0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #720 -: Март 09, 2009, 16:30:54 pm »
Klem4e, ЧХГ-то ти се удвоява на всеки 35,2 часа или на всеки 1,5 дни. Това е много добре. Виж тук http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=542&Itemid=82
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #721 -: Март 09, 2009, 16:44:23 pm »
cygnus , много ти благодаря за бързият отговор, благодаря ти и за инфото. :balk_21:
« Отговор #722 -: Март 09, 2009, 16:54:58 pm »
Дани, лека пункция утре и да се отчетеш  след това.
Д-р Ковачев ще ти се усмихне, ще ти пожелае лека нощ, а като се събудиш ще те зарадва с една хубава бройка яйчица.
Клемче, браво за ЧХГ-то.
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #723 -: Март 09, 2009, 17:02:29 pm »
И аз да не остана по - назад с отчета :D
ЧХГ на 15 ден от трансфера 417. Ще съм благодарна ако някой коментира и ме посъветва дали да повторя изследването и кога. Предварително благодаря.
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #724 -: Март 09, 2009, 17:03:36 pm »
diva73 , честито!  Много се радвам за теб!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #725 -: Март 09, 2009, 17:04:13 pm »

Deep, на дългият протокол съм с декапептил микродози от 21 ден и пурегон.
Мисля си дали не ми дойде множко декапептила защото предният месец си бих
7 дози и ме спряха заради Е2, а този месец взех 9 дози и тогава включехме пурагона.
Док. каза че не е добре с 4 фоликула и даже се чудеше дали да не спрем веднага
но аз реших да опитам още два дена.Него го притесняваше че ще ме натовари финансово ако накрая не стигнем до трансвер.

meri-ji, ти при кой лекар си?

Това първа процедура ли ти е, имам предвид дали сте стигали до трансфер преди?

Разсъждавам логично... Ако предишна стимулация си имала повече яйцеклетки и този отговор не удовлетворява теб и лек. лекар намирам резон да спрете.

Ако не сте стигали преди до трансфер, заради лош отоговор то принципно във времето състоянието на  жената не се променя драстично, а постепенно  по-скоро се променя  в негативен аспект.

Ако лек. лекар е убеден, че ти би могла при друг тип стимулация да направиш повече яйцеклетки, както казах и по-горе намирам резон да се стопира но ако ситуацията няма да се промени коренно, то тогава ако аз трябваше да взема решение не бих се отказала.

Разбира се това е моето лично мнение.

Желая ти успех ! 

Момичета , днес - пет дни след датата на теста ,/ когато ЧХТ - то ми беше 218 / , реших да си пусна друг тест ЧХГ- и резултатът е 2317...

klem4e, при тези стойности на ЧХГ вече ще се види в матката плодния сак.
Успокой се и си чакай прегледа при д-р Александров!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #726 -: Март 09, 2009, 17:08:31 pm »
Браво на Клемче и Дива!!!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #727 -: Март 09, 2009, 17:09:22 pm »
И аз да не остана по - назад с отчета :D
ЧХГ на 15 ден от трансфера 417. Ще съм благодарна ако някой коментира и ме посъветва дали да повторя изследването и кога. Предварително благодаря.

Резултатът е повече от задоволителен!  :bfp1:

Според мен няма нужда да го повтаряш, ако решиш все пак то след 2 дни го направи отново!

