0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #200 -: Януари 08, 2009, 12:14:58 pm »
Честито на мама Дори! Много здраве за цялото семейство и незабравими мигове смалкия юнак!
*
« Отговор #201 -: Януари 08, 2009, 12:27:09 pm »
Браво на Дори  :balk_46: :balk_46:!Да и е честит малкия юнак:bori_002:!
 Сега се сетих,че като бях на преглед на 6.01,чаках док да излезе от секцио,сигурно е била Дори :)

*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #202 -: Януари 09, 2009, 17:56:44 pm »
Здравейте момичета.Ето, че вече и аз мога да се отчета в редиците на стартирали процедурата.На 07.01 ми беше сондажа.Вчера ми сложиха първата инжекция декапептил, а тая сутрин мъжът ми се справи чудесно с втората. Желая успех на всички!

*
« Отговор #203 -: Януари 09, 2009, 18:07:19 pm »
Filadelfia желая  ти успех!
:)
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #204 -: Януари 09, 2009, 18:08:57 pm »
Успех и от мен Филаделфия  :D
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #205 -: Януари 09, 2009, 18:20:38 pm »
Да попитам аз имаме ли ниви бременелки или да бьдем скоро в очакване :)?!
:)
« Отговор #206 -: Януари 09, 2009, 19:23:41 pm »
Ще чакаме Теди да разкаже като излезе.
Успех на всички момичета в процедурите и дано да свършат само с +++++ тестчета! :goodluck: :babyflips:
*
« Отговор #207 -: Януари 10, 2009, 07:59:18 am »
www.ivfcentre-varna.com
www.laparoscopy-varna.com
Двата информационни сайта на д-р Александров и д-р Кисьов вече са на линия, но предстои да се добавя още информация :) Целта на информацията в тях е да даде отговор на много от въпросите, които вълнуват техните пациенти. Благодарности!  :bighug:
« Последна редакция: Януари 10, 2009, 08:04:40 am от cygnus »
*
« Отговор #208 -: Януари 10, 2009, 14:22:02 pm »
cygnus много ти благодаря за инфото  :lol:

Ех, че са сладури нашите хора  :lol:
« Последна редакция: Януари 10, 2009, 14:31:25 pm от dendy »
« Отговор #209 -: Януари 10, 2009, 15:51:56 pm »
здравейте! Аз съм от новите форумци...
Търся информация за добър лекар, за да се консултирам и да реша какво да правя.
Мен доста са ме пообрулили ветровете на съдбата - освен диагноза стерилитет, ми прикачиха и етикета "неподходяща" за инвитро, като добавя и ранен климакс...Морето от сълзи се пооспокои, защото си осиновихме едно прекрасно Слънчице.
Но...както споменах в началото, АГ-проблемите ми остават, и искам консултация с добър лекар, пък знае ли се - може технологиите да са понапреднали и да съм подходяща за инвитро?!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #210 -: Януари 10, 2009, 15:55:28 pm »
Ира, консултирай се с д-р Александров-АГ болница Варна, той е от добрите доктори:)
Дано е грешка диагнозата ти. Успех:)
« Отговор #211 -: Януари 10, 2009, 16:00:07 pm »
благодаря,
но някакви координати на д-р Александров?
Аз не съм от Варна.
« Отговор #212 -: Януари 10, 2009, 16:22:20 pm »
АГ-Варна ("Цар Освободител" 150) на 7-мият етаж може да го намериш.
Час може да се запази на телефон: 052 613805. 
http://www.ivfcentre-varna.com/index.php?option=com_content&view=article&id=66&Itemid=58
*
« Отговор #213 -: Януари 10, 2009, 16:32:48 pm »
благодаря,
но някакви координати на д-р Александров?
Аз не съм от Варна.

http://invitro-varna.com/index.php?m=381&lang=1

благодаря Ви д-р Александров
*
« Отговор #214 -: Януари 10, 2009, 20:37:28 pm »
Момичета,днес бях на преглед и видях,че изписаха Дори с малкото и момченце :DНо ще чакаме тя да се похвали!

