0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
имам предложение: да направим едно 'Море от любов" на Д-р Александров и екипа на АГ Варна? Нка не забравяме че той е виновника за нашето Коледно чудо!
Незнам обаче да ли е лабораторна грешка, но резултата ми от кръвния тест е огромен в сравнение с вашите. На 14-ти ден от трансфера е "Човешки Хормон Гонадотропин 1492.46х mIU/ml 0.00 - 5.00 за мъже и небременни жени"
Тук е мястото да благодаря специално на du6ka и soleii, които ми помогнаха с 4аст от лекарствата и така спестих от сумата на кредита, който изтеглих! Благодаря ви моми4ета, вярвам че скоро и вие ще се зарадвате на своето 4удо!
Честито на новите бременелки!Много щастие и късмет на всички момичета!Имам един въпрос търсих инфо из форума, но не намерих достатъчно:миналия мсец правих ин витро - неуспешно дойде ми на 18.11, сега ми закъснява и това много ме изнервя.Знам, че може би е нормално след ин витро.Кажете как беше при вас
Помогнете:днес полу4их прословутото зацапване нормално ли е 18-ти ден ми е след трансфер????????? :(на кои ден сте го полуц4авали вие не е ли късно за зацапване?