« Отговор #728 -: Март 09, 2009, 17:14:21 pm »
Благодаря ви момичета за пожеланията! Дано дано дано да съм следващата. Така или иначе това май ще ми е последното Ин Витро. Както и да е. Искам и аз да кажа на Клемче - ако мога да я успокоя. След втория опит, в деня на теста, уринния - отрицателен. Рев, рев - не исках дори да ходя в клиниката. Аи имах и рожден ден. Добре че мъжа ми запази хладнокръвие, натовари ме в колата и айде в АГто. Направихме нов тест - същия/с мнооого бледа втора черта/ за мен - отрицателен. За доц.Маркова беше положителен. Д-р Александров стои и гледа много съчувствено...От цялата работа ме пратиха на кръвен. На 16 ти ден след трансфера беше 147 .  ИИИИИ ето го резултата отдолу. Утре ще тръгва на ясла :D Така че - наслаждавай се миличка на тези дни и моменти. Прекрасни са. И минават бързо. Дива 73 - и за теб се отнася!  Пък дано другия понеделник и аз вляза във вашата групичка.
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #729 -: Март 09, 2009, 17:31:53 pm »
deep благодаря ти мила за бързия отговор :kiss:
Господи, благодаря ти!!!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #730 -: Март 09, 2009, 17:44:29 pm »
еййййййййййй страхотни сте момичета ! Добре че сте вие , че има кой да ти каже две думи и да те ориентира в този така дългоочакван момент .Момент , в който пропускаме цели изрази от щастие- правилно ми е казала Деер- да се успокоя.
А за Дива въобще не съм се съмнявала в кръвният тест- само ме изненада с двойният си резултат - браво мила , само така.
Altevs , ти значи си имаш опит вече и резултатът е много сладка и усмихната бебка- да ти е жива и здрава!Ама какъв стрес си изживяла- милата ми
« Последна редакция: Март 09, 2009, 17:48:31 pm от klem4e »
« Отговор #731 -: Март 10, 2009, 09:38:00 am »
Да ...Клемче. Преживяхме доста със съпруга ми. Имаше много тежки моменти наистина, които се надявам да не се повтарят отново. Но... вдигаш глава и продължаваш напред. Ето - вече си имаме едно слънчице. Сега си искаме братчето и ... сестричката :lol: Ще видим.Дано имаме късмет! Пожелавам на теб и на Дива много, мнооого щастливи, спокойни и усмихнати 9 месеца, да си галите коремчетата
« Отговор #732 -: Март 10, 2009, 19:51:10 pm »
Много ме радвате с хубавите резултати Клемче и Дива73,само така момичета.
При мен положението е следното, продължавам само с 3 фоликула единия го отписахме
защото е много голям.
Дозата ми остава на 350Е пурегон и 150Е меногон.Трудно ни беше да вземем това решение но не ми се прекъсваше,защото не е ясно дали ще реагирам по-добре на друга стимулация.
Може някой от тези фоликулчета да е моя герой.
На новите момичета успех и безпроблемни процедури.
« Отговор #733 -: Март 10, 2009, 19:54:06 pm »
да се от4ета изкараха ми 12.дори не разбрах откъде толкова.кога ще ме кажат колко са се оплодили
който пее зло не мисли
*
« Отговор #734 -: Март 10, 2009, 20:18:33 pm »
да се от4ета изкараха ми 12.дори не разбрах откъде толкова.кога ще ме кажат колко са се оплодили
Браво, герой си ти! Утре ще ти кажат колко са "се харесали с момченцата".
Успех!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #735 -: Март 10, 2009, 20:23:14 pm »
Браво на Даниелка!Утре ще ти се обадят да ти кажат колко са се оплодили.
meri-ji стискам палци миличка трябва да успееш!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #736 -: Март 10, 2009, 22:10:11 pm »
Много ме радвате с хубавите резултати Клемче и Дива73,само така момичета.
При мен положението е следното, продължавам само с 3 фоликула единия го отписахме
защото е много голям.
Дозата ми остава на 350Е пурегон и 150Е меногон.Трудно ни беше да вземем това решение но не ми се прекъсваше,защото не е ясно дали ще реагирам по-добре на друга стимулация.
Може някой от тези фоликулчета да е моя герой.
На новите момичета успех и безпроблемни процедури.

meri, колко е голям фоликула, че да го отписвате?

Принципно фоликулите растат до 2мм. на ден като има динамика в нарастването.

Ако нямаш против, сподели каква е големината фоликулите! " Големият " не ми се вярва да е по-голям от 18 мм. ако е така и другите са приблизителна големина то има шанс.

Док. казва ли кога се очаква пункция? 

П.С. Съжалявам, за това, през което минавате. Аз съм  преживявала подобна ситуация и ме боли.  :bighug:
« Последна редакция: Март 10, 2009, 22:12:44 pm от deep »

« Отговор #737 -: Март 10, 2009, 22:12:12 pm »
Честито, Дива! Ех, че хубаво се заредиха положителните тестчета. :balk_46:
« Отговор #738 -: Март 10, 2009, 22:30:55 pm »
Диипче,нищо не ми каза за големината.Преди два дена беше 14мм, а другите 9 ,8 и един много малък.Реално каза днес че два му се виждат О.К.
Според теб този големия може ли да обърка нещата с другите?
Днес ми е седми ден стимулация ,в петък съм на преглед.
Как се развиха нещата при теб?
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #739 -: Март 10, 2009, 22:55:59 pm »
Диипче,нищо не ми каза за големината.Преди два дена беше 14мм, а другите 9 ,8 и един много малък.Реално каза днес че два му се виждат О.К.
Според теб този големия може ли да обърка нещата с другите?
Днес ми е седми ден стимулация ,в петък съм на преглед.
Как се развиха нещата при теб?

В най-лошия случай може да презрее и ако се случи наистина няма да разчитате на него.

При мен стана така, че направихме ранна пункция.

На 6 ден от началото на стимулацията сложихме прегнила.
Имах Естрадиол 890, на УЗИ се виждаха - 1 фоликул - 18мм. 1 - 11мм. и 1 - 14мм. на пункцията излезнаха 3 яйцеклетки. Трите яйцеклетки се оплодиха и  стигнахме до трансфер на 2 ден - 2 ембриона, разделени на 4. 

Не бих искала да правиш изводи от ситуацията при мен.

Важно е д-р Ковачев да сподели как вижда нещата при теб .
« Последна редакция: Март 10, 2009, 23:33:01 pm от deep »