*
« Отговор #215 -: Януари 11, 2009, 03:25:15 am »
Ей, радвам се, че нашите хора вече си имат и сайт и то доста добър и изчерпателен. Да им пожелаем още повече късмет и нека сбъдват мечтите ни.
Дори, Честит ти принц и те чакаме с прясна инфо в твоята темичка.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #216 -: Януари 11, 2009, 08:11:00 am »
Това не е моята история и молба , но по молба на подателката я побликувам и искренно се надявам да можем да помогнем , все пак сме от тези жени , които са копняли за дете от доста време и знаем за какво става въпрос:
Казвам се Дисислава, на 34 години съм от варна, щастливо омъжена от година и 3 месеца, и също така бленувайки за своето бебче, което при мене ще се получи само ако някое момиче от вас ми помогне.
имам генетично заболяване т-с една Х хромозома в повече, т.нар полизомия Х ) Имам ХХХ - т.с три хромози х, а трябва да са две. отделно от това ми изследваха инхибина и се установи, че е едва 11 а трябва да е над 46 като норма, и доки ми каза, това което никога не предполагах че точно аз ще чуя, дете да, но възможно само с донорска яйцеклетка. Все едно ми каза, че умирам. Та беб мое бебе е било винаги смисълат на живота ми, да го гушна, да емое ...
плаче ми се, не ми се живве, още повече след като ми заяви да си потърся донор но да не го отлагам моноги и зда заповядам за инвитро. аз също посещаваг АГ-то но при д-р Ковачев, не мога нищо лошо да кажа за него, но ... този човек беляза живота ми.
Искам да се обърн към теб и към всички изобщо момичета които ще си правите инвитро в АГ - варна, готова съм да да си поделим разходите около инвитрото, срещу яйцеклетки. Доктора ми каза, да си намеря донор, т.с жена, която ще се съгласи да си подели след стимулацията, своите яйцеклетки смен.
Нямам сестра, нито близка братовчедка, разбарх само, че момичето можело да е от тези които се подлагат на инивтро.
знам, че звучи някакси ужасно, но за мен това е единствената възможност да имам бебе, то няма да носи моят генетичен материал, няма да има частичка от мене, но от съпруга ми да и ще го нося в себе си колкото време е нужно, ...
плаче ми се, когато ти пиша това писмо очите ми се пълнят със сълзи, изплаках си сълците, утеха нямам, ...
моля те, пусни моят пост до теб в нета и ако някоя реши, че е склонна да ми помогне, ще се радвам много ...
e-mail:dessita@start.bg

Момичета аз съм готова да помогна с всичко, което е по силите ми. Само че сега бързам и ще ви пиша допълнително по-късно днес или вече утре. Ние мислим да започваме отново, така че... Каквото зависи от мен съм насреща Успех и късмет на всички!!!!!!!!
*
« Отговор #217 -: Януари 11, 2009, 11:36:39 am »
Сладурки, много благодаря за пожеланията.
Ще се опитам в най-скоро време да се включа с тема за малкия Тодор.
Целувам ви всички и ви пожелавам да изпитате това, което изпитах аз - и хубаво и мааааалко лошо, но то не се брои :)
Благодарим Ви Д-р Александров!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #218 -: Януари 12, 2009, 14:39:26 pm »
Здравейте момичета ! Имам един въпрос , който е още далеч , като се има в предвид , че в момента съм още на регулон , но искам да предупредя съпругът ми или по- точно да го подготвя за деня на пункцията  . Кога точно се иска от него "материяла " , преди да се започне с мен или по време на пункцията ? Може ли да го донесем от вкъщи - Знам , че Анито ще ми обясни дотогава , но искам да  го подготвя по от рано , защото , при предните спермограми си беше голям зор - граничехме с неуспеха. Дано да съм се изразила точно , колкото и да се стремя да бъда дискретна . Благодаря за отговора !
cygnus , благодаря за инфото !
Успех момичета и нали знаете , че ни чакат само бебчета ?!!! :wink:
*
« Отговор #219 -: Януари 12, 2009, 15:20:16 pm »
klem4e,мъжкия "материал" се носи в деня на пункцията,ние и трите пъти от вкъщи си го носехме в стерилно шишенце, горе-долу в рамките на 30-40мин. от отделянето му трябва да го занесете до АГ-то.
Но тя Анито наистина ще ти обясни много подробно,голяма душичка е и тя :)

От сърце ти желая успех,както и на всички останали момичета,които са в момента в процедура при нашите хора! :wink:
« Последна редакция: Януари 12, 2009, 15:36:38 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!