0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #140 -: Декември 29, 2008, 16:27:31 pm »
Момичета, да ви питам, нормално ли работят днес и утре, или само нашия доктор е там. Дали е натоварено?

д-р Ковачев също беше там и преглеждаше май, за утре не съм сигурна дали ще има някой.
Но днес успях и аз да се вредя  :wink: всичко е наред - едни4ко е 5гс,4д, сър4ице все още не чухме щото е рани4ко, ама сега съм по спокойна.
Нифертити малеее каква тройна радост  :lol: много да се пазиш ей
Лиско стискаме палци и ние вярваме, 4е ще успееш, дано следващата година бъде още по плодоносна от тази.  :wink:
« Последна редакция: Декември 29, 2008, 17:08:31 pm от dendy »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #141 -: Декември 29, 2008, 17:06:54 pm »
И аз имам такива:)
Не съм бременна обаче благодарение на най-добрия доктор, Александров почти се чувствам като такава:):):)
Днес тичайки по задачи, съвсем импулсивно реших да мина през АГ-то да оставя по една картичка на Зачатие с пожелания към докторите ни:)
Александров разбира се беше там:)И аз се намъкнах да го поздравя:)И за 30 мин. начертахме следващото ни инвитро. Каза ми неща за състоянието ми и това на съпруга ми, от които ми поникнаха още криле:):):)
Пък аз бях в коридора и те видях като излизаше сияеща от там!  :D
Този наш доктор прави чудеса, откога му казвам аз, че трябва да си сложи и една табелка-психотерапевт!  :lol:
 И март месец ще чакаме хубави новини!  :D

:)Ако щещ ми вярвай ама за секунди минавайки покрай теб (беше само ти в коридора облегната на стената) ми се прииска да ти кажа, без да те познавам, че живота е прекрасен:)
А то...ти си била:)
Другия път ще питам кой кой е:):):)

Благодаря ти Вени, благодаря ви момичета:):):)
*
« Отговор #142 -: Декември 29, 2008, 18:58:13 pm »
Бреййй,каква хубава групичка - Peta,Lisko,Dendy...само ако знаех,че всичките ще сте там днес,щях и аз да се потътря до АГ-то да се видим...щяхме да си спретнем чудесна кафе-срещичка! :D

Лиско,напълни ми душата с този чудесен постинг...звучиш ми прекрасно,страшно много се радвам,че сте начертали следващия опит с док,ще чакаме с нетърпение момента,в който да стиснем палците здраво!!! :hug2:

И как добре си описала чувството след срещата с нашия доктор....и аз всеки път се чувствах точно така - направо ти иде да литнеш,отде намира толкова положителна енергия и енусиазъм този човек за да зарежда всички ни така,не знам! :D

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #143 -: Декември 29, 2008, 19:14:11 pm »
 :D Ей,че задушевна обстановка тука!Момичета и аз съм щастлива покрай вашите преживявания! :D
« Отговор #144 -: Декември 29, 2008, 19:50:10 pm »
Много се радвам за всички вас.
Нефертити - прекрасно е да видиш такъв резултат, сега почивка и положителни мисли.
Денди -  :hug2:.
Лиско щом си при този лекар, няма да има проблем за нищо.
*
« Отговор #145 -: Декември 29, 2008, 20:39:03 pm »
Сладурки, ако знаете как ме зареждате само :)
Много ми става хубаво като ви чета, ама много.
Ще видите, че всички следващата година ще станете мами.
Идва ми да ви гушна всичките една по една и заедно  :bighug:
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
« Отговор #146 -: Декември 29, 2008, 21:13:58 pm »
Хихи, браво на вас :)
Сладващия път като ходите на организиран преглед звъннете един телефон да си хвана и аз маршрутката да се видим :) Анито вече ще си помисли, че си правим форумските срещи на 7-я етаж :)
Лиско, в сигурни ръце си, ще видиш, че догодина ще си мама, :) От сърце ти го пожелавам!
Честито на денди, нефертити и аудифен! :)
« Последна редакция: Декември 29, 2008, 21:36:50 pm от cygnus »
*
« Отговор #147 -: Декември 29, 2008, 22:03:38 pm »
Анито вече ще си помисли, че си правим форумските срещи на 7-я етаж :)
:jump12:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #148 -: Декември 29, 2008, 22:55:50 pm »
Хубаво ми стана на душичката като ви чета,момичета,карате ме сама да си се усмихвам :)!Живот и здраве, след около седмица,започваме отново да творим чудеса с д-р Александров и вече нямам търпение да си боцна първата инжекциика :)По принцип съм оптимистично  настроена,но вашето настроение ме зарази и сега оптимизмът ми стана двоен!Вярвам че всички ще стигнем до щастлив край с помоща на най-страхотния доктор-Александров!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #149 -: Декември 30, 2008, 13:12:34 pm »
:):):)Дони благодаря ти:)

Тини пожелавам ти успех и да останеш усмихната по време на процедурата а и дълго след нея:)

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #150 -: Декември 30, 2008, 17:47:35 pm »
Честито Нефертити!
Честито Денди!
Честито Audifen!

Много се радвам на успехите ви ! Дано и всички ние ви последваме . Аз пиша рядко , но ви чета редовно.  :bighug:
dori , аз пък на 06. 01.09 съм на преглед - дано всичко да е наред и започваме. На теб ти скискам палци - да мине всичко леко .

