0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #840 -: Март 25, 2009, 00:28:47 am »
Силви пугерон и гонал едно и също ли е?

Нееееееее, различни препарати са! Зависи кое ще ти изпишат. Но и двата са добри!
Успешна процедура!
« Отговор #841 -: Март 25, 2009, 00:32:32 am »
Взаимозаменяеми са,Ани ми каза че мога да ползвам което реша.Аз чакам да ми определят точната доза за да реша кое ще ми е по-изгодно да купувам.
« Отговор #842 -: Март 25, 2009, 01:18:32 am »
Силви, не слушай Ани. Все пак всеки организъм е разлчен и докторът решава с какво лекарство и по колко да те стимулира. Това го преценя след  преглед, изследвания, протоколи от операции и т.н.
*
« Отговор #843 -: Март 25, 2009, 02:29:44 am »
Силви, не слушай Ани. Все пак всеки организъм е разлчен и докторът решава с какво лекарство и по колко да те стимулира. Това го преценя след  преглед, изследвания, протоколи от операции и т.н.
Не винаги е точно така. Мен са ме стимулирали два пъти с пурегон и при третия казах на док и Ани, че мога да си купя по-евтино гонал и док каза, че няма проблем. Дори гонала бил по-хубав. Дори ми казаха дозите в зависимост кое лекарство си намеря. Ама аз все пак съм ветеран в опитите и ме знаят как реагирам.
Успех на всички и за въпроси - най-добре до лекаря да се допитвате.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #844 -: Март 25, 2009, 12:26:25 pm »
Взаимозаменяеми са,Ани ми каза че мога да ползвам което реша.Аз чакам да ми определят точната доза за да реша кое ще ми е по-изгодно да купувам.

Точно така единтични лекарства са, мен ме питаха какво имам. Същото бе с Цитротида и Оргалутрана, тъй като ми подариха от първото питах док дали мога него да ползвам и той каза: разбира се.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #845 -: Март 25, 2009, 12:34:26 pm »

А Ани, както всички знаете работи с доктора. И едва ли ще каже нещо на пациент през главата на Александров или Ковачев. Затова е там, да помага и не за всеки въпрос да занимаваме докторите си.
Лично моето мнение е, да слушаш Ани. Ако имаш някакви съмнения да се обадиш да питаш втори път и ако още имаш съмнения, търси доктора си.

Успех на всички:)
« Отговор #846 -: Март 25, 2009, 14:02:20 pm »
Мисля, че стана недоразумение. Не съм казала, че Ани не е права и че лекарствата не са взаимозаменяеми. Но ако трябваше ние или акушерките да определят какво да взимаме, нямаше да ходим при лекар,нали?
« Отговор #847 -: Март 25, 2009, 14:08:38 pm »
Здравейте момичета,прегледах сайта на клиниката,но все пак да попитам-правят ли имунологични и генетични изследвания.От това,което прочетох мисля,че не.Има ли изобщо клиника или лаборатория във Варна където да ги правят.Вчера приключи неуспешно вторият ми опит ИКСИ и ми казаха,че трябва да се направят колкото се може по-бързо тези изследвания,за да се види каква е причината за неимплантацията.
*
« Отговор #848 -: Март 25, 2009, 19:08:30 pm »
Здравейте момичета,прегледах сайта на клиниката,но все пак да попитам-правят ли имунологични и генетични изследвания.Има ли изобщо клиника или лаборатория във Варна където да ги правят.
Не, правилно си разбрала не правят.
 Генетични изследвания може да си направиш в Терапията при доц. Ангелова или д-р Константинова (аз лично съм била при втората), но имунологични доколкото знам няма къде да направиш във Варна, аз съм правила при доц.Конова в Плевен.
 Съжалявам за неуспеха ти.  :(
« Последна редакция: Март 25, 2009, 19:10:09 pm от peta »
*
« Отговор #849 -: Март 25, 2009, 22:02:48 pm »
Аз също бях при д-р Константинова,според мен имунологични също може при нея - те така или иначе пак в Плевен пращат кръвта,доколкото разбрах.
Та освен генетичните,при нея си пусках и НК клетки,АФА.

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #850 -: Март 26, 2009, 00:12:35 am »
Аз също бях при д-р Константинова,според мен имунологични също може при нея - те така или иначе пак в Плевен пращат кръвта,доколкото разбрах.
Преди специално за генетичните изпращаха в София- "Майчин дом"-проф.Кременски, моите резултати са от там, но е много добре ако работят вече и с Плевен за да не се налага за едни изследвания само да се ходи до там.  :D
« Последна редакция: Март 26, 2009, 00:16:26 am от peta »
*
« Отговор #851 -: Март 26, 2009, 15:01:34 pm »
Преди специално за генетичните изпращаха в София- "Майчин дом"-проф.Кременски, моите резултати са от там, но е много добре ако работят вече и с Плевен за да не се налага за едни изследвания само да се ходи до там.  :D

Пете,аз за имунологичните само казах,че пращат в Плевен кръв,генетичните мисля,че все още в София си се пращат osi_9 
Разбрахме се накрая май :lol: :hug2:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #852 -: Март 26, 2009, 15:27:03 pm »
Разбрахме се накрая май :lol: :hug2:
:balk_83: :mrgreen:
Абе в случая е по важно да свършим работа на момичето дето пита, ама аз наистина не знаех че вече става така за имунологичните, това е много добро решение.  :D
« Последна редакция: Март 26, 2009, 15:29:38 pm от peta »
« Отговор #853 -: Март 26, 2009, 16:16:22 pm »
от4ет и от мен.на 11 ден положителен,но прокървавих.днес 13 пак 2 4ерти4ки но наситени.обадих се на док на 3април.дано вси4ко е наред
който пее зло не мисли
« Отговор #854 -: Март 26, 2009, 16:19:33 pm »
Браво Даниелка!Знаех си аз че няма да издържиш до 14 ден  :lol: :lol:.Целувки и дано всичко да е наред и да продължава така 9 месеца :bighug:

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #855 -: Март 26, 2009, 16:23:48 pm »
daniela_hristova, честито ти положително тестче , пожелавам ти леки 9 месеца  preggo и дано ти минат неразположенията!
 :bighug: Знаех си че ще успееш !
« Отговор #856 -: Март 26, 2009, 16:27:42 pm »
благодаряви.днес спря това кървене.много съм щастлива.следващата е мери джи
който пее зло не мисли
« Отговор #857 -: Март 26, 2009, 16:35:46 pm »
Даниелка, веднага надушвам хубавите новини!!! Честито миличка - дано всичко е наред чак до Нова година!!!!! :lol:Бременната ни дружинка се увеличава! Хайде всички други след нас!!!!!!!
*
« Отговор #858 -: Март 26, 2009, 17:02:06 pm »
Честито Даниелка,лека и безпроблемна бременност!А къде изчезна Дива

« Отговор #859 -: Март 26, 2009, 17:07:43 pm »
Даниелке ,супер си толкова се радвам че продължава хубавата тема.
Обещавам да не се цепя от вас.
Успешни процедури момичета!!!