0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #360 -: Февруари 03, 2009, 11:21:45 am »
deep, пурегон пен 900 - 2бр. си купих от Санитата ,струва729лв.едната, но ми направиха намаление и ги платих 1386лв. В аптека Манолова 1 на ул. Ген Киселов също има , но със поръчка за 700 лв, едната.Поръчваш днес и ако има в склада , ти ги носят утре  По изгодно е с пурегон Пен , а и няма да се бода три пъти на ден защото дневната ми доза е 250 / на Брегалница предлагат само от по 100 и от по 50 .Успех !

Клемче, благодаря за информацията.

Това е хубаво да се знае, че явно са започнали внос на Пурегон Пен.
Януари месец нямаше, Софарма са сменили склада значи и то успешно.  :lol:

Успех на всички!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #361 -: Февруари 03, 2009, 11:57:49 am »
Аз от години си ползвам услугите на Лаборекспрес.
http://www.laborexpres.com/
Споко виждаш ли,че всичко се подрежда, само не бързай.
*
« Отговор #362 -: Февруари 03, 2009, 12:07:21 pm »
Момичета гледам, че правят изследвания на хормони в процеса на процедурата, септември не беше така. Мен ме гледаха само на ехото, ама аз с яйцата нямах проблеми.

Денди,определено правеха изследвания и септември :) - винаги са изследвали Е2 - просто ти беше по къс протокол доколкото се сещам,без блокаж на хипофизата(с декапептил) преди стимулацията,затова не са ти го изследвали.
Е2 определено винаги се изследва обаче при дълъг протокол - знаеш,аз също бях септември,същия брой яйчица като тебе изкарах,но бях по дълъг протокол и след 1 седмица на декапептил, изследвахме Е2 (преди да започнем същинската стимулация с Гонал),да се види подтиснали ли сме го достатъчно(трябва да е под 50) - та стойността му беше 49,и от другия ден включихме и Гонала.
Иначе съм била и на къс протокол - втория опит,и тогава не ми изследваха Е2 предварително(или поне нямам спомен да сме го изследвали :oops:)

Така че мисля,че си зависи от протокола с две думи :wink:

meri-ji,много съжалявам,че така е станало,дано се включи и peta,мисля,че тя имаше случай на покачване вместо намаляне на Е2 след няколко дни на декапептил...
« Последна редакция: Февруари 03, 2009, 12:43:57 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #363 -: Февруари 03, 2009, 12:40:33 pm »
audifen , май наистина ме е обвзела някаква форма на паника , защото като се гледам май най - много аз пиша , ама какво да направя като имам въпроси  :balk_132:
Моите изследвания - другите става въпрос са правени там / васерман , хепатит В и С, хламидии , обаче тези хормони дали ще са готови до например същият ден до 14.00 часа - като отида да си взема резултатите от изброените по- горе изследвания ще попитам как ще се справят с времето. Много е стресираща ситуацията , но пролактина ми е 181, значи съм си свикнала на стреса. :balk_119:
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #364 -: Февруари 03, 2009, 13:28:59 pm »
Клемче, Анито ми каза, че Е2, изследването за който трябва да пусна на пети ден от началото на декапептила става готово до обяд, след което трябва да се кача горе при тях, за да ми дадат напътствия за по - нататъшния ход на процедурата. Логично е и останалите хормонални изследвания да са ти готови до обяд. Иди по раничко в лабораторията, кажи им че си в процедура и ги помоли за бързина, сигурна съм че няма да откажат. А в Лаборекспрес следя от години пролактина си и знам, че ако пуснеш сутрин рано резултатите излизат към 14 ч. в интернет сайта им, така че и там става.
Но на мен д-р Александров ми каза, че предпочита всички изследвания да са правени в лабораторията на АГ. Малко дълго стана, ама за да те поуспокоя :)
« Последна редакция: Февруари 03, 2009, 15:18:28 pm от diva73 »
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #365 -: Февруари 03, 2009, 13:51:43 pm »
Момичета благодаря ви за разбирането.Гледах онзи ден филма "ТАЙНАТА"\препоръчвам го на всички\как когато мислим позитивно всичко което желаем много силно ни се случва.Много си бях повярвала и още много силно вярвам че един ден всичко се постига ако го желаеш постоянно.
КЛЕМЧЕ,когато пусках аз хормони \LH,FSH,E2,пролактин\ ,Ани ми каза че е най-добре да ги пусна в АГ-то на вторият етаж.Отиваш сутринта преди 9ч даваш кръв и към 12ч са готови и можеш да ги вземеш.Нищо че съм от Бургас аз отидох заради хормоните до Варна.
Желая на всички усех.
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #366 -: Февруари 03, 2009, 14:09:47 pm »
diva73 , значи и аз ще си пусна тези хормони точно там. Намя да ходя в Лаборекспрес този път.
meri-ji , аз "тайната" съм го гледала точно когато ми прекратиха опита , но   действа. Ще направя като теб. Благодаря ви момичета ! :bighug:
« Последна редакция: Февруари 03, 2009, 14:11:42 pm от klem4e »
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #367 -: Февруари 03, 2009, 14:36:33 pm »
Клемчеиди където ще се чувстваш спокойна и където ти препоръчва доки.
Не се притеснявай, пиши си ако това те успокоява, винаги ще има някой да ти отговори. :lol:
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #368 -: Февруари 03, 2009, 16:16:03 pm »
Момичета прави сте. В АГ-то държат на резултатите от тяхната лаборатория.Сутрин след 8,30 даваш кръв и резултатите получаваш между 11,30 и 12,30ч. Поне за Е2 излизаха същия ден. След това с готовите разултати се качваш при доктора, за да определи как продължаваш с протокола. За останалите хормони не мога да си спомня, т.к. ги правих през октомври, а с инвитрото стартирах януари.

*
« Отговор #369 -: Февруари 03, 2009, 18:49:46 pm »
При дълъг протокол Е2  - в началото на цикъла и след 5 ден.
При късите протоколи с агонист или с антагонист - от 5 ден нататък.
« Последна редакция: Февруари 03, 2009, 18:52:42 pm от cygnus »
*
« Отговор #370 -: Февруари 03, 2009, 23:06:51 pm »
Counterfeit, явно това  е била причимната за липса на хормонални при мен- късият протокол. Успех момичета дано скоро в тази тема завалят прекрасните новини  :bfp1:
« Отговор #371 -: Февруари 04, 2009, 06:47:39 am »
Момичета тъй като от два месеца не съм посещавала АГ,някой чувал ли е за правене на списъци за безплатното инвитро. В други клиники правят,макар,че ми се струва безмислено. 
Ето вижте за какво става въпрос http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=33585.0
« Последна редакция: Февруари 04, 2009, 06:52:12 am от tzveta80 »
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #372 -: Февруари 04, 2009, 11:40:47 am »
tzveta80, аз лично нищо такова не съм чувала
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #373 -: Февруари 04, 2009, 20:33:44 pm »
привет от мен ! Утре е третият ден от менструацията ми и ще правя Е2, FSH , LH , в АГ-то - нали на тези дни се правеха тези хормоните / аз питам като малоумна , но ме е страх да не направя грешка /, в същото време е 28-я ден т.е. трябва да се започва с пурегона , ако всичко е наред - дай Боже ! Ще се отчета после - щете , нещете - това е положението :wink:
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #374 -: Февруари 05, 2009, 08:31:20 am »
Добро утро момичета, желая на всички ви спокоен и усмихнат ден :rainbow:
Клемче, успех мила, нека всичко е наред и още днес да почнеш същинската стимулация. Разбира се, че ще се отчетеш после, с нетърпение чакам добрите новини :crossfingers:
Господи, благодаря ти!!!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #375 -: Февруари 05, 2009, 19:05:17 pm »
момичета - днес си бих първото пурегонче - с писалката :needleani:
Анито ми обясни точно как - горката днес беше с бъбречна криза и пак на работа.А д-р Александров ме прегледа и каза : СТАРТ.
В очакване съм на положителният резултат от цялата работа.Очаквам го и от всички вас. :bfp:
« Отговор #376 -: Февруари 05, 2009, 19:28:05 pm »
Клемче,успех.Желая ти да видиш най -червените две чертички.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #377 -: Февруари 05, 2009, 19:41:56 pm »
Успех Клемче:)
*
« Отговор #378 -: Февруари 06, 2009, 02:33:01 am »
Успех, Клемче!  yahoo_17
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #379 -: Февруари 06, 2009, 09:43:41 am »
благодаря за подкрепата момичета ! Да ви се връща тъпкано ! :bfp: preggo ylinfant ylinfant
Тази година ще има много сбъднати мечти - убедена съм !