0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #220 -: Януари 12, 2009, 17:29:57 pm »
Counterfeit , много ти благодаря за бързият отговор. :P
*
« Отговор #221 -: Януари 12, 2009, 17:34:23 pm »
Клемче, ние също носихме материала от къщи, т.е. от хотела. Ани ни даде стерилно контейнерче, надписано с имената на двама ни. Бяхме направили разчет на времето още от вечерта - баня, отделяне на материала и ходом марш към АГ-то  :D.

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #222 -: Януари 13, 2009, 11:36:07 am »
Аз се притеснявам малко за времето , защото ще пътуваме от Аксаково и в тези задръствания ?????- незнам дали ще успеем.  Но от друга страна съпругът ми е професионален шофьор и дано се справи с това време . Аз имам и друг въпрос  : от както съм на регулон се чувствам подута -  на 29.01от 14.00 часа съм на преглед и тогава ще питам , но приемам и други съвети . :balk_83:
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #223 -: Януари 13, 2009, 11:46:52 am »
Аз имам и друг въпрос  : от както съм на регулон се чувствам подута -  на 29.01от 14.00 часа съм на преглед и тогава ще питам , но приемам и други съвети . :balk_83:

Нормално е да си леко подута все пак произвеждаш повече яйчица. Стига да няма болки и подуването да не е сериозно значи всичко е наред.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #224 -: Януари 13, 2009, 12:13:02 pm »
Klem4e,ако те притеснява толкова времевия фактор,питай Анито или док - обясни им къде живеете и че може да се забавите по пътя. Те ще ви кажат дали има проблем да се забавите малко повече.
А в крайна сметка винаги го има и варианта на място в АГ-то да се отдели материала - ако така ще се чуствате по-спокойни и сигурни(което е важно по време на процедура) може направо така да процедирате.

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #225 -: Януари 13, 2009, 17:25:30 pm »
Counterfeit , нямаш си представа колко ме притеснява това , защото предният път , за спермограмата , правихме на място цялата работа , ама без малко да стане провал. Да бъда честна , нищо друго не ме притеснява колкото точно това.
*
« Отговор #226 -: Януари 13, 2009, 18:19:40 pm »
klem4e, вчера докато 4аках в чакалнята на АГ и таман едно моми4е си плащаше при администраторката, та ги 4ух да се разправят за спермограмата, в какво шишенце как да пренесе материала и до 4ас, 4ас и нещо може да се занесе. Но ти все пак питай док или Ани, до колко време ще е здрав материала.
« Отговор #227 -: Януари 13, 2009, 19:18:09 pm »
Да се включа и аз за времето на носене на материала. При спермограмата - контролната преди процедурата, а и за самото инвитро, материала си носехме от Бургас, т.е. около 2 часа след отделяне. Анито дава едни стерилни контейнерчета. Да, така е и аз питах няколко пъти Анито тогава, че при предния опит ни искаше до 1/2 час там. Но тя ми обясни, че напредват просто! Ами имат си вече нещо - центрофуга мисля че каза, с което ги обработват плувците и няма проблем, че вече е втечнена. Инфото ми е от 03,11,2008, - деня на пункцията ми.
Така че, момичета, не се притеснявайте - медицината напредва все пак, а нашите доктори - още повече  :lol:
Клемче, успех! Стискам силно палци!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #228 -: Януари 14, 2009, 08:27:15 am »
благодаря ви много момичета  ! В такъв случай притесненията ми отпадат. Остава да успеем всички и да си гушкаме бебчетата ! :babyflips: :babyflips: :bighug:Аз лично искам две. :wink:
*

Starlet

• 1937
« Отговор #229 -: Януари 14, 2009, 10:00:26 am »
благодаря ви много момичета  ! В такъв случай притесненията ми отпадат. Остава да успеем всички и да си гушкаме бебчетата ! :babyflips: :babyflips: :bighug:Аз лично искам две. :wink:

Ами пожелаваме ти ги  :D :balk_21:
*
« Отговор #230 -: Януари 15, 2009, 00:36:32 am »
Клемче, за да разсея притесненията ти, ще ти кажа, че ние носихме материала от Добрич - това са 50км. Доки каза, че няма проблем, дори трябвало да е втечнен. Аз питах и има ли изисквания за температура на съхранение до предаването - няма.
Благодарим Ви Д-р Александров!
« Отговор #231 -: Януари 15, 2009, 09:55:51 am »
ТЕДИ да ти е живо и здраво момченцето!Слодурчо!
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #232 -: Януари 15, 2009, 16:44:36 pm »
Дори, Тошето е голям сладур, да ти е жив и здрав! Ей ама какви хубави бебета стават в нашата болница :D
Клемчеспоко мила ще се справите!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #233 -: Януари 15, 2009, 17:41:27 pm »
dori , благодаря ти за отговора ! Макар , че си мама вече ти не ни оставяш.  :bighug:
Много голям сладур е Тошето - да ти е жив и здрав за радост на тати и мама ! :balk_118:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #234 -: Януари 15, 2009, 17:42:31 pm »
audifen , дано се справим всички ! :D
*
« Отговор #235 -: Януари 15, 2009, 21:47:41 pm »
Мили моми4ета,от 2 дни имам розаво те4ение на ежедневната преврьзка-утрогестан с размита крьв. Аз сьм в 9г.с.днес ходих на УЗ бебоците си имат сьрде4на деиност уж няма проблем а всьщност има! направо ще отка4а от притеснение,преди 2 дни док ми спря Естрофема и сега продьлжавам с Утрогестан 3по 2,нош па 3 по 1 и фолиева киселина 2по 1, днес ми изписаха и ДУФАСТОН  по 1 на ден, за който разбирам 4е е за задьржане ,а  на няколко места про4етох 4е някои моми4ета го пият за да им доиде по рано.Моля ако някои е имал подобни притеснения  като мен да ми пише! Благодаря Ви предварително!
:)
*
« Отговор #236 -: Януари 16, 2009, 00:07:32 am »
Нефертити,Дуфастона е подобен на Утрогестана -и двата медикамента са Прогестеронови препарати.Аз лично предпочитам Утрогестана по време на бременност,по-сигурна съм в него.Мисля че са ти предписали и Дуфастон,за да подсилят действието на Утрогестана.Успех ти пожелавам,дано нямаш повече проблеми!

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #237 -: Януари 16, 2009, 00:33:30 am »
Мили моми4ета,от 2 дни имам розаво те4ение на ежедневната преврьзка-утрогестан с размита крьв. Аз сьм в 9г.с.днес ходих на УЗ бебоците си имат сьрде4на деиност уж няма проблем а всьщност има! направо ще отка4а от притеснение,преди 2 дни док ми спря Естрофема и сега продьлжавам с Утрогестан 3по 2,нош па 3 по 1 и фолиева киселина 2по 1, днес ми изписаха и ДУФАСТОН  по 1 на ден, за който разбирам 4е е за задьржане ,а  на няколко места про4етох 4е някои моми4ета го пият за да им доиде по рано.Моля ако някои е имал подобни притеснения  като мен да ми пише! Благодаря Ви предварително!

Не точно това е целта, не си разбрала правилно. Приемането на Дуфастон 2х1 таблетка таймира - предизвиква  МЦ. Обикновено след 5 дневен прием на Дуфастон менструалния цикъл се нормализира.

В твоя случай е изписан с друга цел, а именно да увеличи нивото на прогестерон.

Успех! 

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

Starlet

• 1937
« Отговор #238 -: Януари 16, 2009, 10:11:51 am »
Мили моми4ета,от 2 дни имам розаво те4ение на ежедневната преврьзка-утрогестан с размита крьв. Аз сьм в 9г.с.днес ходих на УЗ бебоците си имат сьрде4на деиност уж няма проблем а всьщност има! направо ще отка4а от притеснение

Успокой се Нефетити бебоците са наред, ще се оправят нещата и с това "розово кървене". Почивай си повече, лежи си повече и бъди позитивна. Знам че е невезможно да спреш да се притесняваш, но поне малко намали напрежението. Стискам ти палци! УСПЕХ!!!  :grouphug2:
*
« Отговор #239 -: Януари 16, 2009, 10:24:38 am »
Пожелавам на всички такива сладки и спокойни бебоци  :bighug:

Нифертити, наистина дай го по-спокойно и се довери на Доки. След като той казва, че няма проблем, значи няма, приеми го като чиста монета. От сега започват притесненията, опитай се малко по-спокойно да го раздаваш, че иначе ще луднеш, миличка ... А това не бива да си позволяваш ... Нали знаеш, че повечето проблеми сами си ги създаваме..., а бебчетата искат една спокойна мама, защото на тях всяко едно вълнение им се отразява.
Благодарим Ви Д-р Александров!