0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #520 -: Февруари 20, 2009, 11:25:28 am »
благодаря ви момичета, незнам какво щях да правя без васснощи не мигнах, а днес не издържах и още в 9 се обадих на д-р Александров да питам дали утре ще имам трансфер, той - не много убедително каза, че както изглеждат нещата днес, ще има трансфер, но все пак утре ще се разбере продължавам да се моля за моите ембриончета и вярвам, че всичко ще е наред и утре ще ми ги върнат

Моля те успокой се!!! Аз пък тълкувам нещата така: под не много убедително доктора е имал в предвид че трансфера ще е утре, а не на 5-ти ден. Не тълкувай така песимистично тона на доктора, защото като се поразмислиш можеха да те извикат и днес за трансфер и да не се чака до утре, но не са те извикали. Хайде ще имаш и ти утре 2-3 ембриончета така че наистина се успокой, важно е за след това да си спокойна по време на чакането. Неможе все на нерви да караш нали!  :balk_21:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #521 -: Февруари 20, 2009, 12:32:25 pm »
diva73 ,утре ще имаш трансфер и да вечерта ще си бременна!Няма нужда да ядем ненужни неща и сппри да се тревожиш - замисли се за пролактина.Трябва да си спокойна и да им е уютно на бебоците при първата среща с теб, иначе ще дойда и ще те  osi_6
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #522 -: Февруари 20, 2009, 13:24:20 pm »
благодаря ви момичета, незнам какво щях да правя без вас
снощи не мигнах, а днес не издържах и още в 9 се обадих на д-р Александров да питам дали утре ще имам трансфер, той - не много убедително каза, че както изглеждат нещата днес, ще има трансфер, но все пак утре ще се разбере
продължавам да се моля за моите ембриончета и вярвам, че всичко ще е наред и утре ще ми ги върнат

Като познавам вече д-р Александров и колко болезнено откровен е, думите му трябва да те успокоят.
 :bighug:

Успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #523 -: Февруари 21, 2009, 09:59:56 am »
diva73 , току- що е влязла на трансфер - да е стескаме палци момичета !
На Габи - също !
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #524 -: Февруари 21, 2009, 10:05:12 am »
На Габи - също !

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #525 -: Февруари 21, 2009, 10:06:18 am »
Успех, момичета  yahoo_17
« Отговор #526 -: Февруари 21, 2009, 10:14:35 am »
Успешен трансвер Дива73. Най-яките ембриончета да се държат здраво!
Клемче как е чакането мила?Имаш и от мен  палци
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #527 -: Февруари 21, 2009, 10:23:32 am »
Чакането е хем най - хубавото нещо защото всички ме глезят , хем е най-натоварващото , защото нямам търпение да отида и да видя двете черти ь а после и точиците.Имам лека болка от дясно , но много лека и това е , ама що ябълки изядох - не е истина.
meri-ji , а на теб кога ще задавам тези въпроси?
*
« Отговор #528 -: Февруари 21, 2009, 10:35:44 am »
Здравейте сладури!Малко ще ви отклоня за да ви се похваля и да Ви пожелая това което видях в4ера!Ходих на 3D и видяхме бебоците- 2 моми4енца и едно мом4енце вси4ко им е в норма дълги са по 8см. и тежат по 93гр.4ухме как бият и малките им сър4ица просто немога да опиша какво изживях имах 4увство 4е се ще полетя!Желая на вси4ки мацки много надути корем4ета и на финала здрави бебоци! Късмет мили4ки!
:)
« Отговор #529 -: Февруари 21, 2009, 10:45:49 am »
Не остана в понеделник съм на преглед дано се е спукал задържания фоликул и се мятам отново.
Дали е възможно да ми сменят протокола от предният месец аз си мисля че не реагирах добре на декапептила.От друга страна се притеснявам че вече всички лекарства са у мен и ако го сменят какво ще ги правя.
Пак взех много да мисля, ако някой му се е случвало подобно нещо бих се радвала да го сподели с мен.
Клемче пази се и сега е момента да ядеш за трима
*
« Отговор #530 -: Февруари 21, 2009, 11:44:58 am »
Дали е възможно да ми сменят протокола от предният месец аз си мисля че не реагирах добре на декапептила.От друга страна се притеснявам че вече всички лекарства са у мен и ако го сменят какво ще ги правя.
Това може само док да ти каже, но по принцип при мен се наложи смяна на протокола, защото нещо микродозите декапептил не ми действаха  :lol: и имах два прекратени опита.
 За лекарствата няма какво да се притесняваш, ако ти се смени евентуално протокола освен блокажа другите лекарства ще са същите най-вероятно.
 Успех на diva 73, пожелавам и най-хубавите ембриончета да и избере док.
Клемче, пази бебенцата и си ги глези сега.  :D
Нефертити, да изживяването е прекрасно.  :D
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #531 -: Февруари 21, 2009, 11:49:34 am »
На Габи - също !

Знаех си аз, че излишно се притеснява... Хайде сега и  :bfp1: след две  седмици!

Усех на всички !

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #532 -: Февруари 21, 2009, 12:33:32 pm »
момичета, благодаря ви за подкрепата, но задръжте палците стиснати още два дни, защото ме върнаха за понеделник :balk_600:
оказа се, че имам не 6, а цели 8 ембриончета, които се развиват еднакво добре и док не може да избере най добрите
предложи ми да изчакаме до понеделник, когато ще може да избере най хубавите
разбира се - доверих му се
макар, че чакането се удължава, вече съм спокойна, като знам че бебченцата ми са добре и са в добри ръце
в понеделник отивам да си ги прибирам :balk_46:
Господи, благодаря ти!!!
*
« Отговор #533 -: Февруари 21, 2009, 12:37:32 pm »
Значи както предположихме въпроса е бил дали ще има трансфер на 3-ти ден или на 5-ти :) Пък ти не спа цяла нощ. Аааааа :) Спокойно ти казвам, екипът си знае работата!  :D  И мен така ме върнаха на трети ден и отидох на 5-ти после :) И познай какво стана :)
*
« Отговор #534 -: Февруари 21, 2009, 13:14:03 pm »
оказа се, че имам не 6, а цели 8 ембриончета, които се развиват еднакво добре и док не може да избере най добрите
предложи ми да изчакаме до понеделник, когато ще може да избере най хубавите
разбира се - доверих му се
Това е една много хубава новина!  :D Ще бъдем с теб до понеделник, а и след това де!  :wink:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #535 -: Февруари 21, 2009, 13:22:48 pm »
diva73 , видя ли , че всички притеснения бяха напразни ! Малко ми истръпнаха ръцете , но щом е за теб ще ти стискам палци и в понеделник. Нали и ти ще ми стискаш после на 04.03.за теста :D
meri-ji , наистина неостана - пожелевам ти успешен старт е не мисли за лекарствата , ако трябва ще ги подмениш - важен е резултатът preggo- коремче пълно с бебони
.nefertiti777 , завиждам ти благородно , но не задълго , защото и аз се готвя да изпитам твоето щастие.
обичам ви всичките , момичета - вие сте моята опора ! :grouphug2:
« Последна редакция: Февруари 21, 2009, 13:24:19 pm от klem4e »
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #536 -: Февруари 21, 2009, 13:30:40 pm »
разбира се че ще стискам клемче, макар, че отсега знам че резултата ще е   :bfp:
ще стискам силно - и на теб и на всички момичета в и след процедура, и на тези които тепърва започват и на тези които вече чакат здравите си сладки бебченца
нали затова сме тук - да се подкрепяме
и добре че ви има, че какво бих правила без вас :bighug:
Господи, благодаря ти!!!
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #537 -: Февруари 21, 2009, 14:02:35 pm »
Браво на вас момичета всички ще успеете стискам ви палци и се пазете много .Успех много се радвам за вас.
*
« Отговор #538 -: Февруари 21, 2009, 15:01:30 pm »
Ейй Diva73,чудесни новини - браво! :D

Сега се замислих дали не съм те мярнала в коридора,но едва ли всъщност - ти си била по-рано сутринта в АГ-то,а аз ходих ей сега по обяд при д-р Александров на преглед :D

meri-ji ,klem4e,diva 73 и всички останали момичета в процедура - много,много късмет ви желая и ви стискам палци силно,да знаете! 

:goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #539 -: Февруари 21, 2009, 15:43:05 pm »
:)Дива радвам се, че всичко е наред:)

Танче, надявам се, че и ти си добре?:)