0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #800 -: Март 20, 2009, 17:45:34 pm »
Altevs, ама голяма съм забравана- наистина :wink:
Ама новината ти е супер- браво, много се радвам миличка - честито и леко бременеене ти желая, ти си сериозен човек - последва ни със Дива без да се опъваш  :D
Хайде момичета чакаме слидващите вие сте наред !
Още веднъж - честитто мамче preggo
« Отговор #801 -: Март 20, 2009, 19:18:48 pm »
Много много много ви благодаря!!!!  На всичките - Клемче и Дива - бяхте ми на късмет!!!! Благодаря и на всички останали, които ми удряхте по едно рамо от време на време. Обичам ви всички!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #802 -: Март 20, 2009, 21:27:40 pm »
Момичета вижте това:) http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=34407.msg556538#msg556538
Ще се радвам да се видим отново и да споделя на живо този момент с вас ако има желаещи да присъстват:)

Честито Altevs и прекрасни 9 месеца ти пожелавам:)
« Последна редакция: Март 20, 2009, 21:54:57 pm от Елфи »
« Отговор #803 -: Март 21, 2009, 13:04:37 pm »
днес ми е 8 ден от ет.нямам никакви болки освен 4е ми е подут много корема.4ета 4е други моми4ета прокървяват и това зна4ило 4е има инплантация.аз не 4увствам за сега нищо.само 4е сам напълняла
който пее зло не мисли
*
« Отговор #804 -: Март 21, 2009, 13:31:34 pm »
днес ми е 8 ден от ет.нямам никакви болки освен 4е ми е подут много корема.4ета 4е други моми4ета прокървяват и това зна4ило 4е има инплантация.
Е то тези усещания не са задължителни, при всеки е различно.  :D Още малко остава до теста, не се вторачвай толкова в себе си.  :bighug:
 Пък и си в положителната темичка все пак, така че няма да се делиш от колектива!  :wink:
« Отговор #805 -: Март 21, 2009, 14:01:21 pm »
Даниелке и при мен е така,но Пета е права няма да разваляме хубавата тема.
*
« Отговор #806 -: Март 21, 2009, 15:10:41 pm »
Момичета чета ви и въпреки че не пиша се радвам за всяка една успяла от вас!
Успех пожелавам и на останалите, които сега започват или им предстои да видят двете чертички. Наистина страхотно положителна тема, дано продължава в същият дух  :balk_46:
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #807 -: Март 21, 2009, 21:03:59 pm »
Момичета не търсете симптоми защото при всички е различно. А Даниелка, за кървене дори и не си помисляй. osi_8 И без симтоми вие сте бременни, вярвам в това и знам че скоро ще ни зарадвате  :bfp:

Моите неволи продължават-кървенето спря, но май изкарах една мини бъбречна криза. Слава богу и това отмина, вече съм добре, а кръвните тестове показват, че и бебчо е добре и се развива. Чакам с нетърпение да му чуем сърчицето след около десетина дни. Вярвам че лошото вече е минало и всичко ще е наред.
То няма как иначе в тази късметлийска тема :wink:
« Последна редакция: Март 21, 2009, 21:07:20 pm от diva73 »
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #808 -: Март 22, 2009, 14:22:12 pm »
Като вляза в тази темичка и като ви прочета се зареждам с толкова положителни емоции :jump12:.Altevs, честито , леки :cloud9:! Даниелка, Миленка, Мери, очаквам с вълнение страхотните новини и от вас. Вярвам в това! Ох, нямям търпение вече да свършва този Логест, че да започвам и аз.На 01.04 ми е последното хапче и започвам декапептила.
« Отговор #809 -: Март 22, 2009, 22:30:16 pm »
Хайде всички утре към обяд да се наредят със стиснати палци за Миленка и нейните бебчета! :lol: :lol: Да си ги прибера по живо по здраво и да си ги мътя у нас!Чакаме новите попълнения в темичката и положителните тестове разбира се :bfp: :bfp:

*
« Отговор #810 -: Март 22, 2009, 23:13:57 pm »
Хайде всички утре към обяд да се наредят със стиснати палци за Миленка и нейните бебчета! :lol: :lol: Да си ги прибера по живо по здраво и да си ги мътя у нас!Чакаме новите попълнения в темичката и положителните тестове разбира се :bfp: :bfp:

