Това не е моята история и молба , но по молба на подателката я побликувам и искренно се надявам да можем да помогнем , все пак сме от тези жени , които са копняли за дете от доста време и знаем за какво става въпрос:
Казвам се Дисислава, на 34 години съм от варна, щастливо омъжена от година и 3 месеца, и също така бленувайки за своето бебче, което при мене ще се получи само ако някое момиче от вас ми помогне.
имам генетично заболяване т-с една Х хромозома в повече, т.нар полизомия Х ) Имам ХХХ - т.с три хромози х, а трябва да са две. отделно от това ми изследваха инхибина и се установи, че е едва 11 а трябва да е над 46 като норма, и доки ми каза, това което никога не предполагах че точно аз ще чуя, дете да, но възможно само с донорска яйцеклетка. Все едно ми каза, че умирам. Та беб мое бебе е било винаги смисълат на живота ми, да го гушна, да емое ...
плаче ми се, не ми се живве, още повече след като ми заяви да си потърся донор но да не го отлагам моноги и зда заповядам за инвитро. аз също посещаваг АГ-то но при д-р Ковачев, не мога нищо лошо да кажа за него, но ... този човек беляза живота ми.
Искам да се обърн към теб и към всички изобщо момичета които ще си правите инвитро в АГ - варна, готова съм да да си поделим разходите около инвитрото, срещу яйцеклетки. Доктора ми каза, да си намеря донор, т.с жена, която ще се съгласи да си подели след стимулацията, своите яйцеклетки смен.
Нямам сестра, нито близка братовчедка, разбарх само, че момичето можело да е от тези които се подлагат на инивтро.
знам, че звучи някакси ужасно, но за мен това е единствената възможност да имам бебе, то няма да носи моят генетичен материал, няма да има частичка от мене, но от съпруга ми да и ще го нося в себе си колкото време е нужно, ...
плаче ми се, когато ти пиша това писмо очите ми се пълнят със сълзи, изплаках си сълците, утеха нямам, ...
моля те, пусни моят пост до теб в нета и ако някоя реши, че е склонна да ми помогне, ще се радвам много ...
e-mail:dessita@start.bg