на док  :oops: а тоо.... на 9ти ден от трасфера ЧХГ щеше да изхвръкне със стойност. За какво ти го казвам това, винаги има нова надежда и 4овек незная кого ще го сполети щастието.

Успех на всички  :lol:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #355 -: Февруари 03, 2009, 08:33:41 am »
deep, пурегон пен 900 - 2бр. си купих от Санитата ,струва729лв.едната, но ми направиха намаление и ги платих 1386лв. В аптека Манолова 1 на ул. Ген Киселов също има , но със поръчка за 700 лв, едната.Поръчваш днес и ако има в склада , ти ги носят утре  По изгодно е с пурегон Пен , а и няма да се бода три пъти на ден защото дневната ми доза е 250 / на Брегалница предлагат само от по 100 и от по 50 .Успех !
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #356 -: Февруари 03, 2009, 09:09:40 am »
Klem4e,мен ме посъветваха да не си слагам дозата наведнъж. Аз също бях с 250 единици пурегон дневно, но т.к. отначало тръгнаха много фоликули, се оказа че е по-добре да слагам дозата на 2 пъти - сутрин и вечер. Попитай как е по-добре за теб. Успех ти желая!

*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #357 -: Февруари 03, 2009, 09:43:44 am »
Клемче относно идването на цикъла. Аз бях на Логест и по къс протокол. Когато ми изписваха противозачатъчните питах Ани какво означава да ми дойде цикъла, имайки предвид това което бяха писали тук момичетата, като зацапване, кафеникаво течение и подобни. Ани ми каза, че означава кървене, като при обикновен цикъл, но може да е по-слабо и по-кратко. Цикълът ми започна със зацапване 3-4 дни и после си ми дойде почти нормално, но само за три дни. Тогава пуснах и хормоните.
За дозите Пурегон, моите бяха по 200 на ден и доки изрично ми каза да ги разелям на две - сутрин и вечер. Не си пести боденето - както сама си видяла вече не е болка за умиране. Ако имаш и други въпроси - питай! :)
meri-ji и при моя опит не се мереше естрадиола, но след, като го правят лекарите, заничи имат причина в конкретния случай. Сигурно ти е ужасно кофти заради нагласата за опита, но се успокой и се довери на свой док и всичко ще е наред. :bighug:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #358 -: Февруари 03, 2009, 09:49:42 am »
Filadelfia, благодря ти за съвета- ще попитам непременно! Сега като се сетя и Дори , която е вече мама също описваше нещо такова - биеше си Пурегона на два пъти. Добре че ме подсети :bighug:
Ще питам Анито в четвъртък - тогава ще ходя на преглед и започвам пурегона :balk_83:
audifen , къде си пусна хормоните ? В АГ- то ли и за колко време стават готови . При мен май тази сутрин ми се поотприщи цикъла , което означава , че трябва да ги пусна хормоните на 05.02/четвъртък/ , а и тогава трябва да съм на преглед с готовите резултати - как ще стане не ми е ясно. :balk_160:
« Последна редакция: Февруари 03, 2009, 09:51:32 am от klem4e »
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #359 -: Февруари 03, 2009, 10:14:25 am »
meri-ji, съжалявам мила, но ей го къде е другия месец сега ще се изтърколи и тогава ще успееш, ще видиш, кураж мила
Господи, благодаря ти!!!