Ейй,най-накрая се включи :D Аз мислех,че още вчера след като док те върна за 5-ти ден ще се отчетеш :D
Много хубава импровизирана срещичка ни се получи в АГ-то с тебе и Фани вчера,дано сме ти били на късмет! :D
Успех утре и приятно мътене! :lol: :P

Стискаме палци! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

ПП. Дони,душата -не сме знаели,че ще се засечем тричките в АГ-то,иначе щяхме да ти свирнем от предния ден още,да се метнеш на някоя маршрутка :D Нали беше споменала веднъж да свиркаме като се очертават такива срещички :D

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #811 -: Март 23, 2009, 00:22:13 am »
И аз да се от4ета.
В4ера ми беше пункцията.Резултата е 13 извадени яйцеклетки.От тях 8 са се оплодили.Сега 4акам обаждане за трансфер. :phone:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #812 -: Март 23, 2009, 10:20:10 am »
Миленка, успех днес:)
Петя успех и на теб:)

Пожелавам ви прекрасна седмица на всички:)
« Отговор #813 -: Март 23, 2009, 17:54:49 pm »
Момичета вече съм си вкъщи прибрах си децата, върнаха ми двечки сега ще се гледаме вкъщи  :D. Трансфера ми беше в 10,30 извикаха ме по рано ама аз знам че вие всички сте стискали палци от сутринта :balk_602: :balk_602:На 6 април ще чакаме резултата!Целувки и успех!

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #814 -: Март 23, 2009, 18:41:16 pm »
milenaeneva Браво !Сега си почивай е си ги глези , а за да имаме още един положителен резултат е нужно да имаш само положителни мисли ! А на 6.04 ще стискаме палци , макар че ако спазваш току - описаната ми "рецепта" - резултатът ти е в кърпа вързан и ми е ясен от сега ! :bfp:
petq74 , добра носачка се оказа - браво :wink:Почивай си или се налудувай , защата после , като ти ги върнат ,ще трябва да внимаваш поне 9 месеца.
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #815 -: Март 23, 2009, 19:12:35 pm »
Момичета вече съм си вкъщи прибрах си децата, върнаха ми двечки сега ще се гледаме вкъщи  :D. Трансфера ми беше в 10,30 извикаха ме по рано ама аз знам че вие всички сте стискали палци от сутринта :balk_602: :balk_602:На 6 април ще чакаме резултата!Целувки и успех!

Значи...на 6 април ще се видим със сигурност, за да ти честитя:):):):):):)
Тогава ми е първия преглед и първия Гонал:)
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #816 -: Март 23, 2009, 21:00:05 pm »
     :D Милена,много,много стиснати палци и от нас!Късмет,душко! stork-boy stork-girl yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers:

На всички момичета желая  леки и успешни процедури!
:goodluck: :babyflips: :babyflips: :babyflips: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #817 -: Март 23, 2009, 23:52:58 pm »
Браво миленче!
Ще чакаме след 2 седмици да ни зарадваш! :crossfingers:
*
« Отговор #818 -: Март 24, 2009, 00:25:57 am »
момичета,всеки път като си ходя на преглед при Александров и се оглеждам в коридора,си мисля кой знае коя от вас е там?!Ама как да разбере човек,неудобно е да питаш  :oops:Така можех да се запозная и с Баракудка,и с Лиско :)Извинявам се за отклонението :)

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #819 -: Март 24, 2009, 01:03:38 am »
момичета,всеки път като си ходя на преглед при Александров и се оглеждам в коридора,си мисля кой знае коя от вас е там?!Ама как да разбере човек,неудобно е да питаш  :oops:Така можех да се запозная и с Баракудка,и с Лиско :)Извинявам се за отклонението :)

Другия път ако видиш една леко ухилена с червена коса...може и да съм аз:):):):)
ами аз по принцип доста говоря...и все споменавам Зачатие , точно с идеята да ме попита някой как ми е ника:):):)
От 6 април нататък редовно ще съм там:)
« Последна редакция: Март 24, 2009, 01:19:14 am от Lisko »