0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #40 -: Декември 11, 2008, 17:17:04 pm »
Здравейте момичета!
Първо тихичко честито на Нефертити! Успешна и лека бременност!

Аз ще се окажа с най-продължителната стимулация в историята! 12 дини 8O!! Засега!!
Не ми реагираха в началото добре яйчниците и доктор Александров ми продължи с няколко дни лекарствата. Утре съм на преглед и дано всичко е наред!
Успех на всички момичета, които чакат резултат и на тези в процедура
*
« Отговор #41 -: Декември 11, 2008, 18:44:51 pm »
Аз ще се окажа с най-продължителната стимулация в историята! 12 дини 8O!! Засега!!
Засега те водя  :lol: - при първия ми опит при доц. Маркова стимулацията ми беше 13 дни, както нямах проблеми с реакцията на яйчниците по принцип.
 Не се тревожи д-р Александров си знае работата! Успех!  :D
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #42 -: Декември 11, 2008, 22:32:49 pm »
Здравейте момичета!
Първо тихичко честито на Нефертити! Успешна и лека бременност!

Не ми реагираха в началото добре яйчниците и доктор Александров ми продължи с няколко дни лекарствата. Утре съм на преглед и дано всичко е наред!
Успех на всички момичета, които чакат резултат и на тези в процедура

И аз при първата ин витро процедура в клиника " София " имах 12 дневна стимулация.

Пожелавам ти  stork-boy ! Довери се на док. той си знае работата!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #43 -: Декември 17, 2008, 19:10:23 pm »
 БРЕМЕНЕЛКА сьм,ще си имаме беб4е,това е наи -красивия подарак ! желая го на вси4ки от сьрце! :blowingdust:на 29.12 .2008 ще ходя на ултразвук. БЛАГОДАРЯ НА  ВСИ4КИ ВАС ,КОИТО БЯХТЕ МИСЛЕННО С МЕН И МИ СТИСКАХТЕ ПАЛЦИ! цунки!
:)
*
« Отговор #44 -: Декември 17, 2008, 20:55:52 pm »
Моят опит завърши неуспешно. Болно ми е, но вдигам глава и гледам напред.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #45 -: Декември 17, 2008, 22:15:15 pm »
Моят опит завърши неуспешно. Болно ми е, но вдигам глава и гледам напред.

Дани.  :(

Нашето Коледно чудо ще стане след Коледа.  :bighug:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #46 -: Декември 17, 2008, 22:17:16 pm »
Съжелявам момичета:(

Нефертити, честито:)
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #47 -: Декември 17, 2008, 22:25:17 pm »
Нефертити Честито! Спокойна и успешна бременност!

С теб се запознах на трансфера ти.  :wink:

*
« Отговор #48 -: Декември 17, 2008, 22:32:14 pm »
Момичета незнам дали ще ви стане по леко но да знаете че и аз ви съчувствам  :? Нека 2009 година да е по-добра. Днес ходих за първи път да погледна украсата до операта- прекрасна е, но и такава тъга ми навя, всички семейства бяха със своите малки душпи4ка и си правиха снимки и толкова радост се 4етеше на лицата им, а аз се 4увствах празна  :( Ве4е 5та година празниците не ме радват въобще, защото умишлено не купувам елха и съм си казала когато има кра4ета да припкат или потропвам в мен тогава ще се престраша.

Ох много тъжно го написах дано не съм ви разстроила  преди  светлите празници.

Честито на мацките с положителни тестове и лека бременност!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #49 -: Декември 17, 2008, 23:01:21 pm »
dani_ j , прегръщам те силно , но сега не трябва да униваш .Знам , чче ще кажеш , че ми е лесно като гледам отстрани , но не е така. При мен се случи вече три пъти , и ми идеше да........, но не това е изходът.
Ще стане бебо и ще те радва , даже ще те ядосва .Не губи вяра !
*
« Отговор #50 -: Декември 17, 2008, 23:27:37 pm »
Честито на успелите и горе главата на останалите - все някога ще успеем, нали!?!
Денди, ти как си мила? Следя как се развиват нещата при теб!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #51 -: Декември 17, 2008, 23:55:23 pm »
Честито на успелите и горе главата на останалите - все някога ще успеем, нали!?!
Денди, ти как си мила? Следя как се развиват нещата при теб!

Ами как да съм  :? ?! Днес ми е 7ми ден от трансфера на сладолед4етата/то, защото едното само беше хубаво.... ииииии запо4нах да се чувствам като миналия път- сякаш нищо не е станало. От време на време имам придърпвания в яйчниците, гърдите не ме болят, а от Утрогестана постоянно съм замаяна и след обяд едвам гледам за сън, а съм на работа  :? Незнам, в петък -9ти ден смятам да отскоча до Лаборекспрес за да видя как се движи и дали въобще се движи хормона, тъй като събота 20.12 имаме уговорка да тръгваме в Букурещ на концерт иа аз трябва да знам какво става в мен  :( Днес ми е един меланхоли4ен ден, сякаш преживявам предварително неуспеха и така ми е мъ4но :balk_145:
« Последна редакция: Декември 17, 2008, 23:59:07 pm от dendy »
*
« Отговор #52 -: Декември 18, 2008, 00:05:17 am »
Стига, мило! Сигурна съм, че този път ще е успешен. Стискам палци за това!

« Отговор #53 -: Декември 18, 2008, 08:53:53 am »
За съжаление и аз не мога да се похваля много.На 12ден ЧХГ-106,на14ден ЧХГ-110.Явно става като първия път-имплантирва се ,но спира да се развива и абортче после.Към края на седмицата ще ходя на док.,но сигурно ще се иска пак чакане за да се види какво става.
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #54 -: Декември 18, 2008, 09:15:03 am »
dendy ,tzveta80 , какъв е този песимизъм бе момичета...,я горе главите !
Вие предварително сте се отчаяли - не може така !  :balk_163:
Не мислите ли положително - няма смисъл от нищо.

Ще ви разкажа един случай с моя приятелка : преди десетина месеца стана ясно , че е бременна , но след това и дойде и тя си мислеше , че ....., но се оказа след прегледа , че са били близнаци и е паднало само едното . Другото сега е на един месец - прекрасно момиченце !
А на моя колежка дъщеря и отива за сондаж преди инвитрото - /всички знаем вече какъв е редът за инвитрото/ и доктора и казал : "Какво инвитро бе момиче , ти си бременна !" Сега е момченце на почти три годинки !
Така че няма място за никакъв песимизъм.Ясно ли е ? :bighug:

« Отговор #55 -: Декември 18, 2008, 09:32:46 am »
ЕЕЕЕЕ,това наистина е чудо,и доказва че винаги има надежда,е на таково чудо се надяваме и ние :)Дай Боже на всички ни :)
*
« Отговор #56 -: Декември 18, 2008, 11:17:08 am »
За съжаление и аз не мога да се похваля много.На 12ден ЧХГ-106,на14ден ЧХГ-110.Явно става като първия път-имплантирва се ,но спира да се развива и абортче после.Към края на седмицата ще ходя на док.,но сигурно ще се иска пак чакане за да се види какво става.
Цвети, стискам палци всичко да се развие добре, не се отчайвай още, дано следващият тест да е троен. Ти ще пускаш ли пак ЧХГ? Какво казва док?

А с Аудифен какво става, някой чувал ли я е?

*
« Отговор #57 -: Декември 18, 2008, 13:06:47 pm »
Здравеите!Малко сам се притеснила и искам да попитам :имам тьпи болки ниско долу нормално ли е това, днес ми е 17 ден след трансфер? Благодаря ВИ!
:)
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #58 -: Декември 18, 2008, 15:10:47 pm »
Здравеите!Малко сам се притеснила и искам да попитам :имам тьпи болки ниско долу нормално ли е това, днес ми е 17 ден след трансфер? Благодаря ВИ!

Възможно е! Просто почивай повече и не се претоварвай!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #59 -: Декември 18, 2008, 16:26:42 pm »
nefertiti777 няма нищо,ако не са ти изписали пий но шпа.На мене днес док ми каза да го взимам профилактично 2х1,но при болки се стига до 3х2.Взима се с идеята да няма контракций матката.