0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #180 -: Януари 05, 2009, 18:37:41 pm »
Deep,пробвай на Брегалница,чувала съм,че там продават,но май по 2.Не съм сигурна,провери.

*
« Отговор #181 -: Януари 05, 2009, 19:00:17 pm »
deep преди месец питах в аптека Манолова, намира се на ул. Цар Асен до Тим. Та казаха 4е мога да си поръ4ам - 720лв беше цената ако не се лъжа.
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #182 -: Януари 05, 2009, 19:43:39 pm »
TINI78 и аз съм на преглед на 06.01- дали ще се засечем ? И аз като теб се притеснявам дано са наред нещата и да започваме. Стискам ти палци и успех !
 :bighug:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #183 -: Януари 05, 2009, 20:12:14 pm »
Това не е моята история и молба , но по молба на подателката я побликувам и искренно се надявам да можем да помогнем , все пак сме от тези жени , които са копняли за дете от доста време и знаем за какво става въпрос:
Казвам се Дисислава, на 34 години съм от варна, щастливо омъжена от година и 3 месеца, и също така бленувайки за своето бебче, което при мене ще се получи само ако някое момиче от вас ми помогне.
имам генетично заболяване т-с една Х хромозома в повече, т.нар полизомия Х ) Имам ХХХ - т.с три хромози х, а трябва да са две. отделно от това ми изследваха инхибина и се установи, че е едва 11 а трябва да е над 46 като норма, и доки ми каза, това което никога не предполагах че точно аз ще чуя, дете да, но възможно само с донорска яйцеклетка. Все едно ми каза, че умирам. Та беб мое бебе е било винаги смисълат на живота ми, да го гушна, да емое ...
плаче ми се, не ми се живве, още повече след като ми заяви да си потърся донор но да не го отлагам моноги и зда заповядам за инвитро. аз също посещаваг АГ-то но при д-р Ковачев, не мога нищо лошо да кажа за него, но ... този човек беляза живота ми.
Искам да се обърн към теб и към всички изобщо момичета които ще си правите инвитро в АГ - варна, готова съм да да си поделим разходите около инвитрото, срещу яйцеклетки. Доктора ми каза, да си намеря донор, т.с жена, която ще се съгласи да си подели след стимулацията, своите яйцеклетки смен.
Нямам сестра, нито близка братовчедка, разбарх само, че момичето можело да е от тези които се подлагат на инивтро.
знам, че звучи някакси ужасно, но за мен това е единствената възможност да имам бебе, то няма да носи моят генетичен материал, няма да има частичка от мене, но от съпруга ми да и ще го нося в себе си колкото време е нужно, ...
плаче ми се, когато ти пиша това писмо очите ми се пълнят със сълзи, изплаках си сълците, утеха нямам, ...
моля те, пусни моят пост до теб в нета и ако някоя реши, че е склонна да ми помогне, ще се радвам много ...
e-mail:dessita@start.bg
« Отговор #184 -: Януари 05, 2009, 20:28:07 pm »
Deep, аз днес поръчах  2*900 Пуругон пен от Аптека Манолова на ул. Ген. Киселов. На две дават и писалка. Цената е 730 лв за 900 Е. На Брегалница и на Марешки ми казаха, че няма в склада с който работят. По принцип вносител е Фромвулеви - София, ако искаш направо с тях се свържи.
Успех
Аз днес бях на сондаж  и сложих първата инжекция Декапептил. От понеделник съм на 250 Е Пурегон.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #185 -: Януари 05, 2009, 23:34:03 pm »
Благодаря за информацията момичета!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #186 -: Януари 05, 2009, 23:57:06 pm »
deep преди месец питах в аптека Манолова, намира се на ул. Цар Асен до Тим. ..........

Deep, аз днес поръчах  2*900 Пуругон пен от Аптека Манолова на ул. Ген. Киселов. ........

Оффф пак се обърках, улицата наистина май не е Цар Асен а един от Генералите  :oops: ...кво ми става последно времееее  :?

Успех на всички моми4ета които запо4ват процедура- Тини78, мони76, клем4е и другите с вас сме и стискаме палци!
« Последна редакция: Януари 06, 2009, 00:00:18 am от dendy »
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #187 -: Януари 06, 2009, 00:20:08 am »
deep преди месец питах в аптека Манолова, намира се на ул. Цар Асен до Тим. ..........

Deep, аз днес поръчах  2*900 Пуругон пен от Аптека Манолова на ул. Ген. Киселов. ........

Оффф пак се обърках, улицата наистина май не е Цар Асен а един от Генералите  :oops: ...кво ми става последно времееее  :?

Хи хи, пък аз реших, че става дума за две аптеки ...

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #188 -: Януари 06, 2009, 07:49:56 am »
Дийп, дано не е късно, но провери за Пурегон 900 в София. В края на октомври мои познати ми купиха 2х900 от аптеката на клиника Щерев. Цената беше 684лв за брой. Малко се дърпали за писалката, но все пак дадоха.

« Отговор #189 -: Януари 06, 2009, 09:17:00 am »
Денди, не си се объркала. Има няколко аптеки Манолова. Ето и адресите:

Манолова 1 гр. Варна ул. Ген. Киселов 27 612-338
Работно време - делнични дни: 08.00-20.00, събота: 09.00-19.00, неделя: 09.00-19.00
Манолова 2 гр. Варна жк. Вл. Варненчик, ІІ м-р, Търг. к-с - павилион № 1 и № 2 511-152
Работно време - делнични дни: 08.00-16.00, събота: не, неделя: не
Манолова 3 гр. Варна ул. Цар Асен, № 54 630-958
Работно време - делнични дни: 08.00-20.30, събота: 08.30-20.00, неделя: 08.30-20.00
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #190 -: Януари 06, 2009, 10:45:44 am »
За урегон попитай в склада на Софарма, срещу кметство Приморски се намира. Когато правих моята стимулация имаха Пурегон 900 и съответно за две ампули даваха писалка. Разбрах, че те са вносители на Пурегона.
Успех!
klem4eуспех и на теб е на твоята приятелка! Толкова мъчно ми стана за нея, дано намери момиче което да и помогне!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #191 -: Януари 06, 2009, 11:10:44 am »
audifen , благодаря ти за пожеланието !
Аз ще ходя на сондаж утре , не днес - малко ми улекна , но от друга страна се бях настроила вече ...., както и да е само да е нормално всичко и да стартираме , че ни чакат бебенца. :bighug: :bfp:
*
« Отговор #192 -: Януари 06, 2009, 14:30:25 pm »
Момичета,аз започнах днес с Puregon 100 IU :)Но няма да ви пиша в темата,че аз ще съм за инсе,а не за инвитро този път.Аз ги почвам отзад напред-първо инвитро,после инсе,луда работа!Дано този път ми е последен,че вече не знам!

« Отговор #193 -: Януари 08, 2009, 09:19:36 am »
Хей мацки искам да питам какво стана с Dory(Теди)ще ше да ражда на 06.01?
Лек ден
« Отговор #194 -: Януари 08, 2009, 09:34:42 am »
Момичета,аз започнах днес с Puregon 100 IU :)Но няма да ви пиша в темата,че аз ще съм за инсе,а не за инвитро този път.Аз ги почвам отзад напред-първо инвитро,после инсе,луда работа!Дано този път ми е последен,че вече не знам!
Пожелавам ти успех , мила! Този път ще е последен , ще видиш! :goodluck:
« Отговор #195 -: Януари 08, 2009, 09:48:50 am »
Disi, Дорито роди на 6.януари - голям здрав юнак. Да и е жив и здрав!!! Успех на всички очакващи майчета и на всички в процедурата. Тази година доста успешна се очертава.

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #196 -: Януари 08, 2009, 10:44:16 am »
Здравейте и от мен!
Много се радвам за Дорито - да и е жив и здрав  :balk_118: :balk_46:
Аз започвам да пия регулон , а си имам и някакви кистички , които като изчезнат , а аз вярвам , че ще стане така  ще започвам по дългия протокол. Сондажа мина супер - не осетих нищо - ама нашият доки и Анито си ги бива  :balk_602:
*
« Отговор #197 -: Януари 08, 2009, 11:11:06 am »
Браво клем4е, успешен старт ти пожелавам, Наистина сондажа е най-леката 4аст от всичко, пове4е ми допада от истинският трансфер.
Честито на мама дори, да и е жив здрав малкият -голям мъж, те сега се опознават и оби4кат, сигурно е много вълнуващо. Дори другата седмица те 4акаме да разказваш в темата за ВИП етажа как е минало вси4ко.
Тини78 успех и на теб и на всичко останали  :wink:
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #198 -: Януари 08, 2009, 11:43:57 am »
Честито на мама Дори! Надявам се, че ще има темичка, в която да й честитим отново.
Момичета днес си видях бебетата, живички със сърчица и едни сладички, много е вълнуващо! :lol:
Пожелавам на всички, които сега започват процедурите си да видят това, което видях аз днес! С вас съм момичета и късмет!
*
« Отговор #199 -: Януари 08, 2009, 11:58:06 am »
Браво audifien, ама ти наистина не се сдържа, нали за събота беше на преглед :lol: