0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #480 -: Февруари 17, 2009, 12:25:01 pm »
Носят се пак, както при пункцията. Утре най-вероятно доктора ще ти каже как се развиват и дали ще ги изчакате до 5-ти ден или ще направите трансфер. Успех Клемче.

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #481 -: Февруари 17, 2009, 12:31:10 pm »
Благодаря ти за отговора , но аз се тревожа , защото денят на пункцията е нулев ден , а тя беше  вчера - значи утре е втори ден . За трансфер знам че трябва да е на трети или на пети ден ?
*
« Отговор #482 -: Февруари 17, 2009, 13:08:18 pm »
За трансфер знам че трябва да е на трети или на пети ден ?
Клемче мила, не се притеснявай, прави се и трансфер на втори ден, на мен лично ми е правен такъв от д-р Александров и последва бременнопст, така че спокойно, док си знае работата.
 Имаше навремето и такава тема за трансфер на 2-ри ден, ако искаш я потърси и се успокой, ще видиш че на много момичета е правен такъв трансфер и опитите са завършили успешно, пък и не се знае, утре като отидеш може и да те върнат за 3-ти или 5-ти ден.  :D

А ето я темичката: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=17471.msg267669#msg267669
 Целувки и успех!  :D
« Последна редакция: Февруари 17, 2009, 13:17:08 pm от peta »
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #483 -: Февруари 17, 2009, 13:18:55 pm »
peta , много ти благодаря ! :bighug:
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #484 -: Февруари 17, 2009, 16:02:04 pm »
klem4e спокойно  :) както ти е написала Пета това за деня на трансфера не е от толкова голямо значение. Тук вече идва ред на божите работи. Просто бъди по-голям оптимист и не се навивай сама (знам че е трудно). Успех миличка!!!

А утре от сутринта ще стискам палците за diva73. Успех и на теб мила :)
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #485 -: Февруари 17, 2009, 16:32:47 pm »
Klem4e,моят трансфер беше също на 2 ден. Бях толкова притеснена когато разбрах, че хукнах да търся доктора веднага като разбрах.Той ми обясни нещата така: при положение, че развиващите се ембриони са по-малко на брой, но се делят правилно нямало смисъл да се чака до 5 ден, т.к. така или иначе пак тях ще върнат.А шанса да оцелеят в твоята среда би бил по- добър отколкото в инкубаторната среда. За съжаление моя опит завърши неуспешно  :( Искрено пожелавам при теб нещата да се развият благополучно. Стискам ви палци момичета, всички ние заслужаваме да бъдем щастливи и вярвам, че ще бъдем.

*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #486 -: Февруари 17, 2009, 19:22:17 pm »
 :crossfingers:  :crossfingers:ето и моите стиснати палци за Клемче за утре, когато ще й върнат хубавите три ембриончета, от които ще станат най сладките и здрави бебчета /колкото тя си пожелае/
страшното мина, мила, сега остава само чакането и вярата в успеха
аз утре отивам на последното си изпитание, изпълнена с вяра и надежда
благодаря ви момичета за подкрепата
Starlet, на теб специални благодарности, че винаги намираш добра дума за всяка една от нас :youwoman:
Господи, благодаря ти!!!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #487 -: Февруари 17, 2009, 20:11:32 pm »
diva73 , утре ще видиш ,че не е никак страшно това последно изпитание. Ще снесеш най - хубавите и здрави яйчица от които ще се пръкнат най - хубавите и здрави бебенца - такива каквито желаеш и вярваш , че ще имаш.
Starlet , като стана въпрос за божиите работи - ти си едно от тях- благодаря ти , че те има :D
« Отговор #488 -: Февруари 17, 2009, 20:26:46 pm »
утре имате и моите стиснати палци.пожелавам ви :bori_007: :bori_004:
който пее зло не мисли
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #489 -: Февруари 17, 2009, 20:31:45 pm »
Успех на Дива 73 утре и стиснати палци и от мен момичета всички които сте в процедура в момента и чакате добрите резултати.Пожелавам ви ги от сърце.
*

Starlet

• 1937
« Отговор #490 -: Февруари 18, 2009, 13:50:17 pm »
Starlet, на теб специални благодарности, че винаги намираш добра дума за всяка една от нас :youwoman:

Starlet , като стана въпрос за божиите работи - ти си едно от тях- благодаря ти , че те има :D

Ей момичета аз не съм от срамежливите (поне не ми личи  :D) и много рядко се  :oops: ама този път наистина ме смутихте БЛАГОДАРЯ ви за прекрасните думи  :balk_21: :balk_21: :balk_21: Много късмет и успех ви желая!!!
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #491 -: Февруари 18, 2009, 17:32:10 pm »
здравейте момичета, минавам само да се отчета, че много ми се спи - 12 яйчица ми извадиха
имам болки ниско долу, търпими са, но ме притесняват, че съм си малко глезла и хич не обичам да ме боли, дали ще отминат и кога и дали мога да пия нош па
« Последна редакция: Февруари 18, 2009, 17:35:44 pm от diva73 »
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #492 -: Февруари 18, 2009, 17:49:16 pm »
Браво, Дива! И моите бяха 12 бр  :lol:
Ще ти мине неразположението - споко! Не ти ли дадоха аулин там? Аз лично никога не съм пила, но ми даваха по едно пакетче след пункция. За но шпа - не знам! Абе, я се наспи, пък то ще ти мине самичко!
Хайде, дано станат хубави ембриончета!
*

Starlet

• 1937
« Отговор #493 -: Февруари 18, 2009, 18:00:10 pm »
здравейте момичета, минавам само да се отчета, че много ми се спи - 12 яйчица ми извадиха
имам болки ниско долу, търпими са, но ме притесняват, че съм си малко глезла и хич не обичам да ме боли, дали ще отминат и кога и дали мога да пия нош па

:D :D :D Браво diva73 дано всичките да са хубавки и да има мноооого избор. А иначе можеш да пиеш аулин или но-шпа както си решиш. Първото е по силно и ефикасно.  :balk_21: Успех и приятни сънища  :D
« Отговор #494 -: Февруари 18, 2009, 20:54:32 pm »
утре  :(сам на сондаж.малко се притеснявам дано вси4ко е наред.клем4е какво става с теб.
който пее зло не мисли
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #495 -: Февруари 18, 2009, 21:11:32 pm »
Ами с мен момичета става това , че ме оплодиха. :lol: Имам си трички и ще чакам до 04.03, когато ще е теста за бременност.Д-р Александров , д-р Кисьов и Ани бяха много любезни и добрички , макар и умората , която им личеше.Полежах си и си тръгнах.Това е от мен.Днес се видяхме с diva73 - голяма поспаланка, ама да свиква , че като стане мама - няма спане.
daniela_hristova , не се притеснявай за сондажът - въобще не боли - все едно си на преглед, а и после какво те чака , нали ще ставаме мами!! preggo preggo preggo
Успех !
« Отговор #496 -: Февруари 18, 2009, 21:24:39 pm »
Ей, Клемче!
Браво за тричките и добрички  :lol: Едното е за помощник - нали знаеш  :lol:
Сега си попочивай и да ги топлиш мъниците!

daniela_hristova, сондажът е абсолютно безболезнен - споко!

Ей, мацки, има ли много народ в АГ-то? Очертава ми се другата седмица преглед - дали ще ме вмъкнат по някое временце  :D Кога е по-спокойно - сутрин, следобед?
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #497 -: Февруари 19, 2009, 07:45:17 am »
Добро утро, момичета, аз май най - после се наспах :D
Клемче :bighug: сега се пази миличка и почивай и никакви тестове преди 04.03 :balk_77:
Чакам те на лични да ми разкажеш подробности за трансфера :wink:
daniela_hristova не се притеснявай, мила сондажа наистина няма да го усетиш
Чакам да стане обяд и да чуя добрите новини от Ани, ще ги споделя с вас веднага
Барбаронче, има много хора, да, но май следобед е по спокойно
Лек и усмихнат ден ви желая :rainbow:
« Последна редакция: Февруари 19, 2009, 07:50:20 am от diva73 »
Господи, благодаря ти!!!
*
« Отговор #498 -: Февруари 19, 2009, 07:48:25 am »
Барбаронче аз винаги ходя следобед.По това време е по спокойно поне са минали пункциите и повечето трансфери.Винаги се обаждам предварително и ме викат към 14ч.
« Отговор #499 -: Февруари 19, 2009, 08:06:44 am »
Ей, мацки, има ли много народ в АГ-то? Очертава ми се другата седмица преглед - дали ще ме вмъкнат по някое временце  :D Кога е по-спокойно - сутрин, следобед?
И по мое мнение е по-спокойно следобяд, аз ходя около 14 часа и не чакам повече от час, пък и самата Ани ми е казвала да ходя тогава, че е по-споко.
Клемче, Дива,Даниела  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.Аз не пиша още тук, защото моята процедура ще стартира от началото на март, но ви чета редовно и мисля за вас.
Приятен ден на всички! :balk_104: