0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #300 -: Януари 27, 2009, 15:01:38 pm »
Здравейте, момичета
включвам се за да ви държа в течение на моята процедура. В неделя ми беше трансфера на 3 ембриончета, два от коите отлични и един не много добър. Трансферът беше на втори ден поради малкият брой оплодили се яйцеклетки. Отогава насам съм с болки в матката и яйчниците. Пия си но-шпато и почивам, но все пак ме притесняват тези болки. Споделете как беше при вас.

Болките по всяка вероятност са от пункцията, ще отшумат, не се притеснявай!

Успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #301 -: Януари 27, 2009, 16:43:06 pm »
daniela_hristova ще ти трябва или олгалутран или цитродит,аз бях с същия проблем и портокол.
:)
*
« Отговор #302 -: Януари 27, 2009, 19:59:15 pm »
daniela_hristova ще ти трябва или олгалутран или цитродит,аз бях с същия проблем и портокол.
Хъммм, доколкото аз знам оргалутран или цитротид се използват за блокаж при къс протокол, а при дълъг протокол(както е писала даниела, че ще бъде на такъв) се използват диферлин или декепептил депо или микродози, но може и да греша все пак........
 Все пак съм била и на трите варианта...
Дълъг протокол с декапептил депо, дълъг протокол с микродози декапептил и къс протокол с цитротид.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #303 -: Януари 27, 2009, 20:17:50 pm »
Абе аз мисля, че ще и трябва каквото доктора и прецени:) :wink:
Даниела, ако искаш (предварително) за успокоение да знаеш какво ще ти е необходимо, питай доктора си или сестрата.
Успех в процедурите момичета:)
*
« Отговор #304 -: Януари 27, 2009, 20:23:24 pm »
Абе аз мисля, че ще и трябва каквото доктора и прецени:) :wink:
Естествено, че това е единственият правилен вариант, мисълта ми беше че така или иначе няма да и трябва едновременно декапептил и оргалутран, освен ако няма вече и някой нов протокол, знам ли....
 И другото, че не съм чувала че оргалутран или цетротид се използват при дълъг протокол.
Докато да, декапептил микродози се използват и при къс...
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #305 -: Януари 27, 2009, 20:56:12 pm »
Здравейте, момичета.И аз съм в процедура ин витро.Стимулацията ми тече, даже се надявам вече да е към края си.Утре съм на преглед и хормони и ще се разбере.
Daniela_Hristova и аз съм с поликистоза и съм по дълъг протокол. Първите 7 дни бях на микро дози декапептил, а същинската ми стимулация  е с пурегон. Няма за какво да се притесняваш, стимулацията ще мине учудващо леко. Успех на всички!

« Отговор #306 -: Януари 27, 2009, 21:57:12 pm »
Мони76, спокойни дни до теста! А после  :bfp:
Не го мисли третото ембрионче - то се явява помощник на другите две  :lol:
Болките са както са ти писали вече от пункцията - ще преминат до няколко дни! Почти всички след пункция чувстваме някакъв дискомфорт, но това отминава!
Пожелавам ти на тяхно място да се появят някои неразположения, които имат бременните  :lol:

Успех на всички в тази темичка - от успешните ще да е!
« Отговор #307 -: Януари 28, 2009, 08:33:43 am »
благодаря ви моми4ета.какво озна4ава микро дози декапептил.кова4ев ми забрани да си купувам пове4в лекарства,защото щяло да се набалбу4а с тях.аз си всех само 14 ампули по 100е пурегон и 7 ампули декапептил.дали да си купя още пурегон
който пее зло не мисли
*
« Отговор #308 -: Януари 28, 2009, 10:10:22 am »
благодаря ви моми4ета.какво озна4ава микро дози декапептил.кова4ев ми забрани да си купувам пове4в лекарства,защото щяло да се набалбу4а с тях.
Здравей, от написаното от теб става ясно че си с микродози-това е декапептил 0,1 мл.
Щом д-р Ковачев ти е казал така значи няма да си купуваш, ако ти потрябват в хода на стимулацията ще го направиш.Слушай най-вече какво ти казва лекарят, а не ние тук, ние даваме само доброжелателни съвети, но е важно какво ти казва лекарят.  :D
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #309 -: Януари 28, 2009, 11:14:26 am »
Еееее най-накрая раздвижване из темичката  :D! Желая успех на всчики момичета започнали процедура  :D . И много бебета накрая като резултат   :grouphug2:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #310 -: Януари 29, 2009, 17:44:06 pm »
момичета привет !
Днес се посмяхме с някоя от вас в чакалнята на 7-я етаж , било е за добро.
Вече нямам кистички и стартирам с декапептил от тази вечер. Имам един въпрос : Анито ми връчи един списък от изследвания , които трябва да си направя , но аз пропуснах да я питам на кой ден от цикъла се правеха FSH , LH, prolaktin. Ако някоя от вас знае нека ми каже , за да не безпокоя Анито ./ много работа имат в последно време. :lol: Преднарително ви благодаря !
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #311 -: Януари 29, 2009, 17:54:40 pm »
браво клемче, успех миличка, много силно ще стискам палци :crossfingers:
FSH и LH се правят на 2- ри или 3- - ти ден от цикъла, за пролактина няма значение, доколкото знам
в неделя и аз започвам с декапептила, броя часовете вече до тогава :D
Господи, благодаря ти!!!
*
« Отговор #312 -: Януари 29, 2009, 22:56:56 pm »
Успешна процедура и отлични изследвания клемче, стискаме ти палци!
:)
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #313 -: Януари 30, 2009, 09:51:12 am »
 благодаря ви милички , :grouphug2:
Снощи си боднах декапептрилчето- воъбще не ме беше страх , и не ме болеше - само леко ме сърбеше ще видя тази вечер как ще е .
Успех на всички ! И да напомня , че се приемат само положителни резултати - други вариянти са недопостими :balk_163: ясно ли ??? :balk_602:
« Отговор #314 -: Януари 30, 2009, 16:22:54 pm »
Здравейте , момичета.И аз се записвам в тази успешна тема и се надявам\вярвам\ че ще успея с моето първо ин витро. Вече започнах с декапептила и в понеделник продължавам с пурегона. Желая успех на всички   
*
« Отговор #315 -: Януари 30, 2009, 23:46:03 pm »
Успех на всички. Дано скоро и аз се включа .............за моето четвърто ИКСИ!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #316 -: Януари 31, 2009, 10:45:08 am »
Имам едно питане ,задължително ли правите микробиология? Казаха ми че имам всички изследвания но за МБ не е ставало въпрос.Преди два месеца пих антибиотик за хламидия и не знам какво е положението.
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #317 -: Януари 31, 2009, 11:34:48 am »
meri-ji, едно от задължителните изследвания е кръвен тест за хламидии., но аз за собствено успокоение си направих есента още и беше вече отрицателен / след лечение и на двамата с мъжът ми /.Сега пак трябва да правя и ще направя . :wink:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #318 -: Януари 31, 2009, 11:41:14 am »
Аз пък имам друго питане : Ако си купя рурегон ПЕН 900, ще мога ли да си дозирам количеството на 250 , защото такава ми е дневната доза ? Питам , защото не съм виждала какво представлява.. 8O
« Отговор #319 -: Януари 31, 2009, 11:47:42 am »
Аз пък имам друго питане : Ако си купя рурегон ПЕН 900, ще мога ли да си дозирам количеството на 250 , защото такава ми е дневната доза ? Питам , защото не съм виждала какво представлява.. 8O

Можеш! И е много по-лесно. Стига да намериш Пурегон Пен! Дозира се през 50ед.
Имаше преди време тема за цените на пурегона и там бяха дали линк какво представляват тези писалки. Потърси я!

Успех, Клемче! И на всички, започнали процедура при нашия екип!