*
« Отговор #151 -: Декември 30, 2008, 22:41:52 pm »

И аз имам такива:)
Не съм бременна обаче благодарение на най-добрия доктор, Александров почти се чувствам като такава:):):)
Днес тичайки по задачи, съвсем импулсивно реших да мина през АГ-то да оставя по една картичка на Зачатие с пожелания към докторите ни:)
Александров разбира се беше там:)И аз се намъкнах да го поздравя:)И за 30 мин. начертахме следващото ни инвитро. Каза ми неща за състоянието ми и това на съпруга ми, от които ми поникнаха още криле:):):)
Сега може и да ви се струвам луда, но да ви кажа, че март месец ще съм бременна:)
И като дойде март някой ако иска ще му гледам на...доктор:)

Ей това се казват новини, Лиско! :D
Браво на вас, щом сте начертали плана, значи и изпълнението е в кърпа вързано!Стискам палци за новата 2009год. да бъде вашата година.      и ви пожелавам две прекрасни госпожици[/size]
Ей, тоя доктор бе 8) :D
*
« Отговор #152 -: Декември 30, 2008, 22:44:54 pm »
здравеите мили момиц4ета моля ви ако  някои знае: дали е нормално да поддьржам температура 37,3 и отново имам зацапване в 7 г.с. сьм,а жцхера бях на УЗИ и видяхме трите туптясхти сар4ица на моите ембрион4ета и док каза 4е много здраво са се захванали?не ми е удобно да му звьня то4но  утре моля за савет, благодаря ви предварително вие сте моята енциклопедия :)!весели празници!
:)
*
« Отговор #153 -: Декември 31, 2008, 00:40:57 am »
Нефертити, мисля, че е нормална температурата ти. За БТ ли говориш? Все пак си бременна (и то много  :D), а и слагаш утрогестан. Нали? Не се притеснявай, смятам, че температурата ти е нормална. Виж, за зацапването не мога да кажа нищо - но дано и то не е нищо обезпокоително. Да не ти е около датата на цикъла?
Пиши как си.
Весело посрещане на новата година, момичета!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #154 -: Декември 31, 2008, 09:42:04 am »
nefertiti777, eдинственото което мога да ти кажа, че самият док е казвал, 4е зацапването/кървенето е 4есто срещано след инвитро, ти знаеш по4ивай си, не се напрягай и каквото Бог е решил... дано всичко да е наред с твоите 3 съкровища. Може да се повторя , но ето една мацка от бг-мамма в 12г.с на скоро беше с кървене и то бая силно, така 4е никой от нас не е застрахован от нищо до края на бременността, нека направим каквото се изисква от нас пък да става каквото е писано!

Мацки пожелавам ви да си прекарате много весело дове4ера и нека 2009 да е по успешна за всички да ни донесе желаните ме4ти, нека имаме пове4е вяра и спокойствие та да се устремяваме напред и не се отказваме от съкровението си!
На всички които ще запо4нат прожедура- УСПЕХ моми4ета, дано дано ни зарадвате скоро с добрите резултати!
« Последна редакция: Декември 31, 2008, 09:44:47 am от dendy »
*
« Отговор #155 -: Декември 31, 2008, 10:18:35 am »
здравеите мили момиц4ета моля ви ако  някои знае: дали е нормално да поддьржам температура 37,3 и отново имам зацапване в 7 г.с. сьм,а жцхера бях на УЗИ и видяхме трите туптясхти сар4ица на моите ембрион4ета и док каза 4е много здраво са се захванали?не ми е удобно да му звьня то4но  утре моля за савет, благодаря ви предварително вие сте моята енциклопедия :)!весели празници!

Нифертити, ако това ще те успокои, аз бях със зацапване в 6г.с, спря за два дни, в 7г.с. пак прокървих силно с ярко червена кръв + съсирек, в 13 г.с. еднократно петънце на бельото пак червено. След това не съм имала, мога да кажа, че изкарах доста лека бременност за двуплодна. Имаше отлепване в началото, но само лежане му е майката, слагаш си утрогестана и това терапията, е естествено ако няма болки. Аз лежах някъде до 8-9 седмица. след второто прокървяване спях аспирина, нали той разрежда кръвта и се спира по принцип, ако няма друга причина да го пиеш. Успех и се пази! :D
*
« Отговор #156 -: Декември 31, 2008, 10:37:57 am »
Благодаря Ви сакровища,винаги сте ме успокоявали и помагали  просто сте като моя втора маика БЛАГОДАРЯ ВИ, дано добрината ви се врьща!Весело посрещане на 2009 и дано  Новата година збьдне и наи ськровенните Ви ме4ти!
*
« Отговор #157 -: Декември 31, 2008, 18:17:52 pm »
Весело посрещане на Новата 2009 година на всички!
« Последна редакция: Декември 31, 2008, 18:31:32 pm от cygnus »
*
« Отговор #158 -: Януари 01, 2009, 11:13:22 am »
За много години с много нови животи и пьлни коли4ки с протегнати  бебешки ра4и4ки!
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #159 -: Януари 03, 2009, 10:02:23 am »
За много години на всички! През новата година пожелавам поне по едно бебе на всички, здраве и щастие!  :D :D :